Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ehliyet alırken.

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    B+A2 kursa yazıldıktan sonra 11 ay sonra elimde oldu

B de yazılı sınavın birinden kalmıştım İlk yardım tam 2-3 ayımı yedi yazılılardan sınavlardan direksiyondan kalma 1-2 ayın gümbürtüye gider

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    izmirde cumartesi direksiyona girdim, pazartesi dosyam elimdeydi. Bugün gidip alabilirsin emniyete demişlerdi hatta.. biraz kursuna il/ilçeye baglı sordukların..
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Bu konuda ben de bir soru sorayim. Sinavlari gectik dosyayi hazirladik ve emniyete basvurduk. Ehliyet cikana kadar gecici bir belge vb verilir mi ehliyet cikana kadar motora binebilmek icin? Ehliyet yerine gececek gecici bir kagit belge?

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Alıntı Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuda ben de bir soru sorayim. Sinavlari gectik dosyayi hazirladik ve emniyete basvurduk. Ehliyet cikana kadar gecici bir belge vb verilir mi ehliyet cikana kadar motora binebilmek icin? Ehliyet yerine gececek gecici bir kagit belge?
    yok genellikle erken gidersen, aynı gün veriyolar ehliyeti. yada ertesi güne. ama bi abi ayagı çekip, "işten geldim abi ehliyetsiz olmaz abi, en erken ne zaman alırım abi" şeklinde daha erken de verebilirler..
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)