Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

CBR250 İçin Egzoz Tavsiye - AVCROM

REKLAM ALANI
    dekmanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ZZR250 honda CBF 500 yamaha YBR 125
    hocam ben en favori egzozum two brothers kendi motorumda o takili
    e malum fiyati baya fazla ikinci el ilanlara bakabilirsin bazen uygun oluyor

tiger fiyat olarak en uygunu servisin soyledigi biraz kafami kurcaladi sonucta aslen bakarsan hic bir motor firmasi egzoz onermez sebebi zaten ben gerekli olani takili olarak verdim diyor

AVCROM tiger kadar buyuk bir firma deyil iyi egzozlarda yok deyil onemli olan kafandaki sesi vermesi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sen mecidiyeköyden geçiyon hergün dimi çağlayandamıydı çalıştığın yer.
    Mecidiyeköy'de ofisim dostum. Hergün burdayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Alıntı babaAkar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MGP Growler ÖneririM.... Cbr250R için ve daha bi çok modeL için egsoz üretiyo..Çevremde 1 kişi kullanıyo 600 lüK tadında seS verir tek eksiSi biraz pahalı ...
    fiyatı yaklaşık 300 usd. alınabilir fakat sesi çok bağırıyor. ben kimseyi rahatsız edecek birşey istemiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Alıntı dekmanci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben en favori egzozum two brothers kendi motorumda o takili
    e malum fiyati baya fazla ikinci el ilanlara bakabilirsin bazen uygun oluyor

tiger fiyat olarak en uygunu servisin soyledigi biraz kafami kurcaladi sonucta aslen bakarsan hic bir motor firmasi egzoz onermez sebebi zaten ben gerekli olani takili olarak verdim diyor

AVCROM tiger kadar buyuk bir firma deyil iyi egzozlarda yok deyil onemli olan kafandaki sesi vermesi
    Biz tavsiye etmiyoruz ama motoruna da bi zararı olmaz dese hemen alacaktım avcrom. Ama adam motoruna zarar verir diyor. yerli egzoz kesinlikle alma diyor. subap mubap bişeyler anlattı ama anlamadığım için ne dese he dedim.

satıcılar zararı yok diyor, servis var diyor. şimdi satıcı kendi malını, servis de kendi tavsiyesi egzozu satmak için mi bunları söylüyor, yoksa gerçekten zararı var mı onu merak ediyorum.

ben firma değilim motorcu dostlar.mütevazi atelyemde isteğe özel custom tasarımlar yapıyorum.sağolsun arkadaşlar beni kelli felli firmalarla kıyas ediyorlar.1978 yılından beri otomotiv ve motorsiklet egsoz işindeyim.karınca kararınca kendi çapıma göre tasarımlar yapıyorum.hatda bugün istanbula yollamak üzere cbr 250 kaynaksız kelepceli headers devamı ara parça hazırladım.yapıcı eleşirilere her zaman açığım.

servisler ve ithal egsoz tercihi

servislerin yerli egsoz tercih etdirmediklerine gelince,elbetde 500-600 tl aldıkları ithal ürünlerde bire bir kar marjıyla 1200 tl satmak varken ne diye pazarını bozsunlar.bu her yerde aynıdır.ankara ve istanbulda isim vermeyeceğim bir kaç kelli felli motor servisi ustam bize egsoz yap ama üzerine etiket koyma bize fason yap gerisini karıştırma muhabbeti oldu.ben ne diye ara sınıf motor binicisi arkadaşlarımın fahiş fiyata aynı ürünü markası ithal diye 3 kat fazla fiyata satılmasına izin vereyim.benimle birlikde akhisarda bu işi yapan bir meslektaşımın ürününü toptan komik rakamlarla alıp üzerine akrepoviç markasıyla sahibinden.com da arzı endam ediyorlar.işin özü motor sektörü ve özellikle aksesuar kısmı pastanın krema kısmı kimse bunu paylaşmak istemiyor.ben gençlerin birikimleriyle aldıkları bu motorları alım güçlerine hitap ederek hasbel kader hizmet vermeye çalışıyorum.nihayetinde bende bu işden ekmek yiyorum ithal olan her marka egsoz bana revizyon ve bakım için geliyor,işimiz gereği komple içini açıp sorunlu bölgelerine lokal bakım ve onarım yapıyorum ve işin püf noktası ithal egsozlar içde tek katlı elyaf kullanırken ben 3 farklı izalosyon kullanıyorum.seramik elyafdan tutunda itfaiyeci elbisesi yanmaz kumaşına kadar vede yaptığımız ürünler ithal ürünlerden iç sistem olarak çok daha kaliteli.haaa şekil derseniz gidecek biraz daha yolumuz var.gerçekci olmak lazım askeri ücretin 840 tl olan ülkemizde sırf ses için 1000-2000 dolarlara ithal ürün almak sizce ne kadar mantıklı.bu marka tutkusunu aşıp biraz memleket milliyetcisi olmak lazım.illa benim ürünüm olarak değil.TR de motor egsoz tasarımı yapan firma sayısı bir elin parmak sayısını geçmez,sizler hem kalite hemde ekonomik yerli ürünleri tercih ederseniz bu sektör size hizmet olarak geri döneceğinden hiç şüpheniz olmasın.
    Ahmet Abi, zonta, dyavol-77 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

dekmanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ZZR250 honda CBF 500 yamaha YBR 125
    Alıntı avcrom egsoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servislerin yerli egsoz tercih etdirmediklerine gelince,elbetde 500-600 tl aldıkları ithal ürünlerde bire bir kar marjıyla 1200 tl satmak varken ne diye pazarını bozsunlar.bu her yerde aynıdır.ankara ve istanbulda isim vermeyeceğim bir kaç kelli felli motor servisi ustam bize egsoz yap ama üzerine etiket koyma bize fason yap gerisini karıştırma muhabbeti oldu.ben ne diye ara sınıf motor binicisi arkadaşlarımın fahiş fiyata aynı ürünü markası ithal diye 3 kat fazla fiyata satılmasına izin vereyim.benimle birlikde akhisarda bu işi yapan bir meslektaşımın ürününü toptan komik rakamlarla alıp üzerine akrepoviç markasıyla sahibinden.com da arzı endam ediyorlar.işin özü motor sektörü ve özellikle aksesuar kısmı pastanın krema kısmı kimse bunu paylaşmak istemiyor.ben gençlerin birikimleriyle aldıkları bu motorları alım güçlerine hitap ederek hasbel kader hizmet vermeye çalışıyorum.nihayetinde bende bu işden ekmek yiyorum ithal olan her marka egsoz bana revizyon ve bakım için geliyor,işimiz gereği komple içini açıp sorunlu bölgelerine lokal bakım ve onarım yapıyorum ve işin püf noktası ithal egsozlar içde tek katlı elyaf kullanırken ben 3 farklı izalosyon kullanıyorum.seramik elyafdan tutunda itfaiyeci elbisesi yanmaz kumaşına kadar vede yaptığımız ürünler ithal ürünlerden iç sistem olarak çok daha kaliteli.haaa şekil derseniz gidecek biraz daha yolumuz var.gerçekci olmak lazım askeri ücretin 840 tl olan ülkemizde sırf ses için 1000-2000 dolarlara ithal ürün almak sizce ne kadar mantıklı.bu marka tutkusunu aşıp biraz memleket milliyetcisi olmak lazım.illa benim ürünüm olarak değil.TR de motor egsoz tasarımı yapan firma sayısı bir elin parmak sayısını geçmez,sizler hem kalite hemde ekonomik yerli ürünleri tercih ederseniz bu sektör size hizmet olarak geri döneceğinden hiç şüpheniz olmasın.
    SONUNA KADAR KATİLİYORUM.
    hocam al bir AVCROM tak motoruna dene paylas bizimle

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Tiger al tak kardeş 6 bin devire kadar sessiz, sonra çoşan egzozlar üretiyor adamlar

Motosikleti
    Honda
    benım cbr 125 te tiger vardı sesi cok tok.satarken çıkarmıştım evde duruyor istersen sana satabilirim.tabi motorunuzada uyarsa

Cbr de uyguladıgımız birkaç modelimiz.Kesinlikle Su Motoru gibi patırdama ve patlama yapmamakdadır.Tr tek olarak iddalıyım cbr de tek silindir kompresör vurgusunu yok ediyoruz.Üstelik şehir içinde sessiz şehir dışında sesli ayarlanabilir "Slincer Killer" özelliği ile.Yapıcı eliştirileniz bizim yol göstericimizdir.

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Avcrom sizin mekan izmirde miydi?
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

İzmir/Tire deyim gözüm.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    İzmir/Tire deyim gözüm.
    Hyosung alabilirsem bi cayini icmeye gelicem.. Bi ara calistim orada odemis tire bayindir tarafinda, odemiste oturuyordum
    Smyrna35 bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    cbr 250 den cok guzel bı ses beklemek sacma bence bozma hıc motoru zıngırdıyor bılırım ama oyle kullanmak daha mantıklı egzozluları da gordum daha beter bı ses var bosa masraf etme 125 lık daha ıyı ses verıyor banada sacma geldı ama gercı bende egzoz dusunmuyorum hıc orjınalı daha ıyı
    www.erkakurye.com

Smyrna35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Alıntı Linwelin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung alabilirsem bi cayini icmeye gelicem.. Bi ara calistim orada odemis tire bayindir tarafinda, odemiste oturuyordum
    Ben de hyosunga avcrom düşünüyorum,ayrıca anneannem ödemiş'te oturuyor o tarafları da az çok bilirim.Aynı zamana denk gelirse motorlar beraber gidebiliriz.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Alıntı Smyrna35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de hyosunga avcrom düşünüyorum,ayrıca anneannem ödemiş'te oturuyor o tarafları da az çok bilirim.Aynı zamana denk gelirse motorlar beraber gidebiliriz.
    Onceligim tiger ama ustamizin islerini de bi gorelim diyorum.. Ustam o cince yazili etiket cok dandik duruyo, soyle profesyonel bi tasarimciya sadece avcrom olarak bi logo alsaniz? Two brothers akrapovic gibi..

Cok daha profesyonel olur diye dusunuyorum..
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

Motosikleti
    125R 2013 - kawasaki ninja 250r
    250r genelde egzozlardan pancar motoru su motoru gibi ses veriyor değişik birşey 125 lik sesleri daha güzel ama avm crom da o pancar motoru sesini göremedim gayet güzel geldi.

Arkadaşlar nezaman isterseniz buyrun gelin sadece iş oalrak degil çayımı içmeye beklerim ayrıntılı bilgi ve daha fazlası canlıdan daha iyi olamaz.
    Ayrıca yeni logo çalışmalarım var birazdaha üzerinde durmam gerekiyor.
    Linwelin ve Ahmet Abi bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Ustam bizde kendi üreticimize destek olmayı isteriz. Ama üreticimize destek olacağız diye motorumuza da zarar vermek istemeyiz.
    İşin mekaniğinden anlayan biri olsam karşılaştırma yapabilirim. Şimdi sen böyle söylüyorsun, servis motoruna zarar verir diyor. Kime neye inanacağımızı bilmiyoruz.

bu işin en basit ve kestirim yolu forum sitedelerinde gerek benim gerekse başka markaları kullanan motor kullanıcısı arkadaşlara mesaj atıp sorabilirsin.avantajı ve dezavantajı nedir diye.en kestirimi benim facede 2500-3000 e yakın montajladığımız ve 4000 motorcu arkadaş var takipcim onlara sor.bir pişmanlık ve ya bir arıza varmı diye.gönlünün sevmediği,içinin sinmediği bir işi yapma yaptırma.motor performans egsozalrın motora extradan özellikle düşük cc lere çok bir fark artırmaz ancak tok sesiyle üstündeki binicinin iki kürek kemiği arasını titretir vede bu bir zevktir gönlü okşar.yetkili ve etkili servise şu soruyu sormanızı tavsiye ederim.ben egsozumu sizdem ithal yabancı marka taktırsam aynı sorunu yaşarmıyım.yaşamazsın cevabını alırsan üstdeki yazılarıma muracaat diyorum.maksat anlaşılmıştır

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    avcrom'u es geç, çok çirkin ve bağlantı noktalarında kocaman boşluklar var. tiger'ı tek geçerim.

çirkinlik ve güzellik göreceli kavramlardır.neye göre kime göre çirkin.bir ürünümle yargısız infaz biraz ağır kaçmıyormu.yazılarımı okumadığınız belli oluyor.ben el yapımı custom iş yapıyorum diyorum.siz hala fabrika ve markalarla kıyas ediyorsunuz pesss diyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)