Tvs apache kullanan izmirli arkadaşlarım
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam. İlk motorumu alıcam kısa bir süre içinde. Gönlümdn geçen tvs apache. Ama titreşimden dolayı endişelerim var özellikle artçı için. Rica etsem tvs apachesi olan bir arkadaşın arkasına artçı olarak 1-2 tur binebilir miyim? Ve tabiki 1-2 tur atıcak şekilde motorunu sürebilir miyim?
Ybr 125 ve cbr 125 kullandım. Cbf de biliyorum. Cbr 125r a param yetmiyor. o yüzden tvs de karar kıldım ama denemeden de ilk motorumu almak istemiyorum açıkcası..
Reklamlar
-
okadar rahatsız edici bir titreşim yok yeni kasada daha az titreşim var istanbulda olsaydın denerdik
-
Bilemiyorum hocam denemedim o yüzden riske giripte almak istemiyorum öğrenci adamım sonuçta. Güncel arkadaşlar.
-
Yeni kasa sürmedim ama benim 2012 kasada yolcunun ayaklığında titreşim var,yüksek devirlerde titreşim artıyor lakin sürücü o kadar da hissetmiyor. sonuçta 14 beygir motor var üzerinde,ona görede seri gidişi var.
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Yeni kasa sürmedim ama benim 2012 kasada yolcunun ayaklığında titreşim var,yüksek devirlerde titreşim artıyor lakin sürücü o kadar da hissetmiyor. sonuçta 14 beygir motor var üzerinde,ona görede seri gidişi var.
ayaklarda oldugunu biliyorum. işte o sebeple bi test etmek istiyorum. kendim rahatsız olursam vazgeçicem.
-
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
ayaklarda oldugunu biliyorum. işte o sebeple bi test etmek istiyorum. kendim rahatsız olursam vazgeçicem.
yüksek devir çevirmediği sürece yolcu rahatsız olmaz(7000 devir ve üstü) zaten ben 13 44 dişli ile 6 bin devirde 2 kişi 90 95 görüyorum ve titreşimi arka taraf hissetmiyor pek
-
Zaten kaç devir var ki hatırlayamadım bir an. Bu arada 7bin devirde tek kişi kaçı görüyor? Gerçi hız için almıyorum ama ybr gibi fıtı fıtı bir makinayida tercih etmek istemiyorum o sebepten. Biraz param olsa cbr 125r düşünmem. Ama korumaları kaliteli seçtiğim için tvs apache gözüküyor. Denemem lazım yine de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Yok mu koskoca forumda izmirli?
-
12 bin devir var.5 vitesli ama çoğu kez olmayan 6. vitese takmaya çalıştığım oluyor ayrıca en az 250lik makina kadar ilgi çekiyor fazlası var eksiği yok gayet heybetli. bende ön arka yan koruma barları da var ayrıca. Ben tek kişi bi türlü sürat denemem olmadı 2 kişi 135 gördüm hafif eğimli yolda,düzde 130 yine 2 kişi. tek olsam da sonuç değişmez 150 km de yapar ama dişliyle oynamak gerek o zaman da tork düşüyor ki en sevdiğim yönü torku,o seri kalkışları
-
Titreşim candır can amma taktınız bu titreşime eskşden sokak aralarında titreşim makinası vardı hususi kan dolaşımına kireçlenmeye iyi geliyor...
-
-
izmirde bulamazsan nazilliye beklerim dostum
-
sozerten adlı üyeden alıntı
izmirde bulamazsan nazilliye beklerim dostum
teşekkür ederim ilgine alakana.. İzmirde bulamazsam irtibata geçerim seninle.
-
-
merhabalar ben akçaydayım arkadaşım.
yeni kasa tvs m var. sana diyeceğim tek şey kafanda soru işareti olmasın bu alet her türlü alınır.
bu paralara alınacak en iyi motosiklet budur derler. aynen öyle.
arkadaş yazmış 6 vitesi arıyorum bazen diye
köpek gibi gidiyor, torku yüksek
gecen gün 116 117 ye kadar cıktım baktım ibre 11 bine dayandı,bakıyorum ibre sona geldi.
niye daha fazla gidemiyorum diyorum megersem 4 teymişim
5 e aldım devam =) 122 123 =)
bazende tam tersi oluyor. 5 ten 6ya almaya calışıyorsun :D
-
haha iyiymiş. ama genede motorunu vermek isteyen olusra sevinirim. Bu arada tsubasa sana pm attım. bakarsan sevinirim.
-
Ybr,Cbf,Tvs hiçbiri pişman etmez hocam. Cbr125'e 7bin vermektense 2. el 250cc alınır ancak 3bin civarına bu 3 motor fiyat/performans olarak 10 numaradır.
-
İzmir İl Temsilcisi
İzmirli tabiki Tvs kullanan çok sayıda kişi var.
Ben izmirde çok görüyorum Tvs.
Fakat şu açıdan bakmak lazım hiç tanımadıgı ve bilmedigi bir kişi için benzin yakıcak ve yanına gidip motorunu teslim edicek ? Ve zaman ayırıcak..
Bu işlerin yolu yordamı şu şekilde olur..
Almak istediginiz motoru seçersiniz sahibini arayıp görmek istedigini söylerseniz zaten satıcı size 1-2 tur atmanıza mutlaka müsade edicektir.
Bu sayede almaya niyetlendiginiz motoru hem sürmüş hemde test etmiş olursunuz.
Ayrıca motor hakkında satıcıdan bilgide alabilirsiniz.
-
O işler tabiki öyle olur fakat almayı düşündüğüm bir motor fakat kullanımını titreşimini beğenmezsem de bir o kadar almayacağım bir motor. izmirde sahibinden de baktığım hiç bir tvs apache içime sinmedi açıkcası. gerçekten sahipleri apaçiymiş gibi kişiler 17-18 yaşında çocuklar. Bizim burda da var o tiplerden. Cubların egzozlarını açtırıp tüm evlerde yankılattırıyorlar sesleri. Bu tip heriflerden değil motor almak selam bile vermem
-
9binden sonra başlıyo titreşim titreşimden korkma 50 krş çözdük biz 2012 model var arkadaşımda :D
-
İzmir İl Temsilcisi
Bütçe aralıgındaki motorlarda temizi yoksa izmirde biraz bütçeyi arttırak illaki temiz birtanesi bulunur.
Alıcı gözüyle gidersiniz test edersiniz sonuçta alcagınız motoru test etmek hakkınız.
İzmir mt'de şuanda tvs apache yok... kullananlarlada daha tanışamadık yoksa yönlendirebilirdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)