Bu siteyi yaklaşık 10 yıldır takip ederim . Fuarla ilgili kasım ayından itibaren konu açılırdı. Ocağın ortası geldi benim gözümden mi kaçtı yoksa bu yıl fuarla ilgili forum açılmayacak mı? açıldi ise özür.. vesselam..
Bu siteyi yaklaşık 10 yıldır takip ederim . Fuarla ilgili kasım ayından itibaren konu açılırdı. Ocağın ortası geldi benim gözümden mi kaçtı yoksa bu yıl fuarla ilgili forum açılmayacak mı? açıldi ise özür.. vesselam..
Bu sene Yuvacık yapılır mı ondan bile şüpheliyim. MT bitmiştir, bi daha da gelmem
Tüyaptamı oluyor bu fuar? Ekipmanları burdan almak mantıklımı?
http://www.motobike.com.tr/
2014 yılı Motosiklet ve Bisiklet Sezonu
27 Şubat'ta Eurasia Moto Bike Expo fuarı ile birlikte açılacak.
Diye kuruyordum ben yanlış ise düzeltin lütfen
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
365 günü sadece bir Yuvacık gezisiyle kapatıyor mt, her sene yaziyorum ama kimse oralı değil.. Sonra site içinde neden gruplasma oluyor diyorsunuz..
Yuvacik karaaslan tesislerini tavsiye ederim
Euro olmuş 3 lira, fuara gidip, bakıp bakıp iç çekip geri döneceğiz
Bende lastik almak istiyorum 160 60 17 ve 120 60 17 fuarda uygun oluyormu
biz her sene olduğu gibi bu senede fuarda olacağız.. mt yönetimi artık eskisi kadar aktif değildir buda doğru .. ama zaman iş güç evlilik vb sebebler bunların başlıca nedenidir.. yönetim yapmıyorsa biz yapabiliriz..biz organize oluruz.. ama yönetimdende bekleriz... son 3 fuara tuzladan minibüs kaldırıyorum ben.. çevremdeki 15-20 kişi ufak bir ücret ile gidip geliyoruz... daha rahat alışveriş edip eve nasıl götürürüm derdi olmuyor.. şubat ayının sonu mart ayının başında fuarda görüşmek üzeere...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kismetse 1 martta Trabzondan 6 kisi gelecgiz.
İşlerimi ayarlayabilirsem geleceğim bende, motorla yardırıp gelemem tabi de. uçak muçak bi şekil ayarlarız. Hepinizle görüşmek, tanışmak isterim, eğer bi toplaşma olacaksa haber edin
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Fazla bileti olan var mıcılar başlar 2 vakte
Selamlar,
Ben fuara çok yakınım Beylikdüzü'nde oturuyorum. İçinizde yeni CBR650F veya CB650F almak isteyen varsa tanışmak isterim. Biz şuan 3 kişi olduk fuarda görüşüp tek bir yerden almak için birlik oluyoruz.
son yıllardaki fuarlar beş para etmez. firmalar gelmiş ellerinde fazla kalan malları satıp stok azaltmak için uğraş içersindeler. soru soruyorsun cevabını bilen yok. semt pazarı gibi fuar mı olur arkadaş? en son fuara gittiğimde yıl 2006 idi. arkadaş sıdı vertigo corsa almıştı. herifler sağ tekini normal sol tekini air olan modelden vermişler. durum bu yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)