Türkiye'nin en iyi motor grubu(!)
Reklamlar
-
14 Şubat 2014, 14:30
Sevgili arkadaşlarım, eğlendik güldük... Bırakın bu kadar birbirinizle tartışmayı. Afyonlu arkadaş öyle düşünüyor, bırakın öyle düşünsün. Belki oda bizim düşüncelerimizi sevmiyor, bırak bizde böyle kalalım. Bu tartışma seviyesizleştiği için hiç bir yola çıkmaz. Ellerinizi yormayın. Sevgiler.
Reklamlar
-
14 Şubat 2014, 15:00
Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı
yok kuşçuluk yapıyorum muhabbet kuşu. aynı onlar Gibisin Beyin varmı yokmu Belli değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
sen önce ehliyetini al kazalara bulaşma motor senin sürdüğün 3 tekerlekli bisiklete benzemez aslan. g*t korkusundan napcanı şaşırdın agladın forumda.
ben en azından delikanlıca açar egsozumu vututu çekerim anladın sen ;)
o zaman bosa yapıyorsun sen kusculugu. kardesım sen gıt kumda oyna bura senın yerın degıl.
-
14 Şubat 2014, 15:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı
Hayır Benim Anlamadıgım Ne biliyormusunuz ?
- Bu Forumda Sırf Begeni Almak İçin Yada Tanınmak İçin Motorcu Kardeşlerimi Dalgaya Alan O Kadar Çok Karakterli İnsanlar Varki Sayamıyorum...
- Oradaki Kardeşlerim Kendi Çapında Birşeyler YapmışLar. Sizin Gibi Akıllı Bir İş Yapıp 250 lik Motora Milyarlarca Para Dökmemişler..
- 125 cc Lik bir Motor Alıp Az Bi Masrafla 200 Cc Yapmışlar. Sizin Gibi ( Suriyede Yiyecek Ekmek Bulamayanlar Varken) Bi tane Motora Milyarlar Dökmemişler. Ayriyetende Tozuna Yetişemezsiniz Onların..
- Kask Takmıyosa Sizene ..! Elin Derdi Sizi mi Gerdi ?
- Siz Kendi Dalganıza Bakın Kimseyede olumlu olumsuz yorum Yapmayın. Herkesin Motor Anlayışı Dünyası Ayrıdır.
konu kilit.
Buradaki insanların tepkisi bu şekilde motosiklet sürülmesine.
İnsanın maddi durumu çok iyi motosikletlere binmeye yeterli olmayabilir,bu çok önemli bir konu değildir bence.
Gidersin 1000 Tl'ye bir cg alırsın veya cub,üzerine de 500 Tl harcar koruma ekipmanlarını alırsın fıtı fıtı sürersin motorunu.
Ama videodaki arkadaşlar çok tehlikeli şekilde motosiklet kullanıyor. Aynayı sökmek,motosikleti tehlikeli şekilde modifiye etmek,kuralsızca sürerek trafikte başkalarının hayatını tehlikeye atmak,korumasız sürerek kendi canını tehlikeye atmak bizim itiraz ettiğimiz noktalar.
Allah muhafaza bu arkadaşlardan birisi kasksız şekilde kaza yapsa,birşey olsa inan bana burada herkes üzülür. Bizde çok sevdiğimiz bir ağabeyimizi motosiklet kazasında kaybettik. Acısı gerçekten çok derin oluyor. Motosiklete binmek istemiyorsun,soğuyorsun o çok zevk aldığın iki tekerden.
Tek anlatmak istediğimiz bu iş,bu şekilde tehlikeli.
Umarım birşeyler anlatabilmişimdir...
-
16 Şubat 2014, 01:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)