Tvs apache yeni kasanın son hızı nedir deneyen eden bilen?
Tvs apache yeni kasanın son hızı nedir deneyen eden bilen?
Gps 95-100 gösterir, ibre canı ne isterse onu gösterir. Son hızı ybr-cbf'den çok farklı değildir ancak tork avantajı nedeniyle daha seridir.
120 130 basıyorum diyenler? nerdesiniz :D
Ben yüzelli yapıyom yüzelli
apacheyle 160 yapıyorum diyenini gördüm.
140 goruyor maxımum ama yoltutusu gıdıyor cbf ve ybr den cok farklıdır 2 adet kullanmıslıgım var
www.erkakurye.com
142 gördüm ben.
130 135 rahat cıkarsın başını egerek.
virajları cok zevkli bi alet. 2 lastiğini değiştirdikten sonra cok güzel bir motosiklet oluyor.
ön disk freni 2 pistonlu papatya disk. harbiden iyi tutuyor
Yazın hafif eğimli yolda herşey orjinalken 13 dişli ile yapıldı
Şu anda 14 dişli taktım düzde 133-135 lere geliyor.aynı yerde deneme fırsatım olmadı...
'' Çok farklı değildir '' ile ''aynı'' birbirine çok yakın kavramlardır. Ne yazdığınızın farkında değilsiniz.
Kafanıza göre yazıp millete ahkam kesmeyin. Yok oraya gel yok buraya gel.
Her konudada bir şey bilir sizin gibiler zaten.
Konu sahibi yanlış yönlendirilmesin.
Ben cbf e daha yakınım. Fakat apacheninde hakkını yedirmem. Gidiyor alet.
senin dediğin hız 95 100 iken bizim bahsettiğimiz 130 140 ? bunlar aynı mı oluyor?
ibre diyorsun hangi ibre diyorum bende tvs ibre göster hızı gösteren?
senin aynı dediğin şey ybr ile tvs.
ben cbf ybr motorlar bana kafa tuttugunda 4 ten 5 e almıyorum vitesi, gerisini dememe gerek yok bence ahmet kardeş fazla uzatma
Delikanlıların, evinden aldıranların da sayısı baya bi arttı son günlerde, sebep?
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Apache hakkında bilgi veren yanlış vermiş.
Geçtiğimiz yaz gezide otoban ben 115-120 km arasında hızda giderken Tvs apache bana 200 mt falan fark atmıştı.Göstertergemde hata yok araçlarla denedim.Kaçla gidiyordun diyince 135 falan dedi.
Benim motor ybr-cbf leri geçiyor yalan yok.Ama Tvs apachede benim motoru geçiyor son hızda.
Cbf 120 gösterir, tvs 130. Gps sonuçlarından bahsetmiyorum. Gps üzerinde 8~10km farkı çok olarak kabul etmeniz benim sorunum değil. Bu durum benim çok fark olmadığını belirttiğim ve aynıdır demediğim gerçeğini değiştirmez.' Çok farklı değildir '' ile ''aynı'' birbirine çok yakın kavramlardır. Ne yazdığınızın farkında değilsiniz.
Kafanıza göre yazıp millete ahkam kesmeyin. Yok oraya gel yok buraya gel.
Her konudada bir şey bilir sizin gibiler zaten.
Gerçekleri yazmak ne zaman ahkam kesmek oldu?
Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ben gps ölçümünden bahsediyorum. Aynı diyen ben değilim sensin.senin dediğin hız 95 100 iken bizim bahsettiğimiz 130 140 ? bunlar aynı mı oluyor?
ibre diyorsun hangi ibre diyorum bende tvs ibre göster hızı gösteren?
senin aynı dediğin şey ybr ile tvs.
ben cbf ybr motorlar bana kafa tuttugunda 4 ten 5 e almıyorum vitesi, gerisini dememe gerek yok bence ahmet kardeş fazla uzatma
İbre gösterge farketmez. Hepsi aynı şeyi gösteriyor laf salatasına luzüm yok.
Aynı diyeni bul getir bana.
Söz konusu motorlar aynı dişli oranlarını kullanmadığı için şanzuman göz önüne alınarak yapılan değerlendirmeler birşey ifade etmez. Sen uzatma.
Hepsine basrim tokatı
www.erkakurye.com
ybr mi oda neymiş ben apache ile iki kişi ybr beni tek kişi geçemiyor. kim diyor ybr ve cbf apache ye yakın gidiyor diye? ne ybr nede cbf 1de 2de 3de 4de 5de yaklaşamaz apachenin yanına. Ben burdayım diyen babayiğit gelsin orjinal se eger benim orjinal apachemle salsın. Motor 12000 km de hafif eğimli yolda 146 km hız yaptım boru değil bu. ayrıca eger apachenin ibra bozuksa eğer 125 lik honda cbr ninde ibre bozuk çünkü aynı gösteriyor yanyana giderken. 07 hgf 03 plakam varsa salacak arkadaş ybr ci yada cbf ci gelsin
Mesaj yanlış yere gitti
Gözünü sevdiğiminin hafif yokuş aşağısı Bir türlü göremedik o hafif yokuş aşağılarını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)