Ziraat Kasko Uygun Fiyat Hk.
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba,
2 hafta evvel PCX alarak aranıza katıldım. sürekli çalıntı motor haberleri okumak acaba kasko yaptırsam mı dedirtti. Ayrıca plaka ruhsat işlemlerini de kendim yapıyordum. ziraatten sigorta teklifi istemiştim. teklif 1 gün gelmeyince sigortamı AXA'dan yaptırdım 315 TL'ye. Ertesi gün ziraat sigortadan trafik sigortası ve kasko için teklif geldi. Trafik sigortasına 224,5 TL, kaskoya ise 510 TL teklif vermişler. trafik sigortasını kaçırdım ancak kaskoyu kaçırmak istemedim. Zira kapalı otopark veya kilit altında olma şartı yok. Tek sıkıntısı %25 çalınma muafiyeti olması. velev ki çalınırsa 6000 tl değerli motorum için 4500 tl ödenecek.
basit bir hesap yaptım kafamda:
bu yıl ödeyeceğim 510
2. yıl ödeyeceğim 350
3. yıl 300
.....
bu hesapla gidersek 10 yıl boyunca ödersem 4 bin lira kasko parası ödemiş olurum. hiç bir yerde kitlemezsem 10 yılda çalınma ihtimalini de siz takdir edersiniz. şahsen bana mantıklı geldi.
Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi akşamlar
Not: Fiyat teklifi almak isteyen olursa kontak bilgisi verebilirim.
Reklamlar
-
-
Ben sizden bilgileri rica edeyim
-
byjehan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
2 hafta evvel PCX alarak aranıza katıldım. sürekli çalıntı motor haberleri okumak acaba kasko yaptırsam mı dedirtti. Ayrıca plaka ruhsat işlemlerini de kendim yapıyordum. ziraatten sigorta teklifi istemiştim. teklif 1 gün gelmeyince sigortamı AXA'dan yaptırdım 315 TL'ye. Ertesi gün ziraat sigortadan trafik sigortası ve kasko için teklif geldi. Trafik sigortasına 224,5 TL, kaskoya ise 510 TL teklif vermişler. trafik sigortasını kaçırdım ancak kaskoyu kaçırmak istemedim. Zira kapalı otopark veya kilit altında olma şartı yok. Tek sıkıntısı %25 çalınma muafiyeti olması. velev ki çalınırsa 6000 tl değerli motorum için 4500 tl ödenecek
basit bir hesap yaptım kafamda:
bu yıl ödeyeceğim 510
2. yıl ödeyeceğim 350
3. yıl 300
.....
bu hesapla gidersek 10 yıl boyunca ödersem 4 bin lira kasko parası ödemiş olurum. hiç bir yerde kitlemezsem 10 yılda çalınma ihtimalini de siz takdir edersiniz. şahsen bana mantıklı geldi.
Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi akşamlar
Not: Fiyat teklifi almak isteyen olursa kontak bilgisi verebilirim.
Gayet mantıklı bence.Yalnız çalınmayla ilgili prosedürler iyi anlaşılmalı. Örneğin bununla ilgili çalındıktan sonra tutulan polis zabıtları vs. de aracın kilitli olup olmadığı kilitliyse nasıl bir kilit olduğu,kesilmişse sağlamlığı gibi bir sürü etken var.Kasko şirketi, kaskodan aslında büyük oranda çalınma konusunda hizmet istediğinizi bilmeli.
Gerçi benim motor 650cc olduğundan sormaya bile cesaret edemiyorum ama sizin motor için bence uygun bir fiyat.
-
Plaka 34, tabi tum policeyi okudum. kolluk guclerinin tuttugu zabit isteniyor calinma durumlarinda. onun haricinde kilit ve garaj sari aranmiyor.
Yarin yaptirdigim kisinin numarasini ozel mesaj ile atarim isteyene. bir de siz fiyat alin. umarim yardimi dokunur.
-
bu kasko ikinci eller için güzel fırsat bence, cbr 250r alıcam 9000 e, sıfır fiyatı 11000 lira, yüzde 25 ini bile verse.
-
bana özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz?
-
1 sene kasko yaptırdın dıyelım motoru sattın baska motor aldın dıgerıne devır edebiliyormusun bu ıslemler nasıl ılerlıyor bılen varsa yardımcı olabılırse sevınırım tesekkurler ıyı aksamlar.
-
fiyat iyiymiş öderken peşin mi ödüyoruz acaba?
-
Fiyat alan var mı başka ? varsa yazsında bir bakalım oranlara
-
Fiyat çok iyiymiş. Yaş kaç acaba en büyük etken yaş kaskoda.
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
bu kasko ikinci eller için güzel fırsat bence, cbr 250r alıcam 9000 e, sıfır fiyatı 11000 lira, yüzde 25 ini bile verse.
maalesef öyle olmuyor. aracın modeline, yaşına göre fiyatları var. o fiyatlar üzerinden işler yürüyor.
-
2011 model Harley Davidson Forty Eight için Şair sigortadan 1130'a kasko yaptırdım. Üzerindeki aksesuarları ayrı olarak belirttim, onları da kasko kapsamına aldılar.
Ek olarak faturalı kask ve kıyafetler içinde 5000 TL ye kadarlık bir hasarı karşılayan bir kampanyası vardı, büyük ihtimalle hala devam ediyordur.
Bir fiyat teklifi alıp görüşün derim.
Firmanın linki;
http://www.sairsigorta.com/modules.p...howpage&pid=24
-
Ben de Allianz'dan 540 liraya yaptırdım arkadaşlar.Çalınma durumunda kapalı garaj şartı yok.
Motorum 2012 xmax250 abs.48 plaka. Poliçem gelince detayları paylaşırım.
-
Dostum ozelden bana da ziraat kasko icin kontak numarasi verebilirmisin???
-
Arkadaslar banada ozelden ziraatin nosunu verirmisiniz?
-
Ziraat Kaskodan fiyat teklifi istedim şubeye gittim bunun için, son durumu sizlerle paylaşırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)