Beyler kızın tabiki,ben kızmayın demiyorum,hobi olarak gene kızın ;) Sadece kullandığınız aletin iki tekerlekli olduğunu ve düştüğünüzde nasıl hasar aldığını,bizimde nasıl hasar aldığımızı unutmadan kullanın...
Beyler kızın tabiki,ben kızmayın demiyorum,hobi olarak gene kızın ;) Sadece kullandığınız aletin iki tekerlekli olduğunu ve düştüğünüzde nasıl hasar aldığını,bizimde nasıl hasar aldığımızı unutmadan kullanın...
Yahu dobloya hak veren motorcularda gorduk ya pes... O dobloya hak verenler, ortamini bulsun, bizde tasitiz, bizede saygi gostersinler, bik bik bik diye konusacaklar ya.. mese odunu bu gibi durumlara lazim.
Bak pek muhterem doblosever motorcu kardesim.
1- doblo ara sokaktan anayola cikiyor. Anayola cikma kurallari bellidir. Bir vatandas yazmis suraya, doblo sagdan sagdan cikiyordu diye. Hayir cikamaz! O zaman otobanda seridin sagindan giderken sizin yaninizdan ve seridin geri kalanindan hizla gecen arabaya sovme hakkiniz olmaz. o motorcu acemi olabilir. Onunde yag birinkintisi kedi olusu vb cikabilir. O doblo motorada tasit muamelesi yapacak o gectikten sonra gececek. Yol babasinin mali degil.
2- motorcu kufur etmismis. Bunu diyen arkadaslardan bir tanesi ile deney yapalim. motoruna atlasin d100 (e5) te refuje yakin bir yerde beklesin. beni cagirsi. arabamla gelip onu sıkıstirayim. Bakalim kendisi ne kufurler ediyor o korkuyla? Bakalim kac kisi nazikce uyaricak beni o refuje cakma korkusundan sonra?
3- motorcu yolda bir yerde durup o doblonun gitmesini bekleyebilirdi. Sahsen bende durmazdim cunku doblo da durursa o is kavgaya gider. Oyle meymenetsiz bir sahsin arabasindan da bicak , silah cikabilir.
4- hala dobloyu hakli bulan motorcuya, o soforun elindeki telefonun aynisindan diliyorum...
Hareket halindeyken dalaşmaya gerek yok. Ya adam gibi tahrik et, çek kenara o da hırsla insin, ya da uğraşma gitsin. Motosikletin üzerinde olmaz o iş ki CBF 150 ile hiç olmaz. Polise şikayet edersen hiçbir şey olmaz, o da ayrı...
kanı bozukun yaptığına bak ya aklım çıktı izlerken
insanların neden katil oldukları belli.
sevgili abim doblolu öküzü haklı bulan yok ama motorlunun yaptığı eşşeklik diyorum (benim görüşüm başkasını bağlamaz)
türkiye trafiğini biliyorsun öküzleri biliyorsun ona rağmen inatla adamı taciz ediyorsun
yahu bu memlekette yol verme tartışmasından arabadan keleş çıkarıp diğer arabayı tarayan gördüm gözümle
daha geçen ay bakırköyde yol verme tartışmasında öküzün biri çekip rastgele ateş etti diye 2 kişi öldü
sen motosiklet sürücüsüsün her şekilde en büyük zararı sen alacaksın
o yüzden kendini düşüneceksin
elinde kamera kaydı var gör dur telefon aç 155 e de adam beni eziyordu neredeyse
anında yakalayıp 176 kaadı dayıyorlar adama
bakın ben VAN ilinde bunu süreklş yapıyorum ve şimdi beni taciz eden şerefsizlerin tamamı motosiklet görünce uzaklaşıyor
arada ulen ceza yazdırdı ben gösteririm bu hıyarlara diyen çıkıyor
herifi 3 veya 4 kere yakalatıyorsun üstelik her 400 500 metrede bir mobese var herifin cebinden para öıkmaya başlayınca vazgeçiyorlar
bizim milleti döversin ana avrat düzgidersin ama aynı tas aynı hamam
ama cebinden para çıkacağını anlayınca hepsi fare gibi kaçacak delik arar
rumelian kardeşim, dobloya kim hak vermiş lütfen yanlış anlaşılmasın.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın.Meşe odunu hali hazırda motorda beklesin,adam silah çıkartırsa napcaksın? Motosiklet kullanırken sakin olmak lazım,keskin sirke küpüne zarar.Sinirlenince,tepemiz atınca,sakinleşinceye kadar herkes tehlikeli ve agresif kullanmaya devam eder.Bende öyleyim.
Sadece motorlu değil,aynı konumda bu araba otobüslerin bile önüne atlayabilir.Kamera kayıdını alan araba da olabilirdi,hatta arabanın işi daha zor direk ani fren yapması gerekecekti,kaçacak yer yok. Adam bide telefonla konuşuyor.Dikkat zaten azalıyor.
Kısaca varsın bu öküz bana araç muamelesi yapmasın,ama benden uzak olsun.Doblo haklı demiyorum ısrarla ekliyorum.
Dileyen bileğinin gücünü göstersin,beni bağlamaz.Hepimizin kendi kararıdır.
2 teker hata affetmez bu yüzden eyvallah diyip sineye çekmek gerekir bazen
Her Zaman Baktığın Yere Gidersin.
twitter.com/bytohana
Tamam doblocu aniden öfkelenmiş parlamış olabilir..
Ama bu motorcunun canına kast etmek başka bişey...
Acilen yakalanıp tedavi olması bile gerekebilir....,
Ufak bir olayda adam öldürmeye teşebbüs etmek....
Çok tehlikeli çook...
Alkışlarlayaşıyorumada düşmüş
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...isteyen-surucu
adam videoyu kaldırmış siz daha neyi tartışıyorsunuz
Video'yu kanıt göstererk egm'ye atmış olduğum maile gelen cevapta sadece trafik görevlilerinin bir sürücünün kural ihlali yaptığına kanaat getirebileceği ve bu gibi durumlarda video çekip mail atmak yerine 155 i aramamız gerektiği yazılı bir cevap aldım. Eğer sürücüyü trafikte yakalarlar ise o zaman cezai işlem uygulayabilirlermiş. Yazıklar olsun hukukun (Yalanı kitabına uydurma sanatı ) üstünlüğünü tanımış eşitlikçi devletçilik anlayışına.
Ben saltanat istiyorum kardeşim, abasının altından gürz çıkararak padişahın üstüne yürüyen yargıçlardan istiyorum, beyni sulanmış, elindeki a4 kağıtlarda yazanları kitabına uydurmak için yıllarca okul kapısı yalamış, vicdan ve insiyatiften mahrum kuklalar değil.
italya'da mafya, devletin adaleti sağlayamamısından doğmuştur. Bize düşecek olanda kendi adaletimizi sağlamak mıdır ?
Bence iki taraf da hatalı. İlk olarak doblo bakmadan çıkmış gerçi bakmış olsa bile motoru görmemiş de olabilir motor da çok yavaş gelmiyor çünkü. Hata tamamen dobloda olsa da motorcu arkadaş da onu tahrik ediyor. o kısımda 1 motor daha yanına girecek kadar alan var. Motosiklet sürücüsünün böyle durumlara alışkın ve önceden dikkatli olması lazım. Sağdan bir doblo çıkıyor ve onun önünde yola park etmiş bir araç var bunları göreceksin. Ciddi bir tehlike yaşamadığı halde otomobil sürücüsüne hareket çekiyor belki de kameraya kayıt yaptığı için de böyle yapmış olabilir. Kural1 trafikte kimse ile dalaşmıcaksın, etraf manyak dolu. Efendi efendi süren kişinin başına böyle şeyler gelmez. Gelse de kurtarır gider kafaya takılacak gurur yapılacak şeyler değil bunlar. Kavga taraftarı olan çoğunluğun motosiklet severler olduğuna inanamıyorum. Hataları cezalandırmak bize mi kaldı.
Motosiklet aldığımdan beri otomobil kullanırken ve sağa sola dönerken mutlaka 2 kere aynaya bakıyorum çünkü her an bir motosiklet yanıma gelmiş olabiliyor, arkadan gelen arabayı görüyorsunuz ama motosiklet kör noktalarda çok gezer.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)