Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

4000 ylt ye kadar motosiklet

REKLAM ALANI
    burak89izmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kangda 50cc
    1 yıldan beri 50 cc ile dolaştık ama muhtemelen yaza dogru değiştircezzzz
    sınırlı bir bütce ile en fazla 4000 ytl +1 kuruş yukarı cımaazz
    neyse bu paraya piyasada 0 yada 2, el bir motosiklet alacazzz ama ben aldımmı uzun yolda yapayım diyorum mesale bir akdenz turu siz ne önerirsiiniz sakın ucuk enduro dur başka şeydir önermeyin tecrübeli üyeler fikirlerinizi bekliyorum
    aklımda olan motorlar
    bunlardan başka herkesin bildiği honda cbr 125 yada yamaha ybr 125 (bana göre cok hesaplı ama hava sogutmalı ) başka ne önerirsiniz bakalım

özelliklerrr
    GRAND DINK 150 250
    Ölçüler 2055 x 768 x 1370 2055 x 768 x 1370
    Yağ Kapasitesi (lt) 1,1 1,1
    Yakıt Kapasitesi (lt) 9 9,1
    Ateşleme Tipi (Elektronik) CDI CDI
    Sele Yüksekliği (mm) 775-850 775-850
    Ağırlık (kg) 155 163
    Motor Tipi 4 zamanlı 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Su Su
    Şanzuman CVT CVT
    Motor Hacmi (cm³) 151 251
    Max. Güç (Hp/d/d) 12.7 HP 19.4 HP
    Max. Tork (Nm/d/d) 13.1 / 6500 21.8 / 5500
    Frenler Ön / Arka Disk / Disk
    Disk / Disk

Tekerlek Ölçüsü Ön: 120 / 70 - 12 58P
    Arka: 140 / 70 - 12 65P Ön: 120 / 70 - 12 58P
    Arka: 140 / 70 - 12 65P

sym joyride 200

Marka / Model : SYM - Joyride 200
    Kuyruk Farı
    Ön Far

Sustalı Ayak Basamağı

Garanti : 2 yıl veya 30.000 km

Motor :
    Tipi : 4-zamanlı, OHC, karbüratörlü, 1-silindir
    Sübaplar : 4
    Soğutma sistemi : Sıvı soğutmalı
    Silindir hacmi : 171,2 cm3
    Çap : 61,0 mm
    Strok : 58,6 mm
    Sıkıştırma oranı : 10,0 : 1
    Maksimum güç : 14,5 hp / 8000 dd
    Maksimum tork : 1,4 kgm / 6500 dd

Aktarma :
    Tipi : C.V.T. Kayışlı
    Şanzıman sıralaması : Otomatik

Elektrikal :
    Ateşleme tipi : Elektronik ateşleme (Transistörlü)
    Çalıştırma sistemi : Elektrikli ve ayaktan marş

Ölçüler :
    Toplam uzunluk : 2010 mm
    Toplam genişlik : 760 mm
    Toplam yükseklik : 1155 mm
    Aks arası mesafe : 1440 mm
    Zeminden yükseklik : 121 mm
    Sele yüksekliği : n/a
    Kuru ağırlık : 144 kg
    Yakıt depo kapasitesi : 8,5 Litre

Şasi :
    Ön süspansiyon : Teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
    Arka süspansiyon : Hareketli kollu tip, helezon yay, yağ sıkıştırmalı amortisörlü
    Ön fren : Disk
    Arka fren : Disk
    Ön lastik ölçüsü : 110/80-12 (61L) Tubeless
    Arka lastik ölçüsü : 130/70-12 (64L) Tubeless

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    presto pr150
    regal raptor al bence hem su suğutmalı hemde uzun yolda rahat edersin

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    O fiyata uzun yola en rahat regal-raptor gider. Yukarıdaki scooterlarda sağlam gibi ama uzun yolda teker boyutundan ötürü çok sarsılır gibi
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

serref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    presto pr150
    bu arada grand dink 4000ytlnin baya bi üzerinde bildiim kadarıyla 5 civarı olması lazım

Motosikleti
    kangda 50cc
    Alıntı serref adlı üyeden alıntı
    bu arada grand dink 4000ytlnin baya bi üzerinde bildiim kadarıyla 5 civarı olması lazım
    o kadar oldu deme uzun zamandır fiyatlarla ilgelnmiyorummm
    regal reptor da güzel motor diye bliyorum ama cbr 125 de aklımdan cıkmıyor neyse paramızı biriktirelim bi hesabımıza en uygun neyse onu alırız

extacy77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Raptor ilgini çekmiyor mu?Bence gözat
    [COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]

erdemgc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 R
    kardeş ayrıca benim bildiğime göre cbr125r su soğutmalı değil mi? yukarıda hava soğutmalı demişsin de...

yav su regalin kotu yanı yokmu?kimse sikayetlerini yazmıyo.mesela ben motoru kucuk buluyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    sarapci cidden çok minik yapmışlar, ben geçtiğimiz pazar gezimizde 2 regal raptorcu abimizin gezimize gelmesiyle yakından baktım, gerçekten küçük geldiler gözüme, belki modeli küçüktür dedim ama farklı bi modelde yokmuş yani meşhur regal raptormuş baktıklarım.. şaşırdım...

sanırım bana enduro veya sport touring gidicek..

dostum bence küçük teker alma, ben kendimden biliyorum, bende zat var küçük teker çok yorucu oluyor... çukurlardan kaçmak öldürüyor... zaten en küçük bir şeyde yolun bozukluğunu hissediyorsun... alıcaksan büyük teker maki scooter al..

Motosikleti
    kangda 50cc
    ben kararımı verdim 2. el Cbr125 tercih(su sogutma olması) alternatif olarak da ybr 125 (tek korkum motorun şişmesi) fiyat cok iyi bir avantajj
    regal raptorr dısarıdan gördük sadece daha üzerine oturup çalıstırmadım bileeee cok iyi bir motormu bu regalraptor???

kucukprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eli kulaginda!
    Arkadasim kararini verirken sakin ola yanlis bir önkabulle yola cikma.

Demissin ki uzun yola gidecegim, yolda sismesinden korktugum icin de su sogutmali tercih ediyorum gibi bir dusuncen var.

Benim okuduklarima gore su sogutma ozellikle motorun ruzgar almadigi sehir ici trafikte yavas kullanimlarda vs. daha cok onemli. Yani uzun yolda zaten hava sogutmali bir motorla yola cikarsan, yeterince ruzgar alacagin icin motorunda bir sisme olmaz diye dusunuyorum. Eger uygun surelerde biraz mola verip motoru rahatlatirsan sorun yasamazsin sanirim.

YBR bu yuzden sana daha uygun gorunuyor gerek surus pozisyonu gerek masrafsizligiyla....CBR'dan daha performansli olacagini tahmin ediyorum YBR'in.

Grand dink evet pahalilandi...onu zaten liste disi birakmalisin..

Joyride ikinci el o fiyata bulabilirsin ama... Regal'den daha kaliteli bir arac sonucta. AYrica cbr ve ybr'dan daha guclu beygir gucu acisindan. Ayrica uzun yolda en konforlusu o bu 3 motor arasindan...

Regal raptor'a gelince. Gorunumu guzel . Ama hakkinda bir sürü olumsuz elestiri okuyabilirisn ama joyride ve ybr konusunda ciddi bir sikayet okuyamazsin hic bir yerde...YBR in lastiklerini de iyi bir metzeller ile degistirirsen asfalta saglam basarsin bir sorunun kalmaz...

Yani oncelikli onerim SYM joyride, ikinci onerim de ybr 125 olur... Sahsen ebatlarindan dolayi CBR'i listeye bile almazdim ben olsam....

kivanctf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Honda Silverwing 600 ABS
    Arkadasim oncelikle sunu belırteyim . 4000 ytl lik bir butcen varsa 125 cc lik bir motor alma . Cunku o zaman kısa bir sure sonra onuda degistirmek isteyeceksindir. Bence en azından cok guzel 2. el bu fiyata 250 cc ve uzeri motorlar var bunlardan al . Birde tarz olarak daha cok chaper mi yoksa enduro tarzimi bisi dusunuyorsun . Anladıgım ve gordugum kadartıla scoter resmi var ama onu uzun yol icin dusunme . Benim tavsiyem Virago 2000 model 4500 civarı temiz motorlar var . Pazarlık yapıp alabılırsın ...

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    regal raptor tek kalem geçiyoruz o fiyatlara .birde belki skygo lifan 200-18
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

motodevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    walla bende grand dink 150 war peformansı iyi su sogutmalı maxiscooter ama fiyatı 5500ytl sınırları zorla al bence bitne

kardeş ben sana ybr yi öneriyorum bütçenede uygun hava soğutmasından korkma ybr kolay kolay şişmiyor vitesi manuel motorları zaten şişirmek büyük marifet ister
    Kask tak!

Motosikleti
    kangda 50cc

herkese tşk ederim

Alıntı kucukprens adlı üyeden alıntı
    Arkadasim kararini verirken sakin ola yanlis bir önkabulle yola cikma.

Demissin ki uzun yola gidecegim, yolda sismesinden korktugum icin de su sogutmali tercih ediyorum gibi bir dusuncen var.

Benim okuduklarima gore su sogutma ozellikle motorun ruzgar almadigi sehir ici trafikte yavas kullanimlarda vs. daha cok onemli. Yani uzun yolda zaten hava sogutmali bir motorla yola cikarsan, yeterince ruzgar alacagin icin motorunda bir sisme olmaz diye dusunuyorum. Eger uygun surelerde biraz mola verip motoru rahatlatirsan sorun yasamazsin sanirim.

YBR bu yuzden sana daha uygun gorunuyor gerek surus pozisyonu gerek masrafsizligiyla....CBR'dan daha performansli olacagini tahmin ediyorum YBR'in.

Grand dink evet pahalilandi...onu zaten liste disi birakmalisin..

Joyride ikinci el o fiyata bulabilirsin ama... Regal'den daha kaliteli bir arac sonucta. AYrica cbr ve ybr'dan daha guclu beygir gucu acisindan. Ayrica uzun yolda en konforlusu o bu 3 motor arasindan...

Regal raptor'a gelince. Gorunumu guzel . Ama hakkinda bir sürü olumsuz elestiri okuyabilirisn ama joyride ve ybr konusunda ciddi bir sikayet okuyamazsin hic bir yerde...YBR in lastiklerini de iyi bir metzeller ile degistirirsen asfalta saglam basarsin bir sorunun kalmaz...

Yani oncelikli onerim SYM joyride, ikinci onerim de ybr 125 olur... Sahsen ebatlarindan dolayi CBR'i listeye bile almazdim ben olsam....
    ybr kafaya koydum haziran-temmuz arası bakacaz artık ben daha cok ybr kullanıcılarının tavsiyesini bekliyorum 2. el alacaz bi tane sonra ver elini akdeniz bu arada cevap yazan herkese tşk ederimmm

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler