CBR250 İçin Egzoz Tavsiye - AVCROM
Reklamlar
-
arkadaşlar selam.
CBR125'i bir kademe büyüttüm. 2012 CBR250 aldım. Genel olarak çok güzel fakat sesi 125'ten daha kötü. Resmen zırıldıyor.
Kimseyi rahatsız etmeyecek ama zırıltıdan beni kurtacarak uygun fiyatlı bir egzoz bakıyorum.
AVCROM egzoz bu konuda uygun görünüyor fakat tüm araştırmalarıma rağmen kullanıcılarının yorumlarını bulamadım. AVCROM çok iyi reklam yapıyor bu arada tebrik etmek lazım.
Öncelikle motoruma hiçbir zarar vermemeli (yakıt sarfiyatını biraz arttırabilir), 2. önemli konu ise gürültü yapmamalı.
Sadece o zırıltıdan kurtulmak istiyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Buraya yazmak istemediğiniz olumsuz düşünceleriniz varsa özelden de yazabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Avcrom hakkında bir bilgim yok yorum yapamayacağım ama ben Tiger tavsiye edebilirim. Son yıllarda kalite açısından oldukça kendini geliştirmiş ve fiyatına göre oldukça kaliteli egzozlar üretiyor.
-
Tiger
-
Tiger'e de bakıyorum da 600 TL civarında. Daha uygun bir alternatif bulmaya çalışıyorum. 300-400 tl civarında bulabilirsem iyi olur. olmazsa tiger olacak. bu ses motordan soğutuyor beni.
-
Türk malı olsun dersen Tiger'ı tek geçerim. Farketmiyorsa canlıdan haber ver, alternatif çok. Akrapovic,TwoBrothers,Leovince,Yoshimura,Arrow
edit: mesajı yazıp göndere basmamışım son yazdığını yeni gördüm. Tİger'dan daha ucuz istiyorsan sanayide soba borusu gibi yaptırıcaksın
-
Db killer takabileceğin bir egzos bul bence.
Ben pişmanım akrapovic kaçırdım bir tane 600 tlydi full carbondu
-
işte bu sesi istiyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=owrdZjbSjng
hem bağırmayacak car car.
-
nietzsche adlı üyeden alıntı
O egzoz un susturucusuda var yakınlaştırınca fark ettim.
Avcrom al ozaman sende
-
ses gerçekten güzel tok ve gürültülü değil
-
Motoruma herhangi bir zarar verir mi acaba?
Sesi benim için gayet yeterli ve güzel.
-
-
http://www.anesmotor.com/?urun-1863-...ans-Egzoz.html
Bende de bu var kullandım bir aralar şimdi takılı değil ama
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
-Smokehead?
cahillik ne kötü bişey. dedim durduk yere niye kafan mı dumanlı yazdı şimdi bu arkadaş. meğer egzoz markasıymış
baktım videolarına da cbr250'ye uyarlanmış birşey göremedim. ses de istediğim gibi değil. çok fazla. yine de teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Eagle7 adlı üyeden alıntı
neden takılı olmadığını sorabilir miyim?
-
Smokehead var, türk sanayi yapımı. Tipini falanda kendin seçiyosun, ne akdar ses çıkarıcak kendin ayarlıyosun.
-
cahillik ne kötü bişey. dedim durduk yere niye kafan mı dumanlı yazdı şimdi bu arkadaş. meğer egzoz markasıymış
baktım videolarına da cbr250'ye uyarlanmış birşey göremedim. ses de istediğim gibi değil. çok fazla. yine de teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
neden takılı olmadığını sorabilir miyim?
Orijinal egzoz iyidir
-
-
Motoruma herhangi bir zarar verir mi acaba?
Sesi benim için gayet yeterli ve güzel.
zarar vermez belki yakıt harcaması biraz artar
-
bugün servis ile görüştüm. kesinlikle yerli egzoz takma diyor. italyan bir egzoz söyledi 1.200 TL. hevesim kursağımda kaldı.
-
bugün servis ile görüştüm. kesinlikle yerli egzoz takma diyor. italyan bir egzoz söyledi 1.200 TL. hevesim kursağımda kaldı.
Hocam sen mecidiyeköyden geçiyon hergün dimi çağlayandamıydı çalıştığın yer.
-
MGP Growler ÖneririM.... Cbr250R için ve daha bi çok modeL için egsoz üretiyo..Çevremde 1 kişi kullanıyo 600 lüK tadında seS verir tek eksiSi biraz pahalı ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)