Derin sulardan motorla geçme (Zararı var mı )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motor bloğu çok sıcak olurda geçersen bloğu çatlatabilir'sin
Suları fışkırtarak geçmek demek hayata pamuk ipliği ile tutunmak demek, o iş için "jetski" icat edildi.
-
motor cok sıcakken blok catlatabilir.
egzos çürür.
-
Elektronik aksamı ustaları söylesin orasına ben bilmem.
5 cm suda 60-70 km hızla gidip boyunun 2-3 katı su fışkırtıyorsun ya; bigün bi bakıcaksın son hız giderken yanında güzel güzel kızlar,üstünden su fışkırtıyorlar.Nerden çıktınız siz,ne güzel şeylersiniz,cennettemiyim yoksa diye soracaksın??
Tam o sırada kızlardan birisi kahkahayı patlatıcak ve elini senin donunun içine sokucak ve bi pamuk parçası çıkarıcak.Bunu tanıdın mı diye soracak???
-
merr adlı üyeden alıntı
Elektronik aksamı ustaları söylesin orasına ben bilmem.
5 cm suda 60-70 km hızla gidip boyunun 2-3 katı su fışkırtıyorsun ya; bigün bi bakıcaksın son hız giderken yanında güzel güzel kızlar,üstünden su fışkırtıyorlar.Nerden çıktınız siz,ne güzel şeylersiniz,cennettemiyim yoksa diye soracaksın??
Tam o sırada kızlardan birisi kahkahayı patlatıcak ve elini senin donunun içine sokucak ve bi pamuk parçası çıkarıcak.Bunu tanıdın mı diye soracak???
:D :D Hahahah Kola içiyordum yazıyı okuyunca püskürdüm bildiğin :D O kadar mı kötü durum vaziyet :D Bende şey diceksin zannettim. Şimdi su fışkırtarak gidiyomya güzel bir bayanı falan ıslatacam pişman olacam zannettim Çok feci güldüm. Allahda ömür boyu seni güldürsün inşallah. Bidaha yapmaya kalksam bile bu dediğini ömrüm boyunca unutmayacam :D :D Okuduklarımdan sonra zor artık :D
-
-
Ölüborlu adlı üyeden alıntı
:D :D Hahahah Kola içiyordum yazıyı okuyunca püskürdüm bildiğin :D O kadar mı kötü durum vaziyet :D Bende şey diceksin zannettim. Şimdi su fışkırtarak gidiyomya güzel bir bayanı falan ıslatacam pişman olacam zannettim
Çok feci güldüm. Allahda ömür boyu seni güldürsün inşallah. Bidaha yapmaya kalksam bile bu dediğini ömrüm boyunca unutmayacam :D :D Okuduklarımdan sonra zor artık :D
Bende de kocaman bi gülümseme oldu.Espriden anladığın için anlayışın için..Sende hep gül...
-
denemek lazım çok mu eğlenceli oluyor öle bir yazmışsınki insan sana kızamıyorda. Allah kaza bela vermesin inşallah. Arkadaşların dediği gibi blokta çatlaklık olabilir aynı mantıkla motor sıcakken yıkatma bu havalarda
-
bende bir defa öyle denedim ve boyumun ölçüsünü aldım...
allahtan full korumalı idimde bende sorun olmadı...
tabi racer200 için aynı şeyleri söyleyemem...
30-40 derece sıcak havada giderken birden bire suya girmediğin sürece motor bloğuna birşey olmaz...
-
-
hacı sen enduro denedin mi? bi dene bakalım. seversin gibime geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)