Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Km'si düşürülmüş YBR DİKKAT !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merdiven altı biyer adı bile yok kaç yıldır işim düştükçe giderim iyi de insan ama bazı şeylerin farkında değil ''saf'' malesef.. zaten bende yeni gördüm böyle birşey yaptığını.
    Senelerdir gidiyorsun.Tabela yok,adı belli değil,yani vergi vermiyor,bi sıkıntı çıktığı zaman muhatap yok.Hiçbişey yok.
    SEnelerdir gidiyorsun yeni gördün böyle bişey yaptığını ve bu adam(kasap,hırsız)saf ha.Bi kere daha düşün bakalım saf kim?
    Konuştukça burayı teşhir etme sebeplerin artıyor.
    Cevap yazmakta zorunda değilsin.Hatta teşhir etmeyeceksen yazma zaten.Gerek yok...
    Osırıs bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senelerdir gidiyorsun.Tabela yok,adı belli değil,yani vergi vermiyor,bi sıkıntı çıktığı zaman muhatap yok.Hiçbişey yok.
    SEnelerdir gidiyorsun yeni gördün böyle bişey yaptığını ve bu adam(kasap,hırsız)saf ha.Bi kere daha düşün bakalım saf kim?
    Cevap yazmakta zorunda değilsin.Hatta teşhir etmeyeceksen yazma zaten.Gerek yok...
    Bende eskiden merdiven altı bi ustaya giderdim,
    Bahsettiğin gibi tabelası yoktu.
    Kilometre düşürmek için gelen motorlarda vardi.
    Bırak kilometre düşürmeyi, anasını bile belliyorlardi

Böyle şeyler var maalesef hocam.
    Osırıs bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum ben servise de gidiyorum,lakin rutin işlemler için servise ayda neden tonpa para vereyim? vergi veriyor merdiven altı dediysek o kadar da değil yani eski tamirhaneden bozma biyer,kaç yıldır bi sıkıntı yaşamadım (yaşasam gitmezdim) sonuçta herkes cebinde anlık 200 lirayla dolaşmıyor,200 lira diyorum çünkü servisimi biliyorum.. Tut ki orayı teşhir ettim ne olacak belediye gelip mühür mü vuracak? millet neler neler yapıyor ben şahsen üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum. Evet ucuz diye oraya gidiyorum serviste 70 80 lira yağ/filtre değişim parası vermeyip yağı filtreyi 30 liraya temin edip orada 5 liraya taktırıyorum,devir tasarruf devri değilmi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende eskiden merdiven altı bi ustaya giderdim,
    Bahsettiğin gibi tabelası yoktu.
    Kilometre düşürmek için gelen motorlarda vardi.
    Bırak kilometre düşürmeyi, anasını bile belliyorlardi

Böyle şeyler var maalesef hocam.
    Malesef var.Ben rastlasam teşhir ederim.Hatta muhtemelen sahibi bana tornavidayla dalar...Delsin problem değil..Delik ruhumda açılacağına postuma açılsın...

Merdiven altında iş yapmak zorunda olan,bi markanın servisliğini alacak parası olmayan üç beş kuruşun peşine düşmüş garibanıda ayırt ediyorum.Onun kazandığı her kuruş helaldir.Az kazanır,öz kazanır,km düşürmeden,yalan söylemeden kazanır.Akşam eve az götürür.Sabah geldiğinde yine açtır bilmez akşama kadar karnı doyacakmı.Ama yinede yapmaz kelek iş.Çünkü bilir kandırarak alınan kanla ödenir...
    Osırıs bunu beğendi.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Malesef var.Ben rastlasam teşhir ederim.Hatta muhtemelen sahibi bana tornavidayla dalar...Delsin problem değil..Delik ruhumda açılacağına postuma açılsın...

Merdiven altında iş yapmak zorunda olan,bi markanın servisliğini alacak parası olmayan üç beş kuruşun peşine düşmüş garibanıda ayırt ediyorum.Onun kazandığı her kuruş helaldir.Az kazanır,öz kazanır,km düşürmeden,yalan söylemeden kazanır.Akşam eve az götürür.Sabah geldiğinde yine açtır bilmez akşama kadar karnı doyacakmı.Ama yinede yapmaz kelek iş.Çünkü bilir kandırarak alınan kanla ödenir...
    Hocam o nasıl bi tespittir öyle? kandırarak alınan, kanla ödenir! diye
    Kapısında tabelası olan bir ustanın dürüst oldugu manasına gelmediği gibi, çok sahtekar olacagi anlaminida çikartmayin.
    Sonuçta İnsan tabeladan çikmiyor.

Nice ustalar biliyoruz piyasada isim yapmış ama senin motorunun parçasını alip başka motoruna takan, depodan çektigi 1 litre benzini kardan sayan, biraz saf görünce 2 katı fiyat çeken, herhangi bir markanın tekeli altında olmadıgı için kafasına göre işini sallayan ne ustalar var.

Şimdi bunların kapısında tabela olması, yedikleri bu halta kılıfmı olmuş oluyor?

Ben yapılan işlemin doğru olduğunu söylemiyorum,
    Fakat tabelalı tabelasız, merdiven altı veya üstü bir çok ustada bu işleme rastlamanız muhtemeldir.
    Yani hangi birini teşhir edeceksiniz?
    Zaten hemen hemen hepsi öyle.
    Osırıs bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum ben servise de gidiyorum,lakin rutin işlemler için servise ayda neden tonpa para vereyim? vergi veriyor merdiven altı dediysek o kadar da değil yani eski tamirhaneden bozma biyer,kaç yıldır bi sıkıntı yaşamadım (yaşasam gitmezdim) sonuçta herkes cebinde anlık 200 lirayla dolaşmıyor,200 lira diyorum çünkü servisimi biliyorum.. Tut ki orayı teşhir ettim ne olacak belediye gelip mühür mü vuracak? millet neler neler yapıyor ben şahsen üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum. Evet ucuz diye oraya gidiyorum serviste 70 80 lira yağ/filtre değişim parası vermeyip yağı filtreyi 30 liraya temin edip orada 5 liraya taktırıyorum,devir tasarruf devri değilmi.
    Benim bildiğim merdiven altı deyimi tabelası olmayan,vergi levhası olmayan,kaçak-köçek iş yapana denir.Sen söyledin.Bende üstüne yorum yaptım.
    Söylersin söylemezsin senin bileceğin iş.Ama bu işi ucuza yapan km düşürmeyen,helalinden kazanan adamlarda mutlaka vardır.Ben olsam onları arardım..Neyse herkesin olaya bakışı,kırmızı çizgileri çok farklı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam o nasıl bi tespittir öyle? kandırarak alınan, kanla ödenir! diye
    Kapısında tabelası olan bir ustanın dürüst oldugu manasına gelmediği gibi, çok sahtekar olacagi anlaminida çikartmayin.
    Sonuçta İnsan tabeladan çikmiyor.

Nice ustalar biliyoruz piyasada isim yapmış ama senin motorunun parçasını alip başka motoruna takan, depodan çektigi 1 litre benzini kardan sayan, biraz saf görünce 2 katı fiyat çeken, herhangi bir markanın tekeli altında olmadıgı için kafasına göre işini sallayan ne ustalar var.

Şimdi bunların kapısında tabela olması, yedikleri bu halta kılıfmı olmuş oluyor?

Ben yapılan işlemin doğru olduğunu söylemiyorum,
    Fakat tabelalı tabelasız, merdiven altı veya üstü bir çok ustada bu işleme rastlamanız muhtemeldir.
    Yani hangi birini teşhir edeceksiniz?
    Zaten hemen hemen hepsi öyle.
    Haram kazanırsan ağzından burnundan gelir demenin yandan yemişi
    İnsan her yerde insan.Motosiklet tamir ederkende,halı satarkende,bar pavyon işletirkende..Tabelaya,tabelasıza,mekana,dış görünüşe,makama,arabaya,sofraya bakmamak lazım.
    Adamın gözünün içine bakmak lazım,yaptığı icraatlara bakmak lazım...
    Osırıs bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim bildiğim merdiven altı deyimi tabelası olmayan,vergi levhası olmayan,kaçak-köçek iş yapana denir.Sen söyledin.Bende üstüne yorum yaptım.
    Söylersin söylemezsin senin bileceğin iş.Ama bu işi ucuza yapan km düşürmeyen,helalinden kazanan adamlarda mutlaka vardır.Ben olsam onları arardım..Neyse herkesin olaya bakışı,kırmızı çizgileri çok farklı...
    Çevremde 4 5 adet motorcu (yum diye geçinen adamlar) var. en son dükkanın scooterlerinden birinin kayışı koptu,götürüp verdik değiştirsin diye varyatörü de değiştirmiş.. neymiş ucunda az bişey kırık varmış yahu o kırık 3 kayış değişimidir var dediysekte 200 tl kitledi bize elin mahkum vereceksin, biz öyle sök lan geri diyecek tipler de olmadığımız için çektik sineye. doğru dürüst adam! olsaydı arar böyle böyle bir durum var derdi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Haram kazanırsan ağzından burnundan gelir demenin yandan yemişi
    İnsan her yerde insan.Motosiklet tamir ederkende,halı satarkende,bar pavyon işletirkende..Tabelaya,tabelasıza,mekana,dış görünüşe,makama,arabaya,sofraya bakmamak lazım.
    Adamın gözünün içine bakmak lazım,yaptığı icraatlara bakmak lazım...
    Hemen hepsinin öyle olmasının sebebi biziz,biz göz yumduk ve oldular.Şimdide biz çekiyoruz...
    Walla ben yakalarsam afeetmen.Elimden geleni yaparım...

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Adam "Kardeşim sen işine bak alıcıysan konuş" dedi ya len...

orhanay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer çalındı - hedef WR250
    ilgili ilan sahibinin bana sahibinden com uzerinden attıgı mesaj aynen soyledir.

kardeş işine bak alcaksan konuş servis garantisi var ;)
    Gönderenin Cep Telefonu : +90-533-9269728

tayfungun45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BS6 Dominar 400 UG
    noldu motor ilanda yok satıldı healde
    allah ıslah eylesin böylelerini......

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla iyi yapmış.. 30bindeki motora 300bindeymiş gibi ölü muamelesi yapılırsa olacağı bu. düşürene değil düşürttürene bak bide..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)