debriyaja basılı durumda teker dönmesi
Reklamlar
-
arkadaşlar motoru ayaklığı üzerine alarak arka tekeri yerden kesiyorum sorun şu ki debriyaj a bastigim halde teker yine yavaştan dönmeye devam ediyor. Bu normal bir durum mu? Normal değilse olması gereken nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse memnun olurum
Reklamlar
-
yavaş yavaş dönmesi normaldir
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
yavaş yavaş dönmesi normaldir
yarı otamatiklilerde normal arkadaşın dediğine göre debrijaylıda da normalmiş
herhangi bir sorun yok anlıyacağın
-
motor sogukken, yag kalınken, yavastan dönme yapar
ama karsı kuvvet varken , lastik yerde iken dönmeye calısması sorundur.
oda muhtemelen telin gevsek olmasından dolayı tam ayırmadıgı içindir
-
Dönmesi normal özellikle motor soğukken daha güçlü döner fakat sabah bile olsa altına ayağını sokunca durması lazım aksi halde debriyajın ayırmıyor demektir sabahlarıda hiç ayırmaması normal yağ kalmadığından motor kapalı iken 5. vitese atıp debriyajı çekip ileri geri yap salar.
-
Normaldir. hiç bir sorun yok merak etmeyin
-
Normal kardeş az birşey dönüyor hele cupları görsen varya cuplarda daha cok dönüyor. yavaştan dönmesi normal motoru her calıstırdıgında 3 dk ısınmasını bekle ki stop etmesin ben her sabah 3 dk calıstırıyorum. benden demesi saygılar...
-
HEPINIZE VERDIĞINIZ DEĞERLI BILGILERDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM SEVGILI ARKADAŞLAR. Emeğinize sağlık.
-
Bende bi soru sorayım dedim hazır konu açılmışken; dururken boştan bire atınca motor hafifçe öne gitme hareketi yapıyor. Ayrıca debriyaj manetinde 1 cm kadar bi boşluk var.normalmidir? yoksa debriyaj telini sıksam yani o boşluğu alsam dahamı iyi olur?
Teşekkürler...
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Bende bi soru sorayım dedim hazır konu açılmışken; dururken boştan bire atınca motor hafifçe öne gitme hareketi yapıyor. Ayrıca debriyaj manetinde 1 cm kadar bi boşluk var.normalmidir? yoksa debriyaj telini sıksam yani o boşluğu alsam dahamı iyi olur?
Teşekkürler...
Motor kapalı konumda bir miktar beklediği zaman yağ süzülür iner ve ilk defa vitese takarken öne doğru vahiy gelmiş gibi atlar, normaldir. Manetteki boşluk hele hele daha normal. Hiçbirşey elleme.
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
Motor kapalı konumda bir miktar beklediği zaman yağ süzülür iner ve ilk defa vitese takarken öne doğru vahiy gelmiş gibi atlar, normaldir. Manetteki boşluk hele hele daha normal. Hiçbirşey elleme.
Teşekkür ederim bilgi için...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)