Bugün İlk Kez Bilinçli Apaçi Gördüm
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Arkadan gelen araba tam yanmızdan geçerken aynaya bakarsak dibimizdeki arabayı farkedemeyebiliyoruz
Biz en sağda arabada en solda ise Allaha emanetiz ,,
-
Okulda aynalarımı kırmışlar. 2 gündür yenisinide almıyordum üşengeçlikten. Bugün gittim ve aldım, inanın dünya varmış dedim. Aynasız nasıl kullanır bi insan motoru ya... Yolda giderken önümden çok aynalarda olur gözüm. Arkadan gelecek şey her zaman daha tehlikelidir.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Aynaların önemini yok sayan bir varsayımı kesinlikle düşünemiyorum.
Ayna demek hayat demek .
Aynalara ihtiyac duymamıssanız ayna kullanmayı bilmiyorsunuz demektir.
Ayna yerine dönüp bakarsanız önünüzdeki 1 taş 1 kedi yada ani kıran bir araba olabilir ve sonu kötü bitebilir.
ayrıca kafanızı ne kadar döndürürseniz döndürün 1 aynanın açısı kadar göremezseniz.
Ben de tam Sol şeride geçicekken Kaç defa iyiki aynaya bakmışım dedim. Çünkü tam o sırada soldan çok hızlı gelen bir araçla denk geldik. Bunun sayısı bile yok .
Yurt dışındaki trafik hakkında bilgim yok fakat türkiyede yeterince kullanmadıgınızı düşünüyorum eger aynaların gereksiz oldugu bir varsayım ortaya koyuyorsanız.
Bunu polemik olsun diye degil kötü bir örnek olmasın diye açıklama yapma geregi duydum.
Yoksa ayna konusu tartışmasız kabul edilesi bir mevzudur. AynA şarttır ve hayat kurtarır.
Tam ustune bastın hocam 100+ km de giderken e5 de tem de vs yapıştırırken araç sollarken dahi arkadan gelecek olan bi 1000rr olsun bi bmw m5 fln olsun bızden cok daha seri bir taşıt gelir mı dıye arkayı kontrol edıcez napacaz o hızlarda kafayı dondurup arkayamı bakcaz ? Saniyede 100 metre yol alırken bencede ayna hayat kurtarır
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Aynaların önemini yok sayan bir varsayımı kesinlikle düşünemiyorum.
Ayna demek hayat demek .
Aynalara ihtiyac duymamıssanız ayna kullanmayı bilmiyorsunuz demektir.
Ayna yerine dönüp bakarsanız önünüzdeki 1 taş 1 kedi yada ani kıran bir araba olabilir ve sonu kötü bitebilir.
ayrıca kafanızı ne kadar döndürürseniz döndürün 1 aynanın açısı kadar göremezseniz.
Ben de tam Sol şeride geçicekken Kaç defa iyiki aynaya bakmışım dedim. Çünkü tam o sırada soldan çok hızlı gelen bir araçla denk geldik. Bunun sayısı bile yok .
Yurt dışındaki trafik hakkında bilgim yok fakat türkiyede yeterince kullanmadıgınızı düşünüyorum eger aynaların gereksiz oldugu bir varsayım ortaya koyuyorsanız.
Bunu polemik olsun diye degil kötü bir örnek olmasın diye açıklama yapma geregi duydum.
Yoksa ayna konusu tartışmasız kabul edilesi bir mevzudur. AynA şarttır ve hayat kurtarır.
kesinlikle bende aynanın cok faydasını gördüm özellikle şerit değiştirirken bi kere arkadaşların zoruyla söktüm aynayı arkama dönüp bakarken direksyon sola doğru döndü az kalsın refuje ucuyordum. ister istemez gözüm aynanın yerine kayıyordu gittim geri takdım en az 100 kez kazadan korumuştur beni
-
aynali aynasiz bi motorum olsada binsem ya, cok ozledim.
-
-
kim istemezki insanin soyle bir makinasi olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49342467/detay
caneroz adlı üyeden alıntı
bide bu adamlarda son hız deneme merakı var
-
braingulp adlı üyeden alıntı
valla ben istemem
-
Her köylü modeline binene apaçi demekten vazgeçin..Tamam köylü modeli ölsem binmem ama adamlar tam takır gidiyorlar baksanıza..Sadece ışıklar falan zevksizmiş..zevkte hoş göreceli bir kavram..
-
caneroz adlı üyeden alıntı
valla ben istemem
valla bende istemem
-
2100 mil yurdisinda katana, 3500-4000 km de tr de honda beat kullandim, katanada aynalari sadece otobanda kullandim, sehir icinde cok az. honda beat te aynaya baktigimi hic hatirlamiyorum.
motordayken hayati onem tasiyan bi karar verirken kesinlikle donup bakarim, 7 cm ye 5 cm lik aynadan gelen veri benim icin yeterli degil, en iyisi donup bakmak.
Arkadaş çok haklı(!) Hatta yakında motosiklet üreticileri tasarruf yapıp ayna koymadan motorları piyasaya sürecekler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
ea1925 adlı üyeden alıntı
valla bende istemem
Ben hiç istemem.
-
-
2100 mil yurdisinda katana, 3500-4000 km de tr de honda beat kullandim, katanada aynalari sadece otobanda kullandim, sehir icinde cok az. honda beat te aynaya baktigimi hic hatirlamiyorum.
motordayken hayati onem tasiyan bi karar verirken kesinlikle donup bakarim, 7 cm ye 5 cm lik aynadan gelen veri benim icin yeterli degil, en iyisi donup bakmak.
aynalara sadece dönüşlerde değil yolda giderken de arada bakıp arkadaki trafiğe de hakim olmanın daha güvenli bir sürüş sağladığını düşünüyorum.
-
Bende eğitimli bir apaçiyim
-
Aynasız motor sürmek padişah sofrasından soğan-ekmek alıp kalkmak gibidir.
-
Ayna olmadan herhalde şuan ölü olurdum. Aynasız araç mı olur yav?
-
ayna istanbulda arkadan çok afedersiniz medeniyetten nasibini alamamış hayvanın biri sizin şeridinizde açık bıraktığınız ufacık alandan geçmeye çalışıyor mu diye bakmaya yarıyor. çok da yarıyor hep de yarıyor. klasik ayna kontrollerinin yanında ışıklarda vs arkanızı da kontrol edin.
-
O havanın ayazında ben kafamda kaskla üşürken apaçiler kazakla çıplak kafa benle yarışa giriyor , neyse işıklarda durdum yanlarında, oğlum hasta olmuyormusunuz böyle dedim, bana baktılar, abi en iyisini sen yapmışsın dediler, yani lise öğrencileri çok cahiller daha.
-
Motorunun orasını burasını neon ışıklarla süsleyen, sağına soluna birşeyler takıp takıştıran insana kızmam aga!! Motor onun zevk onun.. Hepimiz moda, zevk ve yaratıcılık konusunda Cavalli yiz değil mi? Bırakın lastiğinin yanağını boyasın ama egzozunu boşalttırmasın!! Gidona püsküller takılsın ama Aynasını çıkartmasın.. Havalı korna taksın ama kaskını çıkartmasın!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)