Bugün İlk Kez Bilinçli Apaçi Gördüm
Reklamlar
-
Klasik bir motor kare farlı cg bağıra bağıra ama yavaş geliyor dedim buda kar maskeli apaçidir
kendi kendime söylenirken laflar ağzıma geri girdi kendisinde ls2 kask artçıda wiwi değil ls2 kask ikisinde dizlik ve eldiven vardı sürücüde korumalı mont var.
Şimdi üstündekilere bakıyorum bilinçli kullanıcı
Motora bakıyorum ayna yok hertarafı mavi led pavyon gibi bakıyorum lastikler irc marka beyaza boyamış yazıları nasıl okudun demeyingenelde lastiğe para vermezler bir bakıyorum amortisörler kesik yere yapışık gidiyor elcikler renkli manetler kısa renkli manet jant telleri gökkuşağu gibi boyalı.
Ne desem bilemedim apaçi desem haksızlık olur bilinçli kullanıcı desem olmaz
Reklamlar
-
bilinçli ama zevksiz (bana göre herkesin zevki kendine tabiki)
-
Bilinçli olması güzel yazdıklarınıza göre tek eksik ayna. Gayet hoş olabileceğini düşüyorum
-
Motor üzerindekiler tarafından bir apaçiden ödünç alınmış olmasın?
-
İzmir İl Temsilcisi
o Bilinçli degil daha evel düşmüş yaşamış görmüş apaçi
-
o da lazım abi ama bence yeni başlayan bi arkadaş olabilir büyük ihtimalle ucuza bulup almıştır
-
köylü tipi motor alırsak apaçi demezler inş
-
CEM. adlı üyeden alıntı
o Bilinçli degil daha evel düşmüş yaşamış görmüş apaçi
aynen doğru tespit
-
Arkadasin parasi ona yetmistir onu suslemistir kendi zevkine gore, kask takmasi da guzel demekki kaza aninda nelerin kendisini bekledigini biliyor, insanlari siniflandirmak dogru degil. bizim gibi motor kullanmaktan zevk alan insanlari hic dogru degil. bence bilincli kullanici.
merak ederim adlı üyeden alıntı
Klasik bir motor kare farlı cg bağıra bağıra ama yavaş geliyor dedim buda kar maskeli apaçidir
kendi kendime söylenirken laflar ağzıma geri girdi kendisinde ls2 kask artçıda wiwi değil ls2 kask ikisinde dizlik ve eldiven vardı sürücüde korumalı mont var.
Şimdi üstündekilere bakıyorum bilinçli kullanıcı
Motora bakıyorum ayna yok hertarafı mavi led pavyon gibi bakıyorum lastikler irc marka beyaza boyamış yazıları nasıl okudun demeyin
genelde lastiğe para vermezler bir bakıyorum amortisörler kesik yere yapışık gidiyor elcikler renkli manetler kısa renkli manet jant telleri gökkuşağu gibi boyalı.
Ne desem bilemedim apaçi desem haksızlık olur bilinçli kullanıcı desem olmaz
-
Geçen gün hava -5 derecede iki apaçi geçti ki yanımdan üstlerinde mont bile yoktu kazakla çıkmışlar. Galiba apaçi olmak için bi sınavdan geçiyorlardı.
-
-
apaçilikten evriliyorlardır ara geçiş formu hallerini görmüşsündür
-
Motosiklette de amartisör kesmeyi anlamış değilim
-
sehpada motorun bir tarafı havada olunca havalı oluyormuş +15hp gibi yararlı da vardır
caneroz adlı üyeden alıntı
Motosiklette de amartisör kesmeyi anlamış değilim
-
Bende gördüm boyle bitane tam onumuzde polis çevirdi bağladı motoru . Uzaktan izliyoruz. tahminimce aynaları al gel , burda tak, al götür motoru dedi polis gitti 15 dakka sonra geri geldi ayna yine yok kaskı eline aldı motoru bıraktı gitti :D. Herşeyi anlıyorum zevksizlik abidesi olabilir motor abuk subuk renkli farlar falan ama aynayı niye çıkarırsın ya , o şekilde daha güzel olmuyorki. SAlla baş gibi kafayı bi oyana bi buyana çeviriyosun etrafını görebilmek için gerek yok tak aynanı apaçiliğine devam et dimi ? :D
-
2100 mil yurdisinda katana, 3500-4000 km de tr de honda beat kullandim, katanada aynalari sadece otobanda kullandim, sehir icinde cok az. honda beat te aynaya baktigimi hic hatirlamiyorum.
motordayken hayati onem tasiyan bi karar verirken kesinlikle donup bakarim, 7 cm ye 5 cm lik aynadan gelen veri benim icin yeterli degil, en iyisi donup bakmak.
-
İzmir İl Temsilcisi
braingulp adlı üyeden alıntı
2100 mil yurdisinda katana, 3500-4000 km de tr de honda beat kullandim, katanada aynalari sadece otobanda kullandim, sehir icinde cok az. honda beat te aynaya baktigimi hic hatirlamiyorum.
motordayken hayati onem tasiyan bi karar verirken kesinlikle donup bakarim, 7 cm ye 5 cm lik aynadan gelen veri benim icin yeterli degil, en iyisi donup bakmak.
Aynaların önemini yok sayan bir varsayımı kesinlikle düşünemiyorum.
Ayna demek hayat demek .
Aynalara ihtiyac duymamıssanız ayna kullanmayı bilmiyorsunuz demektir.
Ayna yerine dönüp bakarsanız önünüzdeki 1 taş 1 kedi yada ani kıran bir araba olabilir ve sonu kötü bitebilir.
ayrıca kafanızı ne kadar döndürürseniz döndürün 1 aynanın açısı kadar göremezseniz.
Ben de tam Sol şeride geçicekken Kaç defa iyiki aynaya bakmışım dedim. Çünkü tam o sırada soldan çok hızlı gelen bir araçla denk geldik. Bunun sayısı bile yok .
Yurt dışındaki trafik hakkında bilgim yok fakat türkiyede yeterince kullanmadıgınızı düşünüyorum eger aynaların gereksiz oldugu bir varsayım ortaya koyuyorsanız.
Bunu polemik olsun diye degil kötü bir örnek olmasın diye açıklama yapma geregi duydum.
Yoksa ayna konusu tartışmasız kabul edilesi bir mevzudur. AynA şarttır ve hayat kurtarır.
-
braingulp adlı üyeden alıntı
Yazan: braingulp'un ruhu.
-
aynalarimi hic sokmedim, ama hic sadece onlara bakarak karar almadim.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Aynaların önemini yok sayan bir varsayımı kesinlikle düşünemiyorum.
Ayna demek hayat demek .
Aynalara ihtiyac duymamıssanız ayna kullanmayı bilmiyorsunuz demektir.
Ayna yerine dönüp bakarsanız önünüzdeki 1 taş 1 kedi yada ani kıran bir araba olabilir ve sonu kötü bitebilir.
ayrıca kafanızı ne kadar döndürürseniz döndürün 1 aynanın açısı kadar göremezseniz.
Ben de tam Sol şeride geçicekken Kaç defa iyiki aynaya bakmışım dedim. Çünkü tam o sırada soldan çok hızlı gelen bir araçla denk geldik. Bunun sayısı bile yok .
Yurt dışındaki trafik hakkında bilgim yok fakat türkiyede yeterince kullanmadıgınızı düşünüyorum eger aynaların gereksiz oldugu bir varsayım ortaya koyuyorsanız.
Bunu polemik olsun diye degil kötü bir örnek olmasın diye açıklama yapma geregi duydum.
Yoksa ayna konusu tartışmasız kabul edilesi bir mevzudur. AynA şarttır ve hayat kurtarır.
katılıyorum.ayna olmadan nasıl etraftan bilgi toplanır ki.diyelim ki şerit değiştirmiyorsun sabit gidiyorsun.bu durumda bile sürekli aynayı kontrol ediyorum ben.arkamda apaçi mi var , ben kırmızıda durmaya çalışırken gazlayıp geçmeye mi çalışacak da çiğneyecek mi nerden bileyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)