Konu açmadan bir bakın eski videoları paylaşayalım.Ay oldu bunları izleyeli ;)
Konu açmadan bir bakın eski videoları paylaşayalım.Ay oldu bunları izleyeli ;)
video paylaşılmıştı yine yorum yapayım hiç diyaloga girmeye gerek yok elinde kayıt var git polise şikayette bulun, şikayette bulunup gerisini de arayacaksın bak ne oluyor
online şikayetlerde var devletin gerekli mercilere şikayet edeceksin bıktırana kadar eninde sonunda bir şey yapacaklar
Paylaşılmış olabileceğini belirtmiştim Eminim ki benim gibi ilk defa izleyen dostlarımızda vardır. Şahsi düşüncem, bir tek kişide bile böyle şahıslarla en ufak tartışmaya girilmemesi gerektiği fikrini oluşturabilirsek yeterlidir benim için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Katılıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=Q96tkW0jXms konuya bunu da eklerseniz sevinirim
Trafikte onun bunun çocuğu dolu bak bunların arabasını çizeceksin işte anahtarla.Adam bildiğin öldürmek istiyor.
Şşşşşttt araba çizme yok vandal mısın sen? Unutma sen bir motosiklet sürücüsüsün ve herkes senin üstünden geçse dahi sesini çıkarmayacaksın. Hatta gidip özür dileyeceksin pardon tam öldüremediniz hala can çekişiyorum diye. Unutma alemin kerizi sensin ve her kötülük senin başına gelmeli onların değil.... En azından birazdan senin yazını görüp milletin yazacakları bunlar.
toplu silahlanma ile gucumuzu esitleyebiliriz, o bizi olduremezse biz onu oldururuz
Bir de bunu izleyin,,,
https://www.youtube.com/watch?v=4TgEqZRshb4
Bu şekilde devam ederse herkes kendi adaletini aramaya başlayacak..
Tabi ki bu arkadaş hakli fakat tepkisini daha sakin gostermeliydi en azından ..
takip etmek çok kotu sonuçlar doğurabilir..
motosiklet zaten sol tarafa yakın gidiyor, araç onun kornasını da duyduğu için yola çıkarken sağ tarafdan gidiyor, motosiklet hiç tehlikeli duruma düşmeden rahat rahat devam eder yoluna.
Böyle bi durumda motosikletlinin öyle küfürler etmesi normal mi geldi size?
Bi adamın anasına söversen başına herşey gelebilir, burdaki trafik magandası o motosikleti kullanadır. Zaten adamın elemanı sıkıştırmaya çalışması o küfürlerden sonra başlıyor. İlk çıkış anında en ufak bir sakıncalı durum yok, kaldı ki büyük şehir trafiğindesin o arabanın ordan önüne atlama ihtimalini öngörüp hız kesmen gerekir. Adam motosikletin önüne de atlamıyor, en sağdan geçiyor bi araba daha geçebilecek kadar boşluk var orda.
Biraz objektif olalım, hemen bi gruplaşma ayrışma derdinde millet, "biz motosikletçiyiz, siz arabacısınız, öldürelim, dövelim... "
Bu motor süren eleman başka bi videoda yine arabalıya küfür eden yayaları korkutmaya çalışan sıkıştıran eleman değil mi ?
Gün yüzüne çıkmamış küfürleri saymış...
Ki hiç te olay olacak durum yokken...
Gereksiz telaş insana herzaman hata yaptırır...
Arabadaki adam gene ağırdan almış..
Bu küfürler yüzünden cinayet ileyenler bile var...
Hep soylerim silah tasiyin diye, boyle durumlarda cikarip sıkacan yoksa kendi hayatından olursun maesef.
anasını bacısını dove dove öldüreceksinbunun
Doblonun o ani frenlemesi benim tüylerimi diken diken etti o an.
böyle insanlar anca kaskı montu dızlıgı vs yeroınde olanları sıkıstırır pasifmi görürler nedir anlamadım . bulundugum muhıtte adamın bırı apacının önunu kesmıstı bu adam gıbı kaza yaptırmaya calıstı bı anda 8 10 kişi oldular o adamı cok guzel dövduler ii oldu dayak herseyı cozer sıddete evet boylelerını asıcaksın işkence yapıcaksın öldürmicen iyileştirip bidaha işkence yapıcan
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)