Çin Malı Mondial Yetkili Servislerini Eğitiyor!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Oo herkes mondiale o zaman eğitim şart tabi
-
millet yıldı artık çin malından. biraz gec kalınmış bir hareket.
bizim burda mondial servisi var adam bisikletciydi. mondial servisi oldu. hesap edin durumu
-
Abi zaten çoğu motosiklet tamirciside eskiden bisikletçiydi bakma sen
-
-
hocam dediklerinize katılıyorum fakat şu da var
ne kadar para o kadar iyi motor. 3 bin lira kesinlikle vermem ben çin malı olan bir motora.
üstüne biraz daha koyarım. çin malından markasından kaçarım.
en azından yarın fabrikasyon bişi oldugunda, yada bir sıkıntı oldugunda arkasında duruyorlar.
-
Mondial egitzenneolcak egitmesen hayretbirseysiniz
Getir ben topliyim motorunu
-
HELLAS adlı üyeden alıntı
Mondial
egitzenneolcak egitmesen hayretbirseysiniz
Getir ben topliyim motorunu
Çok bilmiş konuştu yine
-
Mondialin tek kotu tarafi motorları çinden getirtmesi. Kendileri uretselerer keske. Genelde istisnalar haric (Mh drift) Butun motorlari hakkinda iyi konusmuyolar.
-
Umarım insanımızın kafasındaki vasat imajını silerler bu adımla
ama geç kalınmış adım olduğu da büyük gerçek
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
cece89 adlı üyeden alıntı
Umarım insanımızın kafasındaki vasat imajını silerler bu adımla
ama geç kalınmış adım olduğu da büyük gerçek
Hocam Vasat imaji bile olsa turkiyede encok binilen marka mondial. Ee tabi 4500 lira Ybr herkes veremez veya 3990 Cb 125. Ben Pulsar bekliyodum 7000 duyunca inanamadim. Mecbur mondial binicem
-
Eğitim ailede başlar ve Mondial Servisi olarak nitelendirilen Osmanlı Çocukları (%99,1 WW.) genelde kültürsüz, vasıfsız bir baltaya sap olamadığı için bisikletçilikten motosiklet tamirciliğine geçmiş oldukları için onların eğitimi baştan yanlış. Söküp takmayı herkes yapar, mühim olan insani vasıflar kazandırmaktı ama çok geç. Sitede yazan fiyatların 3-5 misli fiyat istemek, çalıştırdıkları personlellerin kendi yetki ve sorumluluk alanlarıyla ilgili zerre bilgileri olmaması. Yalancılık ve bariz dolandırıcılık bu adamların kanında var. 4 farklı şehirdeki servislerle muhatap oldum dediğim gibi hepsi aynı. İşleri güçleri yalan dolan ile müşteriye kazık atmak. Önce etik değerleri aşılasınlar sonra karbüratör toplatırlar.
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
Eğitim ailede başlar ve Mondial Servisi olarak nitelendirilen Osmanlı Çocukları (%99,1 WW.) genelde kültürsüz, vasıfsız bir baltaya sap olamadığı için bisikletçilikten motosiklet tamirciliğine geçmiş oldukları için onların eğitimi baştan yanlış. Söküp takmayı herkes yapar, mühim olan insani vasıflar kazandırmaktı ama çok geç. Sitede yazan fiyatların 3-5 misli fiyat istemek, çalıştırdıkları personlellerin kendi yetki ve sorumluluk alanlarıyla ilgili zerre bilgileri olmaması. Yalancılık ve bariz dolandırıcılık bu adamların kanında var. 4 farklı şehirdeki servislerle muhatap oldum dediğim gibi hepsi aynı. İşleri güçleri yalan dolan ile müşteriye kazık atmak. Önce etik değerleri aşılasınlar sonra karbüratör toplatırlar.
Bahsettiğin olay malesef Türk esnafının çoğunda var.Sorsan hiç biri kazanamıyor kâr yapmıyor ama 30 yıldır bu işi yapıyor.Yaşantısı,keyfi yerinde.Tabi inandırıcı gelmiyor artık bu ağlaşmalar,kazanamıyoruz muhabbetleri.Servislerden yana şikâyetler her zaman var.Ama dediğim gibi diğer markalarla kıyaslarsak mondialin parçaları çok makul fiyatta.Servislerden yana ne zaman şikayetçi olsam her seferinde servis ismini de verip mondial merkeze şikayetimi ilettim.Öyle öyle biraz daha itinalı davrandılar.Bu işler karşılıklı.İnşallah daha iyiye gidecek diye düşünüyorum.Sonuçta onlar bize biz onlara muhtaç.
-
@turkish39 Abi bi keresinde Bi arkadasin motorunu batu motoya tamire goturmustuk motoru almaya gittigimizde 15 yasinda ki ciraklarin elinde dagitilmis toplanmaya calisiliyordu. Bu yuzden servislere guven olmuyor. İstedikleri paralarda cuzdan kurutur
-
Jokzilla adlı üyeden alıntı
@turkish39 Abi bi keresinde Bi arkadasin motorunu batu motoya tamire goturmustuk motoru almaya gittigimizde 15 yasinda ki ciraklarin elinde dagitilmis toplanmaya calisiliyordu. Bu yuzden servislere guven olmuyor. İstedikleri paralarda cuzdan kurutur
Batu malesef öyle.İnsanlarımızda nedendir bilmem çok tutuyorlar onu.Ben hiç bir zaman ona gitmedim.İhtiyacım olduğunda servisliği bırakmış olan Gürhana götürüyorum.İşçilik bakımından batunun çok çok fazla rakam aldığını duyuyorum çevremden.
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Batu malesef öyle.İnsanlarımızda nedendir bilmem çok tutuyorlar onu.Ben hiç bir zaman ona gitmedim.İhtiyacım olduğunda servisliği bırakmış olan Gürhana götürüyorum.İşçilik bakımından batunun çok çok fazla rakam aldığını duyuyorum çevremden.
Bende gühan agaya goturucem. Batu Scooter kayısini 150 liraya degistirmusti batu. Ben pek anlamam motorun ic teknik kismindan ama en fazla 50 tl bekliyordum
-
Bir insan bisikletçi de olsa çöpçü de olsa vizyon sahibi olduktan sonra Mondial servisi de olur Harley servisi de.
-
tinerci adlı üyeden alıntı
Bir insan bisikletçi de olsa çöpçü de olsa vizyon sahibi olduktan sonra Mondial servisi de olur Harley servisi de.
Tecrübe gerekmez mi?
-
son zamanlarda çinlilerin sorunu olan goranti dışı olayıda mondialde kalktı gibi.
-
mondialin garantisi olsa ne olur olmasa ne olur ben bizzat 500km bakımında 60 lira bayıldım bakımı da zamanında yapmazsan garanti dışı kalıyormuş benim 100lük silindiri at 110cc silindir piston karbüratör at en fazla işçilik dahil 200 lira tutuyor karbüratörü 70 liradan hesapladım :D
zaten garanti kapsamınada hiç bişe girmiyor .... sadece kendini kandırıyorsun ben de öyle kandırıyordum kendimi en son vaz geçtim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)