LS2 Hakkında Atıp Tutanlara Tokat Gibi Yanıt
Reklamlar
-
"O"
Dar gelirlinin kurtarıcısı
O bir memur kaskı
O cebince paran yoksa kafanı korumam demez
O wiwi gibi spor olsun diye koruma yapmaz.
O 100 liran varsa 5 yıldızlı olmasada 4 yıldızlı korur.
O kötülerin düşmanı iyilerin dostu
O dosta güven düşmana korku verir
Reklamlar
-
doğru söylemiş ama kötü yanlarını anlatmamış motor üstünde test etmediği için..
birde acayip reklam kokuyor video
-
gereksiz bi konu dostum bu videoyu izlemeyen kaldımı ki forumda ??? çok iyi ise videolarının (%90)nında neden ARAİ kullanıyor ?
-
Ose adlı üyeden alıntı
gereksiz bi konu dostum bu videoyu izlemeyen kaldımı ki forumda ???
çok iyi ise videolarının (%90)nında neden ARAİ kullanıyor ?
zengin kaskı arai bakıyorum şöyle 500 euro 600 euro euro oldu 3 lira nasıl alayım arai altımdaki motor 30 bin 40 bin olsa tamam motora o parayı veriyorsam gider 2 tane alırım altımda çinli commuter var ls2 can dostum benim
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
birde acayip reklam kokuyor video
Zaten reklam videosu bu test videosu değil.
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
zengin kaskı arai bakıyorum şöyle 500 euro 600 euro euro oldu 3 lira nasıl alayım arai altımdaki motor 30 bin 40 bin olsa tamam motora o parayı veriyorsam gider 2 tane alırım altımda çinli commuter var ls2 can dostum benim
Forumda aksini söyleyen yok zaten fiyat kalite oran orantı babında iyi kask bunu herkes söylüyor sen neye takıldın anlamadım canın konu açmak istemiş neyse hayırlı geceler ben yatacam abi
-
kardeş zaten bizde kötünün iyisi diyoruz az paraya alınabilecek en iyi kask tamamda eleştiri yapmayalımmı kötü yönlerini söylemeyelimmi?
-
Barkın abiye sorsak kafasına bile takmamıştır.. Bell diyor zaten kendisi sponsorlarından mı yoksa kendi mi çok sevdi bi türlü anlayamadım.. Ls2 magnum sahibi olarak hani ilk kask ufak cc 80-90 max km hız tamam da onun yeri o kadar..
-
Reklam kardeş o, oradaki tüm kasklar için aynı şeyi söyluyor barkın. hepsi cok iyi diyor.
barkın bayogluna tek yakıştıramadıgım hareketler bu reklam vidyoları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)