Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
sahip oldugum motorlar ; kanuni power 2 vitesli,kanuni popcorn,seyhan 125t,seyhan150c,hiç birinden şikayetçi olmadım,ha bundan sonra alacagım motor kanuni olmaz,bu gt ler ilk geldiginde bayide gördüm,gösterişli evet ama,ben dökülecem diye bagırıyorlar,bu ve bundan öncekiler gelip geçici modeller olacaktır eminim,kanuni alacaklara tavsiyem 125t dir,sıfırını almadıgıma pişman oldum,150c dende memnunum,şükür bi sıktısı çıkmadı,bu gt lerede 150 yaptırmaya çalışan danalarada tavsiyem şudur,yapmayın la olmuyosa olmuyo
Valla haklısınız bu motorun 150 yapmasının imkanı yok yapıyor diyenin de göstergesi bozuktur... hayır yapsa nolacak neyin derdidir keyfini çıkara çıkara binin gitsin..ayrıca motor dökülüyor diyenler kesin 150 yapmaya çalışan arkadaşlardır diye düşünüyorum hangi motoru o kadar sıkıştırırsanız ha 1000km de ha 10000 de elbet dökülür yani...
Bu motorun üreticisi UM Motors diye Çinli bir firma(Şimdi Amerikalı olmuş) O zamanlar 180 ve 220cc bloklar üretiyorlardı. 180cc olanını Türkiye'ye Kanuni Phantom adı altında getirdiler. Bu motorun 220 cc. hacimde olanını getirmediler. Sanırım Kanuni Phantom silindiri uyabilir. O da 180 cc.
Çinliler içinde 170-180cc olan bloklu motorlar büyük ihtimal aynı bloktur ordan araştırmanı yola çıkmanı öneririm ..
Mesela rx1 bloku rks nin 150cc lik bir modeli vardı adını unuttum onla aynı bloktur
Kuba Fastwind 200R de aynı üreticiye ait. Uyarmı onu da araştırabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)