Arkadaşlar son dakika haberi... Şarkıda adı geçen oğuz usta yasa dışı örgüt kurmak ve yönetmekten tutuklanmıştır.
o morlardan hangisi 200 basıo apaçı beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
asya hakkın da bilip bilmeden konuşmayalım bende bir asya kullanıcısıyım ama samimimi olarak söylüyörum yamaha cripton da kullandım 2013 model asyayla yamaha arasında dağlar kadar fark var cidden çok sağlam 5 sene önceki asya deil markanın imajını kötülemeyin demek istediğim kazada yaptım defalarca ama bi çizik göcük yok gerçekten kaliteli yamahadan 2 gömlek üstün honda kullanmadığım için onla kıyaslamıcam ama şu ön yargıları kaldıralım asya switim motor şanzıman taywan karbüretör japon montaj aydın nazilli gerçekten bilip bilmeden konuşmayalımm..
r leri söyleyemiyor
3:01 terliklerim şekil, önümden çekil
Zavallılar
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Forumda ehliyetsiz motor kullandığını ağzından kaçıran genc bunu izleyince hemen atağa geçti )
Bunlar hayatı atari oyunu gibi görüyor sanırım.
Haberde yazmasa aklımdan bile geçmez ama haberde söylemesi bi hönk dedirtmedi değil...
Yoksa dedim oğuz usta devrimi mi
En azından kaskları olaydı iyiydi...
olmazmı hocam geçen gün eziğin birisi dereceli eksantirik yaptırayım diye konu açmıştı adam gibi anlattım yapmayın etmeyin diye afedersin ama köpek gibi cevap verdi haddini bilidirecektim ama adminler konuyu komple sildi böylelerini düşünmeyeceksin dahada basın frenleri sökün üstüne tam yatın uçun diye iyice gaz vereceksin geberip gidecekler O2 bari israf etmezler
tek zoruma giden kendileri geberip gitse tamam cehenneme kadar yolları var ama karşıdaki suçsuz birisine zarar veriyorlar o kısmı çok sakat oluyor.
yukarıdaki fotoları ben yükledim.motorda ön fren yok far yok sinyal yok plaka yok yokoğluyok....Mersin,de bunlar zibil gibi Bunların yüzünden lekeleniyoruz
grubu cok yakından tanıyorum (!) bu grubun adı apaçi style =) bu motora bınecegıme honda avctiğvaya bınerım daha ıyı bu ne bıcım sekıl boyle. antep - mersin - urfada bu tarz motorlar dolu ( daha onceden bolgeyı gezdıgım ıcın bılıyorum )
Hayır Benim Anlamadıgım Ne biliyormusunuz ?
- Bu Forumda Sırf Begeni Almak İçin Yada Tanınmak İçin Motorcu Kardeşlerimi Dalgaya Alan O Kadar Çok Karakterli İnsanlar Varki Sayamıyorum...
- Oradaki Kardeşlerim Kendi Çapında Birşeyler YapmışLar. Sizin Gibi Akıllı Bir İş Yapıp 250 lik Motora Milyarlarca Para Dökmemişler..
- 125 cc Lik bir Motor Alıp Az Bi Masrafla 200 Cc Yapmışlar. Sizin Gibi ( Suriyede Yiyecek Ekmek Bulamayanlar Varken) Bi tane Motora Milyarlar Dökmemişler. Ayriyetende Tozuna Yetişemezsiniz Onların..
- Kask Takmıyosa Sizene ..! Elin Derdi Sizi mi Gerdi ?
- Siz Kendi Dalganıza Bakın Kimseyede olumlu olumsuz yorum Yapmayın. Herkesin Motor Anlayışı Dünyası Ayrıdır.
konu kilit.
+1 Apaçi ( 1 kişi daha aralarına katıldı ). Kardeşim biz şimdi milyarlarca parayı motora verip suriyelilere vermediğimiz için suçlumu oluyoruz ? bak sendede Lifan Tay 100 - Dogan Slx 1.6. i.e varnmış bunları satıp suriyeye yardım etsene ne işin var motosiklet.net 'de ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)