Bugün İlk Kez Bilinçli Apaçi Gördüm
Reklamlar
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Aynaların önemini yok sayan bir varsayımı kesinlikle düşünemiyorum.
Ayna demek hayat demek .
AynA şarttır ve hayat kurtarır.
yolda yürürken bile arkama bakamıyorum, göz ucuyla bakıyorum ayna varmış gibi :D elimde aynayla yürücem galiba!
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Reklamlar
-
kaskta cok gereksiz
esc adlı üyeden alıntı
Arkadaş çok haklı(!) Hatta yakında motosiklet üreticileri tasarruf yapıp ayna koymadan motorları piyasaya sürecekler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
Ben hiç istemem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:12 ----------
eski kasklar nerde, tek renk olurdu, simdikiler boyali biseyler yapmislar, benim gibi eskiler hak verir umarim, foter sapka daha saglikli hem anlina rusgar carpmaz hem gunesten korur.
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Arkadan gelen araba tam yanmızdan geçerken aynaya bakarsak dibimizdeki arabayı farkedemeyebiliyoruz
Biz en sağda arabada en solda ise Allaha emanetiz ,,
Hocam çok sakat bir durum o kör nokta olayı bende gittim kör nokta aynası aldım uzun tip aynanın altına siyah silikonla yapıştırdım çok iyi oldu komple yoluda gösteriyor yanımda duran arabayıda özellikle aradan çıkarken burnumu çıkartmadan yolu görebiliyorum
-
kafani dondursen gorurdun ki?
merak ederim adlı üyeden alıntı
Hocam çok sakat bir durum o kör nokta olayı bende gittim kör nokta aynası aldım uzun tip aynanın altına siyah silikonla yapıştırdım çok iyi oldu komple yoluda gösteriyor yanımda duran arabayıda özellikle aradan çıkarken burnumu çıkartmadan yolu görebiliyorum
-
apaçinin bilinçlisimi olur kardeşim arkadaşının motoru falandır o
-
apacilerde motor sahibi olma zorunlulugu yok sanirim.
abdullah_03 adlı üyeden alıntı
apaçinin bilinçlisimi olur kardeşim arkadaşının motoru falandır o
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:29 ----------
hhey gidi gunler heyyy
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49286849/detay
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)