vitesli motor kullanabiliyorsanız bence 250 cc bakın.genelde uzun yolda kullanacaksanız 150 cc bi zaman sonra yetersiz geliyor
birde Hero'nun 220 Karizma ZMR modelide gelicek buyuk ihtimal onada gooz at
Jokzilla, dediğin motoru düşünmüyorum müdür baja mıydı neydi :D
Cbf 150 ve 250 bakacağım emre_09
sym gts250i evo super rahat az yakıyo çok kaçıyor düz yolda rahat 120 130 a bir anda yükseliyor maximimum 140 yapıyor 150 diyen var ben görmedim
Adam uzun yol yapacağım diyor CBF150 ne alaka yahu?... Hem de 8000-8500 bütçe ile..
Ben olsam 250cc bir motor bakardım. Gerçi çok fazla da seçenek yok gibi.
Kardes çin malı cbf'ye bi ton para verdirticeksiniz adama of of Dedigim markalar gayet iyi Cbf den kat kat iyidir . Cbf alacaksa arkadas 250 cc olandan almasini tavsiye ederim cunku cin mali degil. 150 cc olani safkan çinli hatta bu Cbf 150 lerin bazi KungFu bile biliyomus
İnsanlari yanlus yonlendirmeyin. o parayi vereceksen TVS Apache'ye ver bana kalirsa.
aslında biraz düsük modelli ama cbf500 alabilirsin güzel motordur ama parca sıkıntısı yasatabilir biraz daha yüksetirsen 9300 e filan bazen suzki inzuma larda buluna biliyor
eger uzun yolda 250 cc altına inme sollama durumunda gazı actıgında alacagın iyi bir tepki candır
CBR 250 racing e benzer ama kullanımı falan çok rahattır.ama acemi olduğun için grenajlı motordan uzak dur.yan yatma ihtimalin yüksek
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
cbf 500 yeni başlayacak biri için tehlikeli olmaz mı biraz
zaten şuanda alacağım motosiklet ile 20-30bin km yapıp acemiliği üstümden atıp yükseltmeyi düşünüyorum mesela 600cc lik bir motosikletin sesi beni benden alıyor tabiri caizse :D
EmrE_09
evet haklısın hocam ama cbr 250 ile alt devirlerde kullanırsa pek bir farkı yok
ozaman önceligin scooter olsun ama illada vitesli diyorsan cbf 150 ile basla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)