Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Türkiye'nin en iyi motor grubu(!)

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Harley , kawasaki ve 200 ü hiç görmemiş olmalarıda ayrıca manidar

İpimdirik motorlarla 200 görme hikayeleride bitmiyor nedense biz 600-750 - 800 cc motorlarla göremiyoruz. Görebilenlerininde kıçı patlıyor 200 ü görene kadar.
    hamzarat bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Alıntı RODWIN250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maddi durumları olmadığı için bu motorları tercih ediyorlar. Zihniyetleri ve eğitimleri iyi olsa ama maddi durumları olmasa bu motorları hiç almazlar. Çin markaları bu işe çanak tutuyorlar. Bence ölümlü kazalarda distribütör firmaya dava açmak gerekir.
    Senin motor ne malı usta merak ettim?
    MotorKafa bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    road muraddd 125 kalasık cgmnnea xx rr ama turbo kıtlı 180 lık yapıldı ozel pısdon var koltuk altında kırlı coraplarda elcıkte
    motor ısmı boyle oolmalı bunların

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gülmekten öldüm bu arkadaşlar niye böyle ufacık makineyi f650gs ile bir tutmak akıllara zarar

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Maddi durumları olmadığı için bu motorları tercih ediyorlar. Zihniyetleri ve eğitimleri iyi olsa ama maddi durumları olmasa bu motorları hiç almazlar. Çin markaları bu işe çanak tutuyorlar. Bence ölümlü kazalarda distribütör firmaya dava açmak gerekir.
    Tüm donanımları çalışan motoru bakımsız bırakıp, aynaları söküp güvenliği tehdit edecek duruma getirmek zihniyetin sonucu. Mondial veya Bmw olsa da bir şey değişmez. Çin malı motorların kalite konusunda sınıfta kaldığı göz ardı edilemez ancak bakımları yapılıp gerekli şartlar sağlandığında güvenlik konusu sorun teşkil etmez.

600cc-1000cc supersport motor kazaları her yıl binlerce can alıyor ancak 600cc-1200cc chopper,touring ve enduro kategorisinde ölüm oranı çok daha az seviyede. Kişilerin tecrübesizliği ve duyarsızlığı göz ardı edilecekse belli bir oranın üzerinde kazaya karışan araçların piyasadan kaldırılması gerekir.

Nitelikli ve bilinçli sürücüler yetiştirilmediği sürece sorunu firmalarda aramak ne kadar doğru olur bilemeyiz.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm donanımları çalışan motoru bakımsız bırakıp, aynaları söküp güvenliği tehdit edecek duruma getirmek zihniyetin sonucu. Mondial veya Bmw olsa da bir şey değişmez. Çin malı motorların kalite konusunda sınıfta kaldığı göz ardı edilemez ancak bakımları yapılıp gerekli şartlar sağlandığında güvenlik konusu sorun teşkil etmez.

600cc-1000cc supersport motor kazaları her yıl binlerce can alıyor ancak 600cc-1200cc chopper,touring ve enduro kategorisinde ölüm oranı çok daha az seviyede. Kişilerin tecrübesizliği ve duyarsızlığı göz ardı edilecekse belli bir oranın üzerinde kazaya karışan araçların piyasadan kaldırılması gerekir.

Nitelikli ve bilinçli sürücüler yetiştirilmediği sürece sorunu firmalarda aramak ne kadar doğru olur bilemeyiz.
    nitelikli ve bilinçli çok zor ,eğitimi göz önünde bulundurursak ve gelecek nesle bakıyorum da harbi yobazlaşma var eğitim yanlış zaten ,böyle bir b*kluğun içerisindeyiz önlem alınmazsa daha da kötü olucak

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Distribütör firma, motoru sattıktan sonra aynaları sökmü diyor?
    Veya yolda drift yaparakmi git diyor?
    1000 TL, 1500 TL bi motora veren adam, 50-100 TL bi kaska veremiyormu?

Bir şeyi yanlış yapacagınıza, hiç yapmayın daha iyi.
    Ahmet Abi, Linwelin, rebel_punto ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Ahmet Abi bunu beğendi.
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Valla ben şarkıyı beğendim, sözler baya yaratıcı.

edit:

Şimdi sonuna kadar izledim de, sonunda çocuğun biri elindeki kaskı yere atıyor gibi geldi. Olm zaten bir tane kaskınız var onu da yerlere atıyorsunuz, bari arada dönüşümlü kullanın. Yakışmadı
    hamzarat bunu beğendi.

shrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Renault Premium 440dxi Truck
    Alıntı MetinK. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şarkıyı Söyleyen Arkadaş Peltekmi? Yoksa Banamı Öyle Geldi.
    aynen öyle

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Az gelişmiş memleketlerin kayıp çocuklarını, yoksulluğun kültür haline geldiği bu topraklarda içerisinde bulundukları şartlara göre değerlendirmemiz gerekir. Anne-baba ilgisiz, aile yapısı bozuk, eğitim eksik, beslenme eksik, para yok, gelecek yok, umut yok. Ama gözlerinin önünde tvlerde, dergilerde, gazetelerde şatafat var, para var, bolluk var, yozlaşma var...
    Bu işin aile, eğitim, beslenme, kısmen de olsa para kısmında kendini kurtarabilen bizler de, kendimizi onlardan farklı görüyoruz haklı olarak. Aslına bakarsanız bir Avrupalı bizi (kendisini eğitimli, modern, vb... kabul eden bizleri)"örneğin" trafikte izlediğinde, ona gayet apaçi görüneceğimizden şüpheniz olmasın
    Bu çocukları eleştirmek yerine sistemi eleştirmek de pek işimize gelmiyor doğal olarak...
    kemboo, maxi97, metinkilic ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    Alıntı smiles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az gelişmiş memleketlerin kayıp çocuklarını, yoksulluğun kültür haline geldiği bu topraklarda içerisinde bulundukları şartlara göre değerlendirmemiz gerekir. Anne-baba ilgisiz, aile yapısı bozuk, eğitim eksik, beslenme eksik, para yok, gelecek yok, umut yok. Ama gözlerinin önünde tvlerde, dergilerde, gazetelerde şatafat var, para var, bolluk var, yozlaşma var...
    Bu işin aile, eğitim, beslenme, kısmen de olsa para kısmında kendini kurtarabilen bizler de, kendimizi onlardan farklı görüyoruz haklı olarak. Aslına bakarsanız bir Avrupalı bizi (kendisini eğitimli, modern, vb... kabul eden bizleri)"örneğin" trafikte izlediğinde, ona gayet apaçi görüneceğimizden şüpheniz olmasın
    Bu çocukları eleştirmek yerine sistemi eleştirmek de pek işimize gelmiyor doğal olarak...

doğru diyorsun aslında ama benim aileminde maddi durumu pek iyi olmadı ben zar zor akrabanın bayiisinden aldığım 1300 liralık mondialime hiç kasksız binmedim. Tamam belki kaskım çok ahım şahım değildi ama en azından yüzümü gözümü rüzgardan gelen taşlardan koruyordu ve biraz param olsaydı ilk işim ekipman almak olurdu. İnsanın içinden de geliyor sanki biraz
    Siyah&Beyaz bunu beğendi.

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alçaktan uçalım, kamu rahatsız oluyor.

Firmaya dava açılacakmış Aynayı sök, depoya işe yada tiner koy, kaskk yok mont yok dizlik yok yok oğlu yok, bu bölgelerde satılan motorların birçoğunun faturası bile kesilmez, plakasız sigortasız bin. Kroluğun allahını yap, kaza yapınca asya mondial suçlu olsun

Bu arada senin roadwin Neptün'de mi üretiliyor plüton'da mı ? Bir an hatırlayamadım.

adonis84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    lintex mach, kanuni tiger 250
    neyle beselniyo bunlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    100lük. cub'a 160 bastirdim diyen tipler bunlar :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    ______________________ hıı bunlar kim sadece uzaktan tanıyorum

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    neyin kaafasında bunlar....

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    bunların hakkından memati gelir

shooter1, MrMaydec, esc ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunların hakkından memati gelir

https://www.youtube.com/watch?v=wQjMIDXhd_o

buna çok güldüm :D

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    tayfungun45 bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)