Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bir Bakarsanız sevinirim

Motovento
    REKLAM ALANI
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Valla benim önerim yok, pek tecrübem de yok. Arkadaşlar önerilerde bulunuyor ben de faydalanıyorum.
    Ama kendimden biliyorum 125'lik motorla (125-150 çok fark etmiyor) uzun yol vs. yapılmıyor. Zor oluyor daha doğrusu.
    Bir kez İstanbul-Çınarcık yazlığa gittim 190km gibi bir yol. Hadi artık diyorum motora. Önünde bomboş dümdüz bir yol ama sen hızlanamıyorsun.
    2 şeritli yol sağda bir kamyon 80 ile gidiyor aslında onu sollayabilirsin ama bu uzun saniyeler sürüyor. Tam karar verip sol şeride geçiyorsun, sollamaya başlıyorsun, o sırada sol şeritten bir manyak gelip arkana yapışıyor selektör vs. İşte o anda gazı açıp hızlanıp kamyonu geçip sağa girmen gerekiyor yapamıyorsun. Yavaşlayıp, tekrar kamyonun arkasına da giremiyorsun çünkü manyak arkana yapışmış durumda. Kaç kez bu pozisyona düştüğümü ben biliyorum.
    Artık yazlığa eskihisar-topçular feribotunu kullanarak gidiyorum.
    dekmanci bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Reserved iyi yazmış. bir de rüzgarda savrulma gibi bi durum oluyo. 250 cc idealdir

dekmanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ZZR250 honda CBF 500 yamaha YBR 125
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla benim önerim yok, pek tecrübem de yok. Arkadaşlar önerilerde bulunuyor ben de faydalanıyorum.
    Ama kendimden biliyorum 125'lik motorla (125-150 çok fark etmiyor) uzun yol vs. yapılmıyor. Zor oluyor daha doğrusu.
    Bir kez İstanbul-Çınarcık yazlığa gittim 190km gibi bir yol. Hadi artık diyorum motora. Önünde bomboş dümdüz bir yol ama sen hızlanamıyorsun.
    2 şeritli yol sağda bir kamyon 80 ile gidiyor aslında onu sollayabilirsin ama bu uzun saniyeler sürüyor. Tam karar verip sol şeride geçiyorsun, sollamaya başlıyorsun, o sırada sol şeritten bir manyak gelip arkana yapışıyor selektör vs. İşte o anda gazı açıp hızlanıp kamyonu geçip sağa girmen gerekiyor yapamıyorsun. Yavaşlayıp, tekrar kamyonun arkasına da giremiyorsun çünkü manyak arkana yapışmış durumda. Kaç kez bu pozisyona düştüğümü ben biliyorum.
    Artık yazlığa eskihisar-topçular feribotunu kullanarak gidiyorum.
    doğru söze ne denir

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler