ne servismiş arkadaş be !
Reklamlar
-
ybr mi krank sorunundan dolayı geçen hafta servise verdim. daha krank gelmemiş bile servise 1 hafta oldu. fabrika hataları kendilerinin ayrıca bide geç getiriyorlar parçasını. bu ne biçim iş. bide ybr sağlam diyip alıyoruz. çinli alacan aslında aynı gün sök tak verecekler. daha gelecek de takacaklar da ohooo bi ton iş. sabah sabah strese bak bu parçalar nerden geliyorsa tel no alıp ben konusacam ama netten araştırdım bulamadım bi türlü. bi bulsam..
şimdi arıycam aslında arızalı hali ile gidip alacam öyle binecem valla.
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
Re!S*33 kardeş,ben ADANA'da yamaha bayisindeyim.eğer merkezde parça varsa,3-4 günde gelir,eğer ellerinde yoksa japonyadan gelir,işte o zaman 3-4 haftayı bulur.yamaha her zaman sağlamdır,bu yıllardır böyle bilinir.sadece biraz sakinlik ve sabır.acele etme.sana şöyle yardımcı olayım.
merkez tel:0 216 561 86 10 dahili:118'den emre bey'i ararsan yardımcı olacaktır.
-
adanalı adlı üyeden alıntı
Re!S*33 kardeş,ben ADANA'da yamaha bayisindeyim.eğer merkezde parça varsa,3-4 günde gelir,eğer ellerinde yoksa japonyadan gelir,işte o zaman 3-4 haftayı bulur.yamaha her zaman sağlamdır,bu yıllardır böyle bilinir.sadece biraz sakinlik ve sabır.acele etme.sana şöyle yardımcı olayım.
merkez tel:0 216 561 86 10 dahili:118'den emre bey'i ararsan yardımcı olacaktır.
teşekürler arayacagım
-
Dostum krank sorunu derken ne oldu krankımı kırdın ?
-
benim anlamadığımda hadi tamam parça sorunu var, arkadaş adamı 1 ay bekleteceksen bari bir idarelik motor ver, benim işim gücüm hep motorla motor giderse çok zarar ediyorum, nolcak ?
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
benim anlamadığımda hadi tamam parça sorunu var, arkadaş adamı 1 ay bekleteceksen bari bir idarelik motor ver, benim işim gücüm hep motorla motor giderse çok zarar ediyorum, nolcak ?
aynen ya o da yok
-
Abi yıllardır böylede bence bu politikanın değişmesi lazım.
-
Depoyuda fullesinler mi ?
-
yiqit adlı üyeden alıntı
:D 10 karakter.
-
yiqit adlı üyeden alıntı
24 Nisan 2011 tarihli resmi gazetede yayınlanan yeni garanti şartlarına göre "Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır"
Senin gibi haklarını aramaktan birhaber insanlar yüzünden bu firmalar şımarıyor ve bizler mağdur oluyoruz.
-
Ayrıca bu yere göğe sığdıralamayan ufak CC motosikletlere sırf diğer çekik gözlü insanların malı diye toz kondurulmuyor.O zaman bu duruma layık olması gerekir düşüncesindeyim.Yani onlarda arıza verebiliyor,hatta parça sıkıntısı var.Bu cc motosikletlere bu parayı veren insanları el üstünde tutmak lazım.Malum servistede ona göre muamele var fiyat bakımından...Kapıda karşılayıp bırak çayı yemek ısmarlamaları lazım.
-
Re!S*33 adlı üyeden alıntı
ybr mi krank sorunundan dolayı geçen hafta servise verdim. daha krank gelmemiş bile servise 1 hafta oldu. fabrika hataları kendilerinin ayrıca bide geç getiriyorlar parçasını. bu ne biçim iş. bide ybr sağlam diyip alıyoruz. çinli alacan aslında aynı gün sök tak verecekler. daha gelecek de takacaklar da ohooo bi ton iş. sabah sabah strese bak
bu parçalar nerden geliyorsa tel no alıp ben konusacam ama netten araştırdım bulamadım bi türlü. bi bulsam..
şimdi arıycam aslında arızalı hali ile gidip alacam öyle binecem valla.
gelişmelerden haberdar et bir de atar yapmadan konuş bence bilgi almaya çalış ve uzun tamirat süresi dolayısıyla uğradığın zararı anlat. merkezde illa ilgilinen olacaktır. bir de mail at yazılı olsun. baktın olmuyor istersen avukata danışırsın.
-
Ybr nasıl krank arızası verir şaştım kaldım doğrusu japon değilmiydi kendileri
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
En azından parçanın bulunabileceğine inancınız tam değil mi? Malesef marka güvenirliliği bu seviyeye inmiş durumda. Parçayı getirebilen bir sistem kurmaları bile bizim için güven teşkil etmelerine yetiyor. Sektörün gelişip bu markalarla rekabet edebilecek yeni firmaların gelmesinden başka bir umudum yok benim. 5 senelik Suzuki motorun en basit parçalarını 3-4 hafta japonyadan bekleyeceğiz diyorlardı. Yamaha nın en çok sattığı motor değil mi YBR bakın bunda bile durum böyleyse sistemde büyük problemler var demektir. Doğru dürüst distribütör anlayışının yerleşmesi rekabete bağlı olacak gibi.
-
bugün aradım yamaha merkezi ve bu hafta içinde parça gelecek ve motor hazır hale gelecek dedi.
-
yiqit adlı üyeden alıntı
bu kafayla verirsin beklersin, söversin, başka bişey olmaz !
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
24 Nisan 2011 tarihli resmi gazetede yayınlanan yeni garanti şartlarına göre "Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır"
Senin gibi haklarını aramaktan birhaber insanlar yüzünden bu firmalar şımarıyor ve bizler mağdur oluyoruz.
ağzına sağlık !
-
YBR LERİ HAKİKİ ÇİN DİYE BİLİYORUM İLK YBR LERDEN ARKADAŞA ALMIŞTIK GRENAJSIZ OLANLARDAN ALA KABAK GİBİ MADEİN CHINA YAZIYORDU BENCE ÇOK SAGLAM MOTOR DEGİL KENDİLERİ NEREDEYSE HER HAFTA ARKADAŞIN MOTORSİKLET TAMİRHANESİNE Bİ TANE GELİYOR MOTOR BİTİK YBR HEMDE SON ÇIKANLARDAN GRENAJLILARDAN BENİM KAFAMA YATMADI BU YBR OLAYI Bİ TÜRLÜ
-
bu kafayla verirsin beklersin, söversin, başka bişey olmaz !
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
ağzına sağlık !
Biz dağdan gelmişek hak hukuk bilmeyik
-
Rocknrolla adlı üyeden alıntı
Ybr nasıl krank arızası verir
şaştım kaldım doğrusu japon değilmiydi kendileri
bende anlamadım. fazla hor kullanan biri değilim.
-
HEROCAN35 adlı üyeden alıntı
YBR LERİ HAKİKİ ÇİN DİYE BİLİYORUM İLK YBR LERDEN ARKADAŞA ALMIŞTIK GRENAJSIZ OLANLARDAN ALA KABAK GİBİ MADEİN CHINA YAZIYORDU BENCE ÇOK SAGLAM MOTOR DEGİL KENDİLERİ NEREDEYSE HER HAFTA ARKADAŞIN MOTORSİKLET TAMİRHANESİNE Bİ TANE GELİYOR MOTOR BİTİK YBR HEMDE SON ÇIKANLARDAN GRENAJLILARDAN BENİM KAFAMA YATMADI BU YBR OLAYI Bİ TÜRLÜ
ybr cok sağlam motordur o arkadaşın sağlam kullanmıyordur
motor sağlammıymış dur şu ucurumdan bi aşşa kayıyım dersen tabiki gider
bende 99 king var cogu motoru 5 e katlar sağlamlıkta arkadaşda 2008 ybr var 52 binde daha sanayi yüzü gormedi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)