Km'si düşürülmüş YBR DİKKAT !!!
Reklamlar
-
Aradım elemanı.
İlk önce müşteri gibi konuştum.Motorun sağını solunu anlattı.
Km sine özellikle vurgu yaptım.Doğru diyor.Bak dedim düşürme varsa alırım motoru papaz oluruz dedim.Yamaha servisinden sorabilirsin diyor ama yarım ağızla.
Çocuk çok soğuk kanlı.Motorunu birinin ayıktığından haberdar.Hiç bişeyde haberdar olmayan birinin gelip alacağını çok iyi biliyor.Yani mutlaka birine kakalayacak.
Neyse.Benim kuzenim bu motora müşteri olmuş sen bunun km sini düşürmüşsün dedim.Kem küm etmeye başladı.
Ben poisim dedim.Üsküdar emniyetdenim.Buraya gel yoksa yarın ben gelicem dedim.Gel abi diyor.
Soğuk kanlı ama kesinlikle bu gece rahat uyuyamaz.Ne yapmak lazım buna???
Reklamlar
-
merr adlı üyeden alıntı
Aradım elemanı.
İlk önce müşteri gibi konuştum.Motorun sağını solunu anlattı.
Km sine özellikle vurgu yaptım.Doğru diyor.Bak dedim düşürme varsa alırım motoru papaz oluruz dedim.Yamaha servisinden sorabilirsin diyor ama yarım ağızla.
Çocuk çok soğuk kanlı.Motorunu birinin ayıktığından haberdar.Hiç bişeyde haberdar olmayan birinin gelip alacağını çok iyi biliyor.Yani mutlaka birine kakalayacak.
Neyse.Benim kuzenim bu motora müşteri olmuş sen bunun km sini düşürmüşsün dedim.Kem küm etmeye başladı.
Ben poisim dedim.Üsküdar emniyetdenim.Buraya gel yoksa yarın ben gelicem dedim.Gel abi diyor.
Soğuk kanlı ama kesinlikle bu gece rahat uyuyamaz.Ne yapmak lazım buna???
İlandakinin Plakasını öğrenebildin mi?
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Siz bu fotografı ne zaman çektiniz?
-
Yok plakasını sormadım.Verdiğin bilgilerden sonra baktım fotoğrafa aynısı.Gerek duymadım yani.Bence sende kuşku duyma.Gördüğün motorun aynısı.
Bu fırlamaya bi ders vermek lazım.Ne yapmak lazım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
merr adlı üyeden alıntı
Yok plakasını sormadım.Verdiğin bilgilerden sonra baktım fotoğrafa aynısı.Gerek duymadım yani.Bence sende kuşku duyma.Gördüğün motorun aynısı.
Bu fırlamaya bi ders vermek lazım.Ne yapmak lazım?
Bi soruda benden.Aynı kanaldan gidiyim.Madem motoru gördün neden onu çekmedin?Keşke onu çekseydin.
Resimdeki motor kimin?Çok temiz görünüyor...
-
ilandaki motorla sitedeki resimdeki motor bence farklı..grenaj siyah arka topcase demiri,motor ve far koruma demiri de farklı.jant şeridi var..satmak için bunları yapmaz gibime geliyor..
.sadece plakadan onaylanabilir..resimle garanti edilemez bence...
ha bu adam da km düşürmüştür,sallıyorum 18 binden düşürmüştür,ondan kem küm edebilir..
ama plaka tespiti şart..
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Siz bu fotografı ne zaman çektiniz?
Ben resim çekemedim telim o sırada üzerimde değildi,1. mesajda olan resmi temsili koydum,sonra ordaki usta satacak demişti bende yakın çevrede benzer özelliklere sahip ybr ilanlarına baktım bu ilandaki ybr tıpkısının aynısı sadece plaka konusunda şüpheye düştüm onu da öğrenseler ilandaki motor olduğuna emin olacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
ilandaki motorla sitedeki resimdeki motor bence farklı..grenaj siyah arka topcase demiri,motor ve far koruma demiri de farklı.jant şeridi var..satmak için bunları yapmaz gibime geliyor..
.sadece plakadan onaylanabilir..resimle garanti edilemez bence...
ha bu adam da km düşürmüştür,sallıyorum 18 binden düşürmüştür,ondan kem küm edebilir..
ama plaka tespiti şart..
Resim çekecektim ama dükkandan 5 dk lığına çıkınca telefonumu da üzerime almadım ama ilandaki motorun aynısı olduğuna eminim,sadece extra olarak arkada F1 tipi üçgen kırmızı çakar ve mavi yamaha armalı tank pad vardı
-
Ben resim çekemedim telim o sırada üzerimde değildi,1. mesajda olan resmi temsili koydum,sonra ordaki usta satacak demişti bende yakın çevrede benzer özelliklere sahip ybr ilanlarına baktım bu ilandaki ybr tıpkısının aynısı sadece plaka konusunda şüpheye düştüm onu da öğrenseler ilandaki motor olduğuna emin olacağım
Resmin temsili olduğunu anlamıştım ama arkadaşlar sorunca bende bi an düşündüm.Anlaşıldı şimdi.Arasın sorsun biri.Plakası ne bunun diye?Sorgulama yapıcam desin?
Şunuda unutmayın çocuk herşeyin farkında.Motorunun farkedildiğini,km düşürme yaptığının bilindiğini biliyor.Bence plaka falan söylemez.Hatta motora bakmaya geliyorum diyen olursa,müşteriyi sote bi yerden izler önce.Tipini beğenmezse basa gider
-
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Resim çekecektim ama dükkandan 5 dk lığına çıkınca telefonumu da üzerime almadım
ama ilandaki motorun aynısı olduğuna eminim,sadece arkada F1 tipi üçgen kırmızı çakar ve mavi yamaha armalı tank pad vardı
Bi yerde ordaki ustayıda kıllandırmak istemedim sonuçta işimiz düştüğünde ucuz yollu hallettiriyoruz orada,olaki motor sahibi bu konuyu görür ondan bilmesin istiyorum
-
Yaa millet nasil serefsiz olmus ben anlamiyorumki nasil motor kullanicisi bu kendisininde basina gelebilir ama ustada da kabahat var ustalarda bunu yapiyorda biz kime guvenecegiz herkes 50 100 liranin kopegi olmus, para icin babalarini satar bu soysuzlar. Sifir alicaksin kafan rahat edecek abi.
-
Bi yerde ordaki ustayıda kıllandırmak istemedim sonuçta işimiz düştüğünde ucuz yollu hallettiriyoruz orada,olaki motor sahibi bu konuyu görür ondan bilmesin istiyorum
Bişey sorcam.Allah için doğru söyle.Bu motorun sahibiyle herhangi bi husumetin yok dimi?
-
bunların yüzünden 2.700 kmdeki ybrmi satamıyorum kmnin orjinal olduğuna inanmıyorlar tek duyduğum bu
-
merr adlı üyeden alıntı
Bişey sorcam.Allah için doğru söyle.Bu motorun sahibiyle herhangi bi husumetin yok dimi?
Yok daha neler Yahu motorun sahibini görmedim bile Km kadranını sökülmüş halde görünce sormuş bulundum oradaki ustada tanır beni kulağıma fısıldadı işte sizden biri buna yanaşmasın sahibini de gözüm tutmadı diye...
Hatta kadranı toplayana kadar orada bekledim tam olarak 8.133 km ye getirmişti. sonrada dışarı aldı orada kadrandan janta giden kabloyu çamurluk yuvasına takmadığını görüp uyarmıştım
-
Ben aradım bu şahsı bir numara çektim nasıl olduğunu söylemiyim. Km düşürülmüş ilan açıyorsun derhal düzelticeksin dedim. 30 bin küsür kilometredeki motora 8bin yazmışsın dedim. Abi o kadar değil ama düzelticem dedi kapattım
Not: Eğer o motor bu değilse bile bunun kilometrede düşürülmüş
-
yiqit adlı üyeden alıntı
Ben aradım bu şahsı bir numara çektim nasıl olduğunu söylemiyim. Km düşürülmüş ilan açıyorsun derhal düzelticeksin dedim. 30 bin küsür kilometredeki motora 8bin yazmışsın dedim. Abi o kadar değil ama düzelticem dedi kapattım
Not: Eğer o motor bu değilse bile bunun kilometrede düşürülmüş
Sende plakasını sormadın tabi
-
Yok daha neler
Yahu motorun sahibini görmedim bile
Km kadranını sökülmüş halde görünce sormuş bulundum oradaki ustada tanır beni kulağıma fısıldadı işte sizden biri buna yanaşmasın sahibini de gözüm tutmadı diye...
Benim şahsi fikrimdir.Bizim götümüze birisi parmak atmazsa başkasının götündeki bokla püsürle pek uğraşmayız.
Sonuçta bu adama(usta) yarın birileri daha gelicek şunuda düşür diyecek.Düşürülmesini isteyen azmettirici,asıl katil usta.Senin kulağına eğilip söylemeside haberin olsun senin işin olursa onuda çözeriz demek...
Sonuç olarak suçlu usta.Etrafımızda böyle ustalar varsa arkadaşlar, üç beş kuruşluk menfaatin peşine düşüp dilsiz şeytanı oynayıp mutlu mesut hayatımıza devam etmeyelim.Etmemeliyiz...
-
merr adlı üyeden alıntı
Benim şahsi fikrimdir.Bizim götümüze birisi parmak atmazsa başkasının götündeki bokla püsürle pek uğraşmayız.
Sonuçta bu adama(usta) yarın birileri daha gelicek şunuda düşür diyecek.Düşürülmesini isteyen azmettirici,asıl katil usta.Senin kulağına eğilip söylemeside haberin olsun senin işin olursa onuda çözeriz demek...
Sonuç olarak suçlu usta.Etrafımızda böyle ustalar varsa arkadaşlar, üç beş kuruşluk menfaatin peşine düşüp dilsiz şeytanı oynayıp mutlu mesut hayatımıza devam etmeyelim.Etmemeliyiz...
Çok doğru diyorsun.. bende sindiremedim orada renkte vermedim ama yaptığı gerçekten yanlış.. Benim bu tarz şeylerle asla işim olmaz yaptığım km ile gurur duyarım motoruma da gayet temiz bakarım 29 bin km de şuan gören inanmıyor o km de olduğuna ama ben üzerime düşeni yaptım sizleri uyardım belki alacak olan arkadaş zahmet edip arama motoruna plakasını yazar da ne aldığını/alacağını görmüş olur.
-
Çok doğru diyorsun.. bende sindiremedim orada renkte vermedim ama yaptığı gerçekten yanlış.. Benim bu tarz şeylerle asla işim olmaz yaptığım km ile gurur duyarım motoruma da gayet temiz bakarım 29 bin km de şuan gören inanmıyor o km de olduğuna
ama ben üzerime düşeni yaptım sizleri uyardım belki alacak olan arkadaş zahmet edip arama motoruna plakasını yazar da ne aldığını/alacağını görmüş olur.
YBR ile burdakilere yardım ediyorsun.Yani sadece bir kişiye yardım ediyorsun.
Tamirciyi teşhir et.İstanbulda olan bi çok insana hizmet ediceksin...Çok hayat,çok para kurtarıcaksın.Millet km düşüren tek derdi para olan bi adama yarım yamalak motosiklet tamir ettirmekten(ediyorsa) kurtulucak..
Yapman gereken budur...
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Arkadaşım baştan söylesene
Sen motor bunun aynısı yazınca, bende bire bir bu motor zannettim.
Nerden bile bilirim sembolik olarak YBR resmini ekleyeceğini
YBR motorculugun tohumudur, YBR'i bilmeyen yoktur herhalde,
Bi 2 ay önceki ilana bakiyorum, bi bugün eklediğin resime bakiyorum arasında uçurum var.
Kendi kendime paronayak oldum.
Neyse şimdi anlaşıldı.
Detaylı anlatımın için teşekkürler
ben de ben de....
-
merr adlı üyeden alıntı
YBR ile burdakilere yardım ediyorsun.Yani sadece bir kişiye yardım ediyorsun.
Tamirciyi teşhir et.İstanbulda olan bi çok insana hizmet ediceksin...Çok hayat,çok para kurtarıcaksın.Millet km düşüren tek derdi para olan bi adama yarım yamalak motosiklet tamir ettirmekten(ediyorsa) kurtulucak..
Yapman gereken budur...
Merdiven altı biyer adı bile yok kaç yıldır işim düştükçe giderim iyi de insan ama bazı şeylerin farkında değil ''saf'' malesef.. zaten bende yeni gördüm böyle birşey yaptığını.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)