Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Görmedik Duymadık Haberimiz Yoktu Demeyin Motomax %30 İndirim Sadece İnternete Özel

Motovento
    REKLAM ALANI
    WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı kene35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ödeme alanına gelince hangi kartlara +3 taksit olcağı yazıyor. Ben işbankasıyla aldım +3 taksit eklendi bi sorun yaşamadım
    Yapı kredi World Gold kartta 3 taksit yapılmış. Bankayı aradım firma kaynaklı sorun dedi , firmayı aradım banka kaynaklı dedi Siparişi iptal ettim sorun kalmadı...

Firma çok hassas ve ilgili , kredi kartına iadesini 1 saatte gerçekleştirdi...
    dockerengin ve kene35 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    3 takside kadar peşin fiyatına +3 taksit olduğu için 6 taksit oluyor

Kartımda cebimde kuzu gibi yatıyor Alarm Branda hatırlatma kablolu disk kilidi lazım

İndirim mağazada geçerli mi arkadaşlar ?

Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı melo09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İndirim mağazada geçerli mi arkadaşlar ?
    İndirim sadece İnternet mağazada geçerlidir.

MOTOMAX

Kask ve ceket bakicaktim mağazada deneyip internetten sipariş veriyim o zaman, İzmir mağazasinin acik adresini yazabilecek var mi ? Reklamdan dolayı göremiyorum.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Kask ve ceket bakicaktim mağazada deneyip internetten sipariş veriyim o zaman, İzmir mağazasinin acik adresini yazabilecek var mi ? Reklamdan dolayı göremiyorum.
    http://www.motomaxonlineshop.com/iletisim

bu linkte bütün adresler ve krokiler var

Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motomaxonlineshop.com/iletisim

bu linkte bütün adresler ve krokiler var
    Teşekkürler

Motosikleti
    Honda 650F

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben dün sabah erkenden rahat rahat yaptım alışverişimi,umarım pişman olmayız,pazar günüde pantolon almaya gitmiştim iyiki almamışım.şimdi yarı fiyatına geldi neredeyse
    5 parça ürün 292TL neredeyse 1 pantolon fiyatına aldım.böyle indirimi fuarda bile bulamayız belkide...

AKITO INTRA BOOT
    4RIDERS TOWN MAGNETLİ DEPO ÜSTÜ ÇANTA
    4RIDERS TOSCANA 4 MEVSİM PANTOLON
    BALAKLAVA
    AYAKKABI KORUYUCU (DERİ)

ben akito'nun diğer modelini aldım.araştırdım ingiliz markası.şuanki fiyatı yurtdışından bile ucuz.senin gösterdiğin modelden arkadaşım alıp memnun kalmamış inşallah bizimki daha sorunsuzdur...
    İşte benimde tek çekincem sıkıntılı bir ürünse boşa para vermiş gibi olmayalım

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    dane jack nigro bugün elime ulaştı. dane in kendi sitesindeki ölçülere bakıp sipariş ettiğim beden tam üstüme oturdu

VOLkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 Honda CB600F Hornet
    Geçen yazdan beri sırt çantası bakıyordum. Knox K Pack geçen yaz 125 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Sonra kur çıkınca 150 TL civarı olmuştu. Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Kargo dahil 111TL
    Bir de yeni çizme almıştım bileydim onu biraz ucuz alıp bi forma çizme veya botta buradan alırdım fiyatları gayet iyi ihtiyacı olana tavsiye ederim ürünü incelemiştim.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Salı günü saat 14:00 da verdik siparişi,10 dk sonra onaylandı kargoya verildi yazdılar,bugün öğleden sonra aradım bize gelmedi dediler,motomaxı aradım tekrar yoğunluk varmış daha çıkmamış... yahu mağazaya 30 dk mesafedeyim gelip ben alayım dedim akşam 8 e kadar açıkmış,biz oraya haber verelim sizi arasınlar dedi hala arayan soran yok. 2 gün oldu yarın 3.. 30 dk mesafedeki sipariş artık gelirse 5 6 güne gelir yoksa haftaya kalır

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Arkadaş valla motosiklet için biriktirdiğim altınları(evet altın alıyorum nakit olunca yiyorum da)bozdurup pantolon falan alacağım zor tutuyorum kendimi..

4Riders ürünlerini alanlar genel kaliteden bahsedebilir mi acaba? Pantolonunu alsak 2 aya çöpe gider mi?

kene35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 - Suzuki İnazuma 250
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş valla motosiklet için biriktirdiğim altınları(evet altın alıyorum nakit olunca yiyorum da)bozdurup pantolon falan alacağım zor tutuyorum kendimi..

4Riders ürünlerini alanlar genel kaliteden bahsedebilir mi acaba? Pantolonunu alsak 2 aya çöpe gider mi?
    4riders toscano muydu neydi öle bi model pantolununu aldım 10 gün önceki motomax indirim zamanı, 4 5 kere kullandım. soğuk kış için ideal. şu sıralar izmir sıcağında motor üstündeyken sorun yok ama motordan inince terletiyor. içliğini kullanmadığım halde.

Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salı günü saat 14:00 da verdik siparişi,10 dk sonra onaylandı kargoya verildi yazdılar,bugün öğleden sonra aradım bize gelmedi dediler,motomaxı aradım tekrar yoğunluk varmış daha çıkmamış... yahu mağazaya 30 dk mesafedeyim gelip ben alayım dedim akşam 8 e kadar açıkmış,biz oraya haber verelim sizi arasınlar dedi hala arayan soran yok. 2 gün oldu yarın 3.. 30 dk mesafedeki sipariş artık gelirse 5 6 güne gelir yoksa haftaya kalır
    Facebook üzerinden iletişime geç anında dönüş oluyor...

ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    benim siparişte yalan oldu herhalde, böyle şeylere de sinir oluyorum, madem elinde yok niye satışa sunuyorsun, bir de takip sayfasına kargoya verildi diye not düşmüşler, motomaxa puanım 10 üzerinden 0

Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı ufukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim siparişte yalan oldu herhalde, böyle şeylere de sinir oluyorum, madem elinde yok niye satışa sunuyorsun, bir de takip sayfasına kargoya verildi diye not düşmüşler, motomaxa puanım 10 üzerinden 0
    Diğer şubelerden tedarik edip gönderimini sağlarlar düşüncesindeyim...

porsuk_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM RC250
    benim sipariş kargoya verilmiş valla dün akşam sipariş ettim bugün öğlen kargo takip numarasına kadar bilgileri girilmiş bi aksilik olmazsa yarın kavuşurum...

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı WanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Facebook üzerinden iletişime geç anında dönüş oluyor...
    facebook sayfa linkini gönderebilirmisin

demekki hep istanbul içimi çalışıyolar şimdi ben dün verdim hala bi değişiklik yok...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

tmm buldum sayfayı

vizörü anti fog değil yani buğu yapar kışın. kışın buğuyu önlemesi için ekstradan pinlock alman gerekli.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)