Arkadaslar okulumu değiştirdim 20 km felan yol var onun için motor almayı planlıyorum ama ehliyetime 9 ay var ne yapmamı önerirsiniz ehliyet almama 9 ay var
Arkadaslar okulumu değiştirdim 20 km felan yol var onun için motor almayı planlıyorum ama ehliyetime 9 ay var ne yapmamı önerirsiniz ehliyet almama 9 ay var
elektrikli bisiklet al, ne öneri bekliyosun ki başka..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Ehliyetini alana kadar, otostop çek,toplu taşıma araçlarını kullan,arabası-motoru olan arkadaş edin artçısı ol...
Bu nasıl soru ?
Cevabını zaten senin bildiğini düşünüyorum.
Okula yakin bi yere taşinin,
Yada okul size yakin bi yere taşinsin.
Ehliyet alma yaşına girdin diye hemen ehliyet vermezler sınavı yazılısı derken 3 ayda öyle gider
1407 tl sana 1407 tlde ruhsat sahibine ceza var sigortasızda gezersen onunda cezası var şimdi kaç tl idi acaba
Yanlış yorumlar yazıyorsunuz.Kişi burda ,al dostum motosikletini git gel ceza yemezsin ,kaza yapmazsın demenizi istiyor.Çünkü temennisi ve ruhunu okşayacak bir başlık açmış.Burada 99 kişi ehliyetsiz araç kullanılırmı der 1 kişi al ya bende geziyorum birşey olmuyor der.Kişide ona güvenerek 99 kişiyi dinlemez .Motosikletini alır gezer.Lütfen yorumlarda bulunurken daha yapıcı olalım ehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)