TVS Apache 150 pişmanlıkmı?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar apache 2012 model alacağım 3bucuk 4 e fakat etrafımdaki kimse desteklemiyor 4bucuk milyar limitim var 3700 bulsam lastik değişim falan yapacağım kask falan derken 4.500 bulur fakat kimsemi desteklemez arkadaş ya arkadaş apache aldı beğendiğim için alıyorum fakat arkadaşlar diyor zarar edersin titreşim çok kötü falan gerçekten alsam sattığımda çok zarar edermiyim yada satabilirmiyim daha doğrusu apachenin devri kapandımı ? öneriler...
Reklamlar
-
seni birileri fena doldurmuş dostum
kimseyi dinleme. apache hepsinden daha iyi gider. kronik sıkıntısı yok. yagını benzini koy devam et.
apache dönemi yeni kasayla öne bile geçti digerlerine göre.
sen begeniyorum binecegim diyorsan al kimseyi dinleme
ikinci eli de saglamdır.
-
evet cbr al diye tutturdular fakat okadar param olmadığı için almıyorum zaten ilk motorum olacak apacheden başlıyacağım dalga geçiyorlar küçük motor falan bizim çevre cbfci biraz bende cbfi sevmiyorum )
-
cbf ? dostum 4. vitesten 5 takmadan gecme sözü veriyorum sana
cbr cok pahalı o paralara alınmaz. senin bütcendeki cbr da büyük ihtimal ekmeğini yemiş olacaktır.
bu paralara en iyi tercih apache dir
-
Bende apache kullanıyorum 29 bin km de dükkanın önünde duruyor hemen her gün bir iki talibi çıkıyor )
Ama elimden geldiği kadar temiz bakıyorum ve emsallerine göre gerçekten çok temiz, gören yeni mi diyor o derece. Yani demem o ki temiz bakarsan aldığın fiyata değil ama çokta zararına satmazsın arkadaşım... o ybr cfb kullananlar muhakkak yanıma yanaşıyor yolda,emsallerine göre açıkara beygir farkı da var toz yutturur onlara titreşimi de sürücü hissetmiyor bile rahat ol
-
Günde tek seferde 50km den fazla yol almayacaksan Apache daha da mutlu eder diğer alternatiflerine göre.
Servisini de iyi seç eğer alırsan.
Apache yerine CBF alıp pişman olma da sonra
-
Ben olsam biraz daha biriktirir yeni kasasını alırdım.Eski kasayla arasında çok fark var görüntü olarak.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Ben olsam biraz daha biriktirir yeni kasasını alırdım.Eski kasayla arasında çok fark var görüntü olarak.
bence 1.000 TL fazla vermeye değmez.tek bariz farkı kafa grenajı olmuş.bu benim görüşüm tabi. apache güzeldir,kötüleyenlere aldanma.ikinci el 3.500 TL'ye çok temiz,düşük km li Apache tavsiyemdir.hem lastiklerini değiştirirsin,hem koruma ekipmanlarını tamamlarsın,satacak olduğun zamanda pek zarar etmezsin
-
4bin-5bin lira cbf-ybr-tvs vss. verilmez. Cbf250,ybr250,gt250 bakın.
-
İzmir İl Temsilcisi
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Verdiginiz modeller tabikide iyi seçim fakat..
4-5 tlye alınacak hyo tam bir baş belası olur. Masraf üstüne masraf çıkarabilir hyo 2nci elde alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli modellerdendir.
CBF250 YBR250 bu motorların artık piyasası pek yok. alıp satması bir cbf 150 yada bir apache kadar kolay degil tutulmadılar bir türlü.
-
bence kimseyi dinleme tvsini al sıfır motor herşeyden başka olur... yani en azından 2.elden iyi olur.
-
Saydığınız motorların 4-5bin lira olanlarının ekmeği yenmiş, hoşafı çıkmış olur.
-
Sesli güldüm.
-
İkinci elde cok az zarar edersin. Parcasi azicik daha pahali. Ama saglam, guvenli, hizli. Titriyor azicik. 3500 sirf motora vereceksem Apache alirdim.
-
o motorları aldın mı son sahibi olursun. başın ustadan cıkmaz.
sen ne değişik bir kardeşmisin ahmet kardeş. her dediğin tutarsız mantık dışı şeyler
-
tvs nin 4 bin civari oldugu yerde ''2. El'' cbr a pahalı demekte mantıksız. Herşeyiyle 125cc deki en ideal motosiklettir.
Tvsye gelirsek onu da cbf ile değil ybr ile-rks ile karşılaştırmak daha uygun olur.
Cbf uzun mesafelerde daha konforludur ama yakıt ve performans konusunda geride kalır. Özellikle virajı motosikletten soğutur.
Beklentiye ve bütçeye göre tvs veya fiyatını bilmemekle beraber rks ''200'' gayet güzel motosikletlerdir. 5-5500 bin tl ye ise bulunursa 2009a kadar olan gt250 tercih edilebilir
-
cbr 125 ufak cc nın lıderı tamam ama gercekten te pahalı tvs ıyı bır secım olur o paraya yanlız senın yerınde olsam kesınlıkle ıkıncı el alırdım sıfır tvs de bayagı pahalı bana gore de en fazla 3500 lıra ya ıkıncı el 5 6000 de makına almak daha mantıklı kesınlıkle yenı kasa al tıtresım var ama basbelası kesınlıkle degıl
-
hocam ben alıcam 3-4 sene binecem diyorsan al tvs apache 150 rtr artık ne alırsan al tabiki satarken biraz zarar edersin tüm motorlar kimi az kimi cok zarar etmiyormu varmı ikinci elde sürekli üstüne koyan bir motor varsa bizde bilelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)