indirim yapıyoda satılmayan ürünlere yapıyor misal bot alıcaksın indirimli botlar var ama numarası 46 mont alacaksın numarası xxxl tek kalan ürünleri atmaya çalışıyorlar.
indirim yapıyoda satılmayan ürünlere yapıyor misal bot alıcaksın indirimli botlar var ama numarası 46 mont alacaksın numarası xxxl tek kalan ürünleri atmaya çalışıyorlar.
Güzel bir haber teşekkürler.Herkesin fikrine saygım var ama esnaflığını beğenmiyorum veya orası güzel değil gibi şeyler çok saçma geliyor bana.Cebinizde paranız var ise gidersiniz alırsınız ürününüzü alırsınız fişinizi 2 sene garanti altındasınız ürünün garanti koşulları altında.Tersmi yapıyorlar gidersiniz hakkınızı ararsınız.Burdan yazıp çizip herhangi bir markayı siz mağdur oldunuz diye karalamak hoş değil bence.O ürünlerin avrupa fiyatına bakın motomaxın hemen hemen her ürünü avrupa fiyatından daha ucuz.Zaten onu beğenmeyeninde bir çok alternatifi var gidip başka bir mağazadan alabilir.Eleştirileri marka bazlı yapalım lütfen satıcı bazlı değil.Genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın ancak benmerkezcilikte yapmanın hiç alemi yok.
indirimler güzel, avrupa değil abd fiyatından bile alta ürün bulabiliyorsunuz. cebizinizde para varsa ve tabi üstünüze uyanı bulabilirseniz.
An itibariyle türkiyede indirimler dahilinde motomax kadar ucuzu yok sanırım.Evet bazı ürünlerde xxl bedenler kalmış ama emin olun bedenleri varkende indirimdeydi.Mesela geçen ay L beden bir ürün indirimdeydi alamadım.Şu an sadece xxl kalmış.
Hiçbir ürünün bedeni yok ki, kime satış yapıyorlar merak ediyorum ?
Yahu kendi internet sitelerinde ele veriyorlar köylü kurnazlığı işini.
misal şu ürünün fiyatı 39,90 TL kendi broşürlerinde (hala sayfada unuttukları) 29,90
yarın bi de bu üründen %30 iskonto yaptık hadi kapışın diyecekler. Esnaflık kolay olmuyor.
http://www.motomaxonlineshop.com/thu...kilifi-pmu2300
hahaha broşürü kaldırıvermişler hemen siteden şu broşürden bahsediyordum.
http://www.motomaxonlineshop.com/dif...ldiven-pmu1893
Bu eldiveni 1-2 ay kadar önce 125TL'ye aldım, fiyatı da hiç değişmedi.
Şimdi bakıyorum 180TL'den 119,90TL'ye düşmüş yazıyor.
Zamanında zabıtayı kandırmak için çift taraflı etiket kullanan manavlara benziyor yaptıkları...
Merak edenler için düzenleme: Eldiven fiyatına göre baya baya iyi.
Anladık gazete, kitap, dergi okumuyorsunuz da 3 cümleyi bari okuyarak cevap yazın.
Daha indirim başlamadı yarın başlayacak 21 22 23 Ocak yazmışım !
Cümlesini ünlem işareti ile bitiren okur yazar fevri arkadaş. Tabi ki indirimin yarın başlayacağının idraki içerisindeyiz. Bu ürünün fiyatını indirimden önce %30 artıran köylü kurnazı zihniyetin yarın %30 indirim yaptık diye ortalığı velveleye vereceğini göstermek için paylaştım ürünün mevcut fiyat bilgisini.
benim anlamadıgım çoğu ürün zaten indirimde. onlara da mı indirim yapacaklar? motomax'la bi alıp veremediğim yok. alacağım çoğu ürün zaten indirimli gözüküyor şu an, bunlara yapmayacaklarsa bana giren çıkan bişey yok. bunun merakı içindeyim sadece..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
bende aynı sorunu yaşamışım gidip sordum indirim orada gördüğünüz fiyata extra %30 indirim yapıyolar. gecen haftaki indirimde bunu aldım 105 tl yehttp://www.motomaxonlineshop.com/4ri...a-seti-pmu2111
teşekkür ederim
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Yav ben orada çalışmıyorum amacım milletin eksiği varsa tamamlasındı.
O konuya gelecek olursak anladım 2 sayfadır herkes çeşitli cümlelerle anlatıyor zaten
Yeni yıl ile ben zamlanmayan bir şey görmedim daha illa ki zamlanacak bu ürünler.
Ama mesela cevaplardan bir örnek ;
'' Bu eldiveni 1-2 ay kadar önce 125TL'ye aldım, fiyatı da hiç değişmedi.
Şimdi bakıyorum 180TL'den 119,90TL'ye düşmüş yazıyor. ''
O eldivenin fiyatı hala 119.90 tl
http://www.motomaxonlineshop.com/dif...ldiven-pmu1893
Arkadaş 125 liraya almış.
Şimdi yarın alacak arkadaş 84 tl gibi bir fiyata alacak .
Yani bence öyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)