geçen sene 14 ocakta açılmış bu topic herhalde arkadaş geçen 1 yıl içinde pantolonunu almıştır,tercihi ne oldu acaba.
06 EB 8036
09 R 5520
Merhaba arkadaşlar,
Daha yeniyim motor işinde. Araştırmalarm neticesinde tech90 pantolonunu buldum ve ürünlerine internetten bakma ve Kızıltoprak'ta ki arkadaşlar konuşma imkanım oldu.
Arkadaşın dediğine göre Dupont'un pantentli ipliğini Türkiye'de bir tek Tech90 firması kullanabiliyormuş. Oradaki adreste sadece ihraç fazlası satışı varmış. yani yurtdışına giden pantolonların satışı yapılıyormuş. Ben sadece city ve pirate markası var diye biliyordum.
www.simrug.com adresinden bakabilirsiniz.
Bende bugün, gün içerisinde gidip bakıcam ürünlere.
kevlar sarı kumaş değil miydi arkadaşınki beyaz? altın elbiseli test videosundada sarıydı kevlar.
Yukarıda bir arkadaş daha paylaşmış. Herhalde onunki en son model.
Benim 2013 yılı haziran ayında aldığım tech90 bu şekilde.
Sayfalarin tamamini okudum
şu şekilde bir sonuç çıkardım
Tam koruma olsun die her yeri KEVLER almak yaz için bir dezavantaj.
Burdaki arkaslarimin aldığı gibi yarim kevlarli alinca daha kullanışlı gibi
Videonun 06:08 den sonraki kısmını izleyiniz.
Dün fuarda tech 90'ın standından niheyet 1 adet edindim bu pantolondan. Pantolonun içi Full kevlar. Olası bir düşmeye karşı asfaltın oluşturacağı doku kaybını minimuma indirebilecek bir ürün. İlk edinimim de paçaları yaptırmak için verdiğim terzinin bu ne birader makas kesmiyor bunu demesi oldu.
Siyah ve düz olması günlük kullanım açısından iyi. Şimdi dizindeki korumalarla oturmaya alışmaya çalışıyorum. Çok rahatsız ederse işe gittiğimde lavobada korumaları çıkaracağım.
Su geçirmez ise silikon kaplı oluyorlar. Arkadaşımda var sırılsıklam dışı ama içi kuru kalıyor. Aynı montlarda olduğu gibi. Deterjan kimyasal bir madde olup makinada sıkma işlemiyle beraber silikonu eritmektedir. BU yüzden yıkanmaması lazım.
Ayrıca tekstil ürünlerinin hepsi yıkandıkça yıpranır.Bu tür dayanıklılık isteyen ürünlerde krouma amaçlı yıkanmaması gerekir. Çünkü dikişler gittikçe zayıflayacaktır belki pantolon dışardan iyi görünebilir fakat sürüklenme sırasında dikişler patlar.
Yıkama işlemi bana kalırsa montlarda olduğu gibi ılık suyla narin bir şekilde elde yıkayarak olabilir. Yada en sağlıklısı firmaya sormak.
Diğer yandan kevlar ile rahat edemeyenler sanırım BMW de sadece dayanıklı kot kumaşı ile yapılmış pantolonlar var, bakabilirler.
TECH90 'da bir çok yabancı firmaya pantolon yapmaktadır. Hatta genel olarak yurtdışına çalışıyor, kendi markaları biraz arka planda.
Deterjan olmaz zaten sonuçta içinde farklı çözücüler var ama sabun ve soğuk su ile yıkanabilir.
Fuarın ikinci günü , tech90 standını arkadaşım Kittyhawk ile ziyaret ettik, bahadır bey ilgili hoş sohbet bi beyefendi.
Kotlara gelince , yazlık olan Sturgis Asphalt | OVERLAP modelini denedik birer tane edindik. 3 gündür giyiyorum, şuan işyerimde üzerimde , gayet rahat , sürüşte kalın dokumasından ve dizlik ve kalça korumalarından dolayı kendini güvende hissediyorsun.
Sadece paçadaki cırtcırt olayı gereksiz olmuş.
Passionately in love with Motorcycle
Paçalardaki zavazingoyu ben de çıkarttım. Çıkartılabiliyor. Ancak ayakkabının içinde kalacağından kullanılsa da sıkıntı olmaz sanırım.
Bende de şuan işyerinde üzerimde.. Korumaları çıkarmayı düşünüyordum çalışırken ama idare edilebiliyor. Çok rahatsız ettiği söylenemez
arkadaşlar bende şipariş vericem ama aklıma birkaç şey takıldı. iki faklı site de özelliklerine farklı yazılmış aynı model için. city jean modelinde yan korumalar standart mı? sastech mi impatech mi. kotlarda renk seçeneği var mı? boyum 1.80 kilom 80 L bende dar gelebilir mi?
Bende alicam, fiyat performansi yuksek ne onerirsiniz, 150 ye kadar gozumu kirpmam, affetmem, 200 e kadar alirim, 250 de dusunurum, 350 de cok super bir sey olmasi lazim
Gecen 350 ye held marka sanal pazarda gercek deri mont buldum, kulce gibi agir, memnunum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)