Türkiye'nin en iyi motor grubu(!)
Reklamlar
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
+1 Apaçi ( 1 kişi daha aralarına katıldı ). Kardeşim biz şimdi milyarlarca parayı motora verip suriyelilere vermediğimiz için suçlumu oluyoruz ? bak sendede Lifan Tay 100 - Dogan Slx 1.6. i.e varnmış bunları satıp suriyeye yardım etsene ne işin var motosiklet.net 'de ?
beyin yapından şüpheliyim.
Reklamlar
-
şakacı efecan
Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı
neden nöroloji uzmanımısın ?
-
afyonlu yüri git şurdan doğarken oksijen vermemişler sana nerden buluştın oğlum sen buraya sen git eğsoz aç ne biliyim 160 170 git ama git yani. yazık yav
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
evet fabrika sistemi 100cc ye göre ayarlıyor siz onu 250cc yapıyorsunuz sonra motor ya durmuyor yada ikiye bölünüyor.bu arkadaşların klip,i onnumara olmuş.
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
neden nöroloji uzmanımısın ?
yok kuşçuluk yapıyorum muhabbet kuşu. aynı onlar Gibisin Beyin varmı yokmu Belli değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
güvenyahya adlı üyeden alıntı
afyonlu yüri git şurdan doğarken oksijen vermemişler sana nerden buluştın oğlum sen buraya sen git eğsoz aç ne biliyim 160 170 git ama git yani.
yazık yav
sen önce ehliyetini al kazalara bulaşma motor senin sürdüğün 3 tekerlekli bisiklete benzemez aslan. g*t korkusundan napcanı şaşırdın agladın forumda.
ben en azından delikanlıca açar egsozumu vututu çekerim anladın sen ;)
-
ben en azından delikanlıca açar egsozumu vututu çekerim anladın sen ;)
Efecan, VUTU VUTU nasıl çekiliyor
http://youtu.be/4d2SzQUfWUU
-
Bak afyonlu kardeşim önemli olan motoru kullanırken yoldaki diğer araçlara zarar vermemeniz tacizde bulunmamanız. yoksa canda senin keyifte senin istersen kask takarsın istersen çırılçıplak binersin, istersende 100cc lik bir aleti 1000cc yaparsın bu devletin polisi var kuralları var limitleri aşarsan cezanıda yersin. ama burda kimseye hakaret etmeye hakkın yok. senin kullanış tarzın hakkında yorummu yapıyorlar dediğim gibi sen etrafındaki araçlara zarar vermeden sadece kendi canını tehlikeye atacak bir biçimde kullanıyorsan motorunu sanane deyip geçeceksin.
-
http://youtu.be/4d2SzQUfWUU[/QUOTE]
ortamı yumuşatmak için güzel bir video. (bu can sade sizin değil)(siz mevta olunca kamu davası açılıyor)
-
alın şu trollü dışarı....
-
://www.youtube.com/watch?v=oSjohLHdgvk
-
Valla köşeyi döneriz.
Hadi birkaç ortak , Adanada Kuba , asya , mondial bayii birde kayıt studiosu açalım. Bu nasıl bir kitledir ^^
-
Yer:Hindistan
Yıl:1950
İzlenimim bu yönde.
-
Hayır Benim Anlamadıgım Ne biliyormusunuz ?
- Bu Forumda Sırf Begeni Almak İçin Yada Tanınmak İçin Motorcu Kardeşlerimi Dalgaya Alan O Kadar Çok Karakterli İnsanlar Varki Sayamıyorum...
- Oradaki Kardeşlerim Kendi Çapında Birşeyler YapmışLar. Sizin Gibi Akıllı Bir İş Yapıp 250 lik Motora Milyarlarca Para Dökmemişler..
- 125 cc Lik bir Motor Alıp Az Bi Masrafla 200 Cc Yapmışlar. Sizin Gibi ( Suriyede Yiyecek Ekmek Bulamayanlar Varken) Bi tane Motora Milyarlar Dökmemişler. Ayriyetende Tozuna Yetişemezsiniz Onların..
- Kask Takmıyosa Sizene ..! Elin Derdi Sizi mi Gerdi ?
- Siz Kendi Dalganıza Bakın Kimseyede olumlu olumsuz yorum Yapmayın. Herkesin Motor Anlayışı Dünyası Ayrıdır.
konu kilit.
sen tam bir beyinsizsin. millete diyosun elin derdi sizi mi gerdi diye ama bizim harcadığımız liraların hesabını soruyorsun. osuruktan motoruna ve teneke arabana binmeye devam et. umarım aklın başına geldiğinde sağ ve sağlıklı olursun da hatanı farkedersin.
-
- Bu Forumda Sırf Begeni Almak İçin Yada Tanınmak İçin Motorcu Kardeşlerimi Dalgaya Alan O Kadar Çok Karakterli İnsanlar Varki Sayamıyorum...
- Oradaki Kardeşlerim Kendi Çapında Birşeyler YapmışLar. Sizin Gibi Akıllı Bir İş Yapıp 250 lik Motora Milyarlarca Para Dökmemişler..
- 125 cc Lik bir Motor Alıp Az Bi Masrafla 200 Cc Yapmışlar. Sizin Gibi ( Suriyede Yiyecek Ekmek Bulamayanlar Varken) Bi tane Motora Milyarlar Dökmemişler. Ayriyetende Tozuna Yetişemezsiniz Onların..
- Siz Kendi Dalganıza Bakın Kimseyede olumlu olumsuz yorum Yapmayın. Herkesin Motor Anlayışı Dünyası Ayrıdır.
konu kilit.
Hacı yine mi sen ya. Senin egzozun markası da o he he mi?
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
sen tam bir beyinsizsin. millete diyosun elin derdi sizi mi gerdi diye ama bizim harcadığımız liraların hesabını soruyorsun. osuruktan motoruna ve teneke arabana binmeye devam et. umarım aklın başına geldiğinde sağ ve sağlıklı olursun da hatanı farkedersin.
kimsenin motoruna arabasına laf edemezsin. Herkezin Motoru Gözünde 1 numaradır. Ayriyeten Sülaleni Satsan Osuruk Dediğin Motora Eşdeğer olamaz bunuda bil isterim.
-
İlla birisi çıkıntılık yapacak. Muhabbetin içine edecek.
Ya bırakın, şuna kimse cevap yazmasın. Kimse muhattap almazsa söyler söyler, gider.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
-
Cahille tartismam. Cunku ya edebimi bozar ya sinirimi. Sonucta harcadigim zamana acirim.
-
konu kilit.
-
kimsenin motoruna arabasına laf edemezsin. Herkezin Motoru Gözünde 1 numaradır. Ayriyeten Sülaleni Satsan Osuruk Dediğin Motora Eşdeğer olamaz bunuda bil isterim.
sülaleme yaptığın gonderme soyunun herkes gibi oldugunu dusunmenden kaynakli sanirim. arabana motoruna yaptigim gondermenin sebebini az dusunseydin anlardin, azcik fikrin olsa cin mali motorlari ucubeye cevirip trafik canavarligi yapan insanlari savunmazdin. neyse ya bosver herseyin en iyisine sahipsin en iyi fikir senin ;)
-
14 Şubat 2014, 14:14
Afyon,lu kardeşim bırak Afyon kaymağıyla meşur kalsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)