Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

CBR 125 SJ1000 Aksiyon kamerası "test"

REKLAM ALANI
    Buzzard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husky Te 610-Nmax-X-Max 250-Ironmax-X-Max300-125
    mel-beginner:Bir de böyle bişi var ilginizi çekerse eğer...
    Adı OREGON ATC9K. Su geçirmeyen hatta 20m'ye kadar su altında çekim yapabilen gayet hafif bir action cam.
    Fiyatı da GoPro kadar uçuk değilmiş 375TL'ye bulunuyor.
    Bu da linki: http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...9454260/detay/

Bahsettiğiniz kameranın 130 derecelik bir açısı var.Aksiyon kameralarında bu açı dar kalır.Başlıktaki kameranın açısı bile 140 derece...(genelde iyi sayılabilecek aksiyon kameraları 170 derecedir)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    bu kullanış tehlikeliyse benim kullandığım ne acaba

bu arada kamera hakkında yorum yapacak olursak pahalıysa vardır bie hikmeti ucuzsa vardır bir illeti

fabrisio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA TRACER 700
    kamerayı ilk aldığımda çalışıp çalışmadığını test etmek için yapmış olduğum 20 saniyelik çekim. 1080p/30fps. İçerisine berbat bir microSD kart var. Elimi de sabit tutamadım bir türlü. Hava da yağmurluydu.

oyunageldim bunu beğendi.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    [QUOTE=fabrisio;3263894]kamerayı ilk aldığımda çalışıp çalışmadığını test etmek için yapmış olduğum 20 saniyelik çekim. 1080p/30fps. İçerisine berbat bir microSD kart var. Elimi de sabit tutamadım bir türlü. Hava da yağmurluydu.

Bahsedilen kameradan mı satın aldınız ?

Bu arada konuyu açan arkadaş her ne kadar kamerayı test etmek için böyle kullandım desede,bence diğer trafik magandalarından bir farkınız kalmamış
    Trafik akışının olduğu ortamda kural nedir bilemeyerek,başkalarının hayatınıda riske atmışsınız,
    Kurallar çerçevesinde bu ürünü test etmiş olsanız kimselerin sizi bu yüzden yargılayacağını zannetmiyorum,böyle kullandınızda ne oldu yani!

Artı olarak sadece diğer sürücülerin bize karşı olan olumsuz tavırlarına bir puan daha eklemiş oldunuz

Kamerayı gopro ile karşılaştırmakta bence yersiz,hele arada beş misli fiyat farkı varken

fabrisio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA TRACER 700
    [QUOTE=oyunageldim;3264041]
    Alıntı fabrisio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamerayı ilk aldığımda çalışıp çalışmadığını test etmek için yapmış olduğum 20 saniyelik çekim. 1080p/30fps. İçerisine berbat bir microSD kart var. Elimi de sabit tutamadım bir türlü. Hava da yağmurluydu.

Bahsedilen kameradan mı satın aldınız ?
    Çekimini yaptığım kamera Oregon ATC9K. Sanırım Go Pro ile bahsedilen arasında bir kaliteye sahip.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    İyi bir Fiyat/Performans ürünü bence. Hayırlı olsun..

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    videonun sonuna kadar seni izleyecez diye korktum kardeş.

motoru güzel kullanıyorsun.bu arada kendini kanıtlamak için mi böyle kullandın kamerayı test etmek için mi bilmem ama sürekli böyle kullanıyorsan sonuç hüsran olabilir.

titreşim sanki u dönüş yaptıktan sonra arttı.ya aparat gevşedi yada yol yüzünden.motorun kusuru yok sarsıntıda.

Buzzard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husky Te 610-Nmax-X-Max 250-Ironmax-X-Max300-125
    Yukarıda da yazmıştım ama bir daha yazayım...

Bahsettiğiniz kameranın (Oregon atc9k) 130 derecelik bir açısı var.Aksiyon kameralarında bu açı dar kalır.Başlıktaki kameranın açısı bile 140 derece...(genelde iyi sayılabilecek aksiyon kameraları 170 derecedir)

Kask kamerasıyla ilgilenen arkadaşların şu başlığa göz atmasını öneririm...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-cozumler.html

Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Ben tercihimi İnnovv c1 den yana kullandım,gelmedi henüz bir gelsinde deniycem http://www.innovv.com/

Geldiğindede birde ben bu cihaz hakkında bir konu açayım

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Geçen Ay Next marka bir aksiyon kamerasıda ben aldım. YE-SD 19. Zaten kafamda gopro'yu bitirmiştim. Adamlar tipik amerkan satış mantığıyla çalışıyor. Utanmasalar vidalarını dahil opsiyonel satacaklar. Biraz araştırdıktan sonra bu makineyi buldum. 170 derece çekim açısı, 1080/30,720/30/60 çekim kalitesi, ardarda çekim yapabilme, lazer odaklayıcı falan gibi bir sürü özelliği var. Sese duyarlı kayıt ve ses düzenleyici mevcut. Ayrıca kamera arkasına takılan lcd ekran ve uzaktan kumanda kutu içerisinden çıkıyor. Gopro gibi opsiyonel değil. Harici bağlantı aparatları çok zengin. iki adet kask aparatı iki adet düz aparat çıkıyor içinden.Aparatların yapışkan yüzeyleri 3M malzemeden yapılmış, oldukça kaliteli. Kumandanın ayrıca velcro aparatı var. Herhangi biryere yapıştırıp daha sonra sökülebiliyor. Kumandayla kayıt başlatıp durdurabiliyorsunuz. Tek foto çekebiliyorsunuz. Ayrıca lazeri açıp kapatabiliyor. Ve radyo bağlantılı, infrared değil. Böylece kumandanın kamerayı görmesine gerek yok. Su geçirmez kap gerçekten kaliteli. Contaları oldukça sağlam. Ama henüz suyla test edemedim. Sağlam yağmur veya yaz gelmesi lazım

Testini yaptım. Gündüz ışığında çok başarılı. Akşam çok karanlıkta çok iyi değil. Ama zaten gece pek ıssız yerlerde kullanmam. Fyata gelince kargo ücretsiz olmak üzere 399 tl'ye aldım. Bütün bu aparatlar dahil muadili amerikan malı olanın 1/4 fiyatına geldi.

Marka takıntısı olmayan kullanıcılara şiddetle tavsiye ederim.
    Linwelin bunu beğendi.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    kamera fiyatına göre güzel fakat makas atarak gidip sağ şeride geçiyorsun ya , işte onu yapma allah korusun sağ şeritten arkadan farketmediğin bir araç seni ezebilir . hatta en önemliside sağ şeride geçtiğin anda duran bir araç seni bekliyor olabilir .(Örneğini yine bursada yaşayan cbr 250li arkadasımızda yasadık .) allah korumus kazasız sürüşler .. belki biliyosundur ama yinede hatırlatayım dedim .

kameranın içini açtım baktım ne var ne yok diye :D
    mhmtesk ve speed_dream bunu beğendiler.

sj4000 aldim ben biraz daha pahali ama acisi falan daha iyi birazda iyilestirmeler yapmislar

Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Alıntı DALGIC_800 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamera fiyatına göre güzel fakat makas atarak gidip sağ şeride geçiyorsun ya , işte onu yapma allah korusun sağ şeritten arkadan farketmediğin bir araç seni ezebilir . hatta en önemliside sağ şeride geçtiğin anda duran bir araç seni bekliyor olabilir .(Örneğini yine bursada yaşayan cbr 250li arkadasımızda yasadık .) allah korumus kazasız sürüşler .. belki biliyosundur ama yinede hatırlatayım dedim .
    Fazla uzun sürmemiş http://www.motosiklet.net/forum/moto...en-okuyun.html
    Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
    http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html

Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim hatam değildi Yolda yürürkende çarpabilirdi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)