Başka söze gerek vaaa mı
Bu sevgiyi anlamayan insanların gözünde biz zaten deliyiz usta.Kasmaya hiç gerek yok.
Başka söze gerek vaaa mı
Bu sevgiyi anlamayan insanların gözünde biz zaten deliyiz usta.Kasmaya hiç gerek yok.
Cicim ayları geçmeden ipleri eline alsan iyi olur yeni evli sayılırsın o fırsatı eline verme inceden inceden patronun kim olduğunu hatırlat
3 liran varken 20 liralık kask almaya çalışırsan ona bende karşı olurum sonuçta ev geçindiriyorsun
Kampanyadan ucuza aldım satıcam dersin 15 -20 gün sonra satılmadı bari kullanıyım dersin
ilerde hanıma sert tepki veririm demiş adam
Kişiliğimi bilmeden yorum yapmanız bu konuda mantıklı gelmedi açıkçası.Ben kendi özgürlüğümü kısıtlayacak davranış gördüğümde emin olunki çok farklı bir kişi oluyorum. Bununda anne-baba dışında kimsenin kolay kolay değiştirebilceğini düşünmüyorum. Heleki haytımda sonradan tanışıpta , hayatıma müdahale etmek isteyen bir kadın ve onun ailesi söz konusuysa.
Evliliği tabiki bilmiyorum fakat şuana kadar hiçbir kızı kendi tercihlerime yorum yapmasına bile müsade etmedim. İleridede bu tavrımın değişeceğini düşünmüyorum fakat tabiki denemeden bilemeyiz
Doğrudur.
ne diyelim beko. Senin yaşına geri dönmek için tüm paramı verirdim o ayrı ama daha değişecek o kadar çok şey var ki. Sen de bunu anla bakalım. Hayat öyle bahsettiğin gibi ilerlemiyor genelde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)