Türkiye'nin en iyi motor grubu(!)
Reklamlar
-
mertoreis adlı üyeden alıntı
Karizma Özgür giriyordu 200 le viraja hani barbie üstünden atmış ?
Yanık et kokusu geldi
Reklamlar
-
Adamlar sırf kalori israfı.
Bu arada, bu Oguz ustayı bilen varmı?
-
mahallenin motorcusudur büyük ihtimal oğuz ustada
Ben şarkıyı beğendim valla sana puanım 9 kanka
-
-
vay ben taş doğuraydım :D
-
1.19 parmak arası terlik
-
Oğuz usta benim leyn ahahahaha
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Mersin-adanadaki bu sıkıntı nedir abi.Memleketin bana göre tek anormal olan bölgesi bu iki bölge.Ya apaçiler yada rapçi .Olay nedir merak ediyorum cidden birisi çıkıp söylesin.
ben rapçi yada apaçi değilim ama sana katılıyorum.bunlarda olmasa hastanalerin ortopedi bölümü sinek avlıyacak.
-
-
oğuz ustanın reklam müziği...
-
hatayda boyle apacıce yarısıyordu cg yı 200 luk yapmıstı 3 ay komada yattı geberseymıs keske dedım ama anasına babasına yazık
-
Yavv arkadaş Mz i de alet etmişler pis emellerine bunlar .. Allah akıl fikir versin en kısa sürede bunlara ..
-
Yazık lan.
-
mobilet rap
-
Otopsici'nin potansiyel müşterileri.
-
Bir iki benzer video daha izledim hayattan soğudum...
Sırf adana-tarsus değil heryerde bunlardan var az yada çok.
Bunları izleyince aklıma direk angaralı şahinli apaçiler geldi mesela...
-
ılk motorla tanıstıgım da ıyıkı bu tıpler yoktu motora felan baslamazdım yoksa
-
Çin markalarının mobiletleri can almaya devam edecek. Gençlerimize yazık oluyor. Ne freni tutar ne lastikleri yerebasar
-
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
Çin markalarının mobiletleri can almaya devam edecek. Gençlerimize yazık oluyor. Ne freni tutar ne lastikleri yerebasar
Can almaya devam eden şey zihniyet ve yetersiz aile eğitimi hocam. Maddi durumları yeterli olsa tek değişecek şey motorları, eğitim ve çevre aynı oldukça sonuç yine değişmeyecek.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Can almaya devam eden şey zihniyet ve yetersiz aile eğitimi hocam. Maddi durumları yeterli olsa tek değişecek şey motorları, eğitim ve çevre aynı oldukça sonuç yine değişmeyecek.
Maddi durumları olmadığı için bu motorları tercih ediyorlar. Zihniyetleri ve eğitimleri iyi olsa ama maddi durumları olmasa bu motorları hiç almazlar. Çin markaları bu işe çanak tutuyorlar. Bence ölümlü kazalarda distribütör firmaya dava açmak gerekir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)