21 bin TL'lik çöp...
21 bin TL'lik çöp...
Neden cop olsun ki? 1000 cc lik yaris motoruyla uysal gitmesini beklemiyelim. Tamam o 3 kisilik binmeler biraz apacice ama yapacak bisey yok. 1000 lik makinayi on kaldirmadan yada arka kaldirmadan surmeyen cok azdir bence.
ilk defa böyle bi ilan ve açıklamasını görüyorum..Çok güldüm ama helal olsun sahibi delikanlı adammış
eleman belliki, en enteresan ilanlardan olmaya çalışmış, ama başarısız espiri denemeleri miğdemi ağrıttı desem yeridir...
Ybrnin üzerine 3 kişi binip bizim buranın bir ucundan diğer ucuna gittiğimiz günü hatırladım
Aynen benzer bi ilanda ben verdim
İşte bunlar hep seks.
"CaRPe DieM"
açıklamayi okudum önce önce yok dedim felan olmaz bu fake diye yok abi adam ne ise o yazmış bu adama da saygı duymak lazım. hayatı motosiklete monte etmiş adam haklı beyler dağılın özellikle yeni yıkamış
Motoru hep aşırı kızlı kullanmış, belli.
Satmak amaçlı değil eğlence olsun diye açılmış bir ilan, ancak 5.fotoğrafta arkadaş resmen motor üzerinde gurup yapmış kimse ona dikkat etmiyor herhalde
aile baskısından dolayı sanırım cevresi satmasını istiyor. oda satılık ilanını koydum demek için koymuş ilanı
ilginç bi kişilik, amaç satmak değil besbelli...
kabul etmek lazım ki ilan da komik...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
birdaha fotoğraf koyun yahu ilanı kaldırmışlar... Ekran çıktısı
Hahahahaha ilan bence troll
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)