Bende diablo rosso 2 alacağım sanırım ancak naked motor sahibi ve hız aramayan birisi olarak buna denk şehir karakterli bir lastik var mıdır acaba ?
Bende diablo rosso 2 alacağım sanırım ancak naked motor sahibi ve hız aramayan birisi olarak buna denk şehir karakterli bir lastik var mıdır acaba ?
Çok aydınlatıcı bir tablo teşekkür ederim. Angel ST, Sport Demon, Pilot Road 2 düşünmem gereken lastikler. Acaba hangisi Türkiye yolları için daha uygundur ve daha uzun ömürlüdür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Arkadaş ben mi kendi ebatlarımda lastik bulamıyorum, markalar mı üretmiyor anlamadım :D 110-70-17 ve 150-60-17 ebatlarına diablo rosso 2 dışında hiç bir lastik bulamıyorum...
Touring lastiklerin performansı bana göre Türkiye için yetersiz.Benim motorda normalde Angel St var RossoII ile değiştirince fark baya açıktı.
Türkiye de anlaşılan bu duruma pek çözüm yok. Rosso2 alıp 10.000km de bir değiştiricez. 250cc de sanırım biraz daha gideri oluyor.
Dün akşamdan beri araştırıyorum. Rosso 2 dışında benim lastik ebatlarıma uyan üst seviye lastik başka bulamadım. Fiyat olarakta en mantıklısı o gözüküyor. 12-13 bin km gider umarım benim motorumda. Bakalım bayramdan sonra değiştiricem umarım pişman olmam. Monster nasıl memnun musun motorundan ? Bende ciddi niyetlendim Monster için almak adına eğitime gittikten sonra hocanın telkiniyle vazgeçtim hem de bütçeme borç olarak giricekti önümüzdeki baharlara erteledim.
Arkadaşlar 250cc motosiklet lastikleri o kadar hırpalamıyor. son ömrünü bilmesem de hayvan gibi lastiğe yüklenmeme rağmen 7 bin km civarlarında lastiğin daha çoook gideri vardı
Nerde taktırdın kardeşim.bende rosso aldım yarın geliyor
S.a Dostum ninja 250 'ye arka lastik 150 takıyosun ya ben ninja 300 e 150 taksam problem olurmu diye düşünüyorum.Sıkıntı olmuyor dimi.?
150 60 17 yurtdısı forumlarda da kullanılan tartısılan bır lastık
tak gıtsın problem yaratsa mutlaka duyulurdu
benım duke 200de 160 arka vardı bır fark olusturmuyordu
Diablo rosso 2 140/70/17 110/70/17 takım geçen hafta 700 750 tl lerde idi tam sipariş geçeyim dedim tükendi dedi kawasaki serviste vardı o da bitmiş. Bu fiyat civarlarında 2016 üretimi tanıdık mağaza olur internet sitesi olur bulabilen olursa sevinirim. 2 gün önce lastik yüzünden kaza yaptım yardmlarınızı bekliyorum
Mitas sport force indirimde. Bakabilirsin. Ben de rosso yerine düşünebilirim. Kullanan çok memnun.
Lastiği kullanan tanıdığnz var mı peki? Rossodan şaşmak istemiyorm pek. Almşken iyi alalım diyorum
Mitas'i ben de denemeyi dusunuyorum, takim olarak neredeyse yari fiyatina geliyor. Fz6 forumunda Irlanda'li biri kullaniyordu, memnun oldugunu yazmisti.
Mitas sport force kullanıyorum. Bir sene falan oldu gerçekten memnunum
Tavsiye ederim.tercih size kalmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)