Tvs apache kullanan izmirli arkadaşlarım
Reklamlar
-
ahe adlı üyeden alıntı
9binden sonra başlıyo titreşim titreşimden korkma 50 krş çözdük biz 2012 model var arkadaşımda :D
50 krş çözdük biz nasıl yani
CEM. adlı üyeden alıntı
Bütçe aralıgındaki motorlarda temizi yoksa izmirde biraz bütçeyi arttırak illaki temiz birtanesi bulunur.
Alıcı gözüyle gidersiniz test edersiniz sonuçta alcagınız motoru test etmek hakkınız.
İzmir mt'de şuanda tvs apache yok... kullananlarlada daha tanışamadık yoksa yönlendirebilirdim.
Bu arada maximum bütçem belli 5 bin tl. Yeni kasayı eliyorum eski kasaya bakıyorum sıfırı 4200 olan motora 3800-3900 bütçe veriyorum. 1000 tl de koruma için işimi görüyor. 15 gün daha buradayım sonra çanakkaleye dönücem. Şu sıralar test edipte kafama yatarsa gitmeden alabilirim bakalım hayırlısı. Tanışıpta yönlendirirsen sevinirim
Reklamlar
-
artçi için olan kısımdaki ayaklıkları söktük tüp contası aldık sıkıştırdık söktüğün zaman görürsün minik bir demir parça var onu attık alt tarafa taktık biz contayı üst tarafınada taksaydık vibrasyon tamamen giderdi gayet memnun şuanda uzun yolda da sıkıntı yapmıyor hiçbir şekilde ayrıca gayet güzel bir motor bence hiç kaçırma vibrasyonu da dert etme dediğim gibi yap 10 dakikanı almaz :D ama o contaları takmassan sıkıntı büyük 6 binden sonra ayaklarını koyamassın senin için sorun değilde artcı için baya sıkıntı şimdi 9 bin civarlarında var.
-
ahe adlı üyeden alıntı
artçi için olan kısımdaki ayaklıkları söktük tüp contası aldık sıkıştırdık söktüğün zaman görürsün minik bir demir parça var onu attık alt tarafa taktık biz contayı üst tarafınada taksaydık vibrasyon tamamen giderdi gayet memnun şuanda uzun yolda da sıkıntı yapmıyor hiçbir şekilde ayrıca gayet güzel bir motor bence hiç kaçırma vibrasyonu da dert etme dediğim gibi yap 10 dakikanı almaz :D ama o contaları takmassan sıkıntı büyük 6 binden sonra ayaklarını koyamassın senin için sorun değilde artcı için baya sıkıntı şimdi 9 bin civarlarında var.
acaba bi görüşelim mi hocam artçı olarak binmek istiyorum ve izin verirseniz 1-2 tur atmak istiyorum hala emin olamadım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)