Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeniden motora devam... Ne almalıyım?

REKLAM ALANI
    Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Açmış olduğum şu konuda;http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/118513-kuba-xr-125-ilk-izlenimlerim.html xr aldım demiştim daha sonrada kr139 almıştım. Motorsikletin resimlerini koyamadan, motoru açma hevesiyle hız yapınca trafik kazası geçirdim ve 4-5 hastahanede 1 ayda ayağımda platinle yattım. Son 5 aydır motora binmek değil uzaktan görsem bile tiksiniyorum.

Sağlığıma kavuşunca mesleğime yani garsonluğa devam etmeye karar verdim. Ama malum restaurant sektöründe gece 12'den aşağı çıkamıyoruz ve o saatler'de değil otobüs minibüs bulmak bile zor. Bende motosiklet alma kararı aldım.

yine aklımda xr125 , kuba kr139 ve ya kubanın yeni modelleri var. Fıtı , fıtı çıtıpıtı bişeyler olsun istiyorum. Bütçemde 3.000 lira kadar.

EHLİYETİM , KASKIM , DİZLİĞİM , ELDİVENİM hepsini tamam. Ama işte eşek kafam kaza yapmadan takmıyordum öyle şeyleri....

Ne önerirsiniz bana motosiklet olarak. İşten eve , evden işe giden birisi için???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    3.000 TL bütçeye YBR,Apache olabilir. cbf belki...
    Uğur Gündüz bunu beğendi.

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Cbf,ybr,tvs veya scooter düşünürseniz Honda activa, yamaha cygnus alınabilir.
    Uğur Gündüz bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Gözünüz kapalı sıfıra yakın bi Honda CB125 E düşünebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Alıntı Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açmış olduğum şu konuda;http://www.motosiklet.net/forum/moto...enimlerim.html xr aldım demiştim daha sonrada kr139 almıştım. Motorsikletin resimlerini koyamadan, motoru açma hevesiyle hız yapınca trafik kazası geçirdim ve 4-5 hastahanede 1 ayda ayağımda platinle yattım. Son 5 aydır motora binmek değil uzaktan görsem bile tiksiniyorum.

Sağlığıma kavuşunca mesleğime yani garsonluğa devam etmeye karar verdim. Ama malum restaurant sektöründe gece 12'den aşağı çıkamıyoruz ve o saatler'de değil otobüs minibüs bulmak bile zor. Bende motosiklet alma kararı aldım.

yine aklımda xr125 , kuba kr139 ve ya kubanın yeni modelleri var. Fıtı , fıtı çıtıpıtı bişeyler olsun istiyorum. Bütçemde 3.000 lira kadar.

EHLİYETİM , KASKIM , DİZLİĞİM , ELDİVENİM hepsini tamam. Ama işte eşek kafam kaza yapmadan takmıyordum öyle şeyleri....

Ne önerirsiniz bana motosiklet olarak. İşten eve , evden işe giden birisi için???

Uğurcum Sen yaşıyormuydun ya Geçmiş olsun öncelikle bende diyorum forumda bi eksiklik var Madem akıllandın bi cub al vergisi yok 3lt/160km yol gidiyor bakımı ucuz ve en azından cg gibi demir parçasına 2 tane teker takmamışlar
    Madem küba fanatikliği yapıyorsun şu yeni kee 100lük cublarını acayip merak ediyorum çok hoş yapmışlar...
    NECOCAN bunu beğendi.

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Alıntı Ose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğurcum Sen yaşıyormuydun ya Geçmiş olsun öncelikle bende diyorum forumda bi eksiklik var Madem akıllandın bi cub al vergisi yok 3lt/160km yol gidiyor bakımı ucuz ve en azından cg gibi demir parçasına 2 tane teker takmamışlar
    Madem küba fanatikliği yapıyorsun şu yeni kee 100lük cublarını acayip merak ediyorum çok hoş yapmışlar...
    kee'yi bir arkadaşta gördüm, çok beğendim. Biraz'da ergenliğe kaçıp modifiye etmiş ama mondial'in 100lüklerinden çok daha iyi olduğu kesin. İş için yazdım ama izinli olduğum günlerde şöyle bir gözne felan yapsam'da fena olmaz.

NECOCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Tigrina Cup 100
    kuba ya bende baktım dış görünüşü falan göz alıcı ama bir önceki mesajında mondial den söz etmişsin bence mondial yerine kanuni yi tercih etmelisin bir örnek:
    bu arkadaşımın şanssızlığımı yoksa motordan mı bilmem motor 2.3 yaşında başladı viteslerde sorun çıkarmaya ve motorla giderken bi anda hızlanıp gaz kestiğinde tak diye stop ediyor.

www.kanuni.com.tr/motosiklet/88/tigrina-s100

www.kanuni.com.tr/motosiklet/76/elite-100

www.kanuni.com.tr/motosiklet/293/fox

bakmanı tavsiye ederim

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hiç düşüneden bir tane japon al, azıcık düşünürsen asya shift veya mondial driftin daha mantıklı olacağını görürsün.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)