Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

CBR250 İçin Egzoz Tavsiye - AVCROM

REKLAM ALANI
    Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Ses ve görüntü göreceli kavramlardır. Önemli olan ne performans verdiği ve motora zararıdır. Küçük cc'lerde performans beklemek çok doğru olmaz ses ise tek silindirli aletlerde biraz daha zordur. Ne olursa olsun 250'lik bir makineden 600'lük bir makinenin sesinin alınması pek mümkün değil ama tatmin edici ses elde edilebilir. Avcromun cbr 250 için yaptığı egzozun sesini yüklemiş bir arkadaş bence baya iyi sonuçta tek silindirden alınabilecek en iyi seslerden fiyatı ne bilmiyorum ama makul en azından benim için. Zararına gelince ben servisten aldığım egzoz için başka bir servis çıkar bunu motora zarar verir dedi
    nietzsche bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sertacr8888 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    Bende de smokehead var CBR250 de takılı olarak almıştım bir ara çıakrttım orjinalini taktı mama mübarek egzozu 10 kilo sanki ve aşırı derecede ısınıyor koku yapıyor artık. arkada oturanın ayagına sıcaklık geliyor. O yüzden smokehead egzozu tekrar taktım. Full karbon hafif ve saatlerce sür yinede elini değdirebileceğin kadar ısınıyor. Ve sesi de inanılmaz bağırıyor patır patır.. otobanda ara gaz ile önündeki arabanın çekilmesini sağlayabilirsin o derece. Ama şu var ki motorun torku ço kaz düşüyor gibime geliyo yada psikolojik. yakıt artması sorun değil benim için. ama artılara ve eksilere bakarsak orjinal egzozdan iyidir . CBR 250 için konusuyorum tabi ben. Fakat alacak olanlara yineede TIGER öneririm. ben elimdeki egzozu satabilirsem tiger alırım karbon olanından.

Burak Çetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    hocam akrapoviçi nerede bulabilirim ortalama fiyat bilgin varsa paylaşırsanız sevinirim.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Hondamototalda italyan malı egzozlar var, bakabilirsin. En uygunu 600 küsür liraydı.

Burak Çetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Teşekkürler istediğim akrapoviç ;)

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Ferik egzoz varmı duyan )

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    tiger her türlü akar . Alayına gider.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)