Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

1956 bmw r26 restorasyon günlüğü (resimli)

Motovento
    REKLAM ALANI
    serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    Arkadaşlar bizim burada aynı marka model bmv bir arkadaşta var 54 model sanırım.maddiyat zayıflığından dolayı herhangi bişi yapamıyor makinaya fakat çalışır durumda. ilk fırsatta resimde koyacam inşallah.düşünen varsa benle irtibata geçsin.yardımcı olurum hertürlü.
    [FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R50
    Bu restorasyon için bu kadar ilginin olması bir BMW kullanıcısı olarak beni sevindirdi. Dostum genel olarak bmw'nin parçaları pahalıdır. yani ucuz parça almak istiyorsan eğer sağa sola haber bırakman lazım. Ayrıca benim tanıdığım birisi var Adana'da birkaç fiyat almıştım pazarlıkla bayaa ucuza verdi. istersen telefonunu verebilirim.

merhaba harika bir motor bunu osmanbeyde görmüştüm sahibiyle tanışamadım ama restore edildiği her halinden eblliydi hasta oldum boksör motoruna bir kere gidişini görebildim millet buna teneke diye bakıyor ama bu şu an pisayadaki çin malı motorları katlar değerde benim görüşümde tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
    Kask tak!

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    @fuut aslında geçen ayın 27 sinde Adanadaydım iş için keşke daha önce haberleşseydik en azından bakardım

işte size bu haftanın resimleri:

burası atölye değil benim odam

şimdilik bu kadar yakında polyester çekicem bazı yerlerine onların da fotolarını eklerim. ehliyetten sonra dökülecez yola GRANDFATHER'ımla (Cep Teli ile çektim kötü oldu idare edin.)
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    barış olum tatar anlarda ona gidince yatak yorgan gitmen lazım bir vida sıkıcak sabah girersin akşam çıkarsın bu arada ugrasana buraya bi kayboldun tam kayboldun

Motosikleti
    Alıntı ashes adlı üyeden alıntı
    barış olum tatar anlarda ona gidince yatak yorgan gitmen lazım bir vida sıkıcak sabah girersin akşam çıkarsın bu arada ugrasana buraya bi kayboldun tam kayboldun
    abi uğriicamda 7:15 de gebzede oluyorum sen çoktan evinin yolunu tutmuş oluyosun diye uğramıyorum. bi cumartesi uğrarım sana mutlaka.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    EE free?

Güncellemeyi mi, restorasyonu mu bıraktın ?
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Bak gözünü sevdiğim zzr1400

Her başlığa atlamak zorunda değilsinki. Dünden hiç ders almadın mı? Lütfen bari bu başlığa böyle yazılar yazma. Arkadaş kendi emeğiyle bir motosikleti restore ediyor, senin buna yaklaşımına bak.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    O berbat dediğin makina 50 yaşında ve hala tıkır tıkır çalışıyor eminim ki restore edildikten sonra iyi bakılırsa bir 50 yıl daha çalışacak.

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu kadar adamın arasında bu işin boş olduğunu söyliycek bir arkadaşımız varmış.Herkes olayın ne kadar güzel olduğunu söylüyo o karşı çıkıyo.Tamam diyelim ve arkadaşımızdan 56 model bir kawasaki göstermesini rica edelim.

Motosikleti
    evet arkadaşlar uzun zaman oldu bu işi bırakalı ama CRY dürttü beni yeniden başlayacağız. gidip motoru bıraktığımız mezardan geri almaya karar verdim. motorla uğraşacak bir atölye de buldum CRY ın garajı biçilmiş kaftan herkes custom motor yapıyor görün biz de yapacağız.

sevgiyle kalın.

Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    proje başladı abiler bize bu aleti yürütmek farz oldu.
    MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR

Motosikleti
    bu gazı CRY ile birlikte mct sini custom yapmak için kendini paralayan MOTTİ60 sayesinde aldım hepsine burdan teşekkür ediyorum.

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Arbetus Bende de 56 model BMW R26 var. Geçen sene komple bakımdan geçti bu sene inşallah bende boya kaportaya sokacağım motoru. Burdaki ustadan parça temini mümkün olabilir istersen sorarım. Ankarad da ünal usta var ostimde onda her parçası bulunur (tabi parasıyla!). Geçen sene parçaların bir kısmını tornada çektirdik. Eğer toplayacaksan motoruda indir bence iyi bir ustaya çünkü şanzıman diferansiyel ve motordaki keçelerin değişmesi gerekebilir. Aksi taktirde motor sürekli yağ kaçıracağı gibi içinede rutubet alabilir.
    Neyse bişeye ihtiyacın olursa haber ver. Elektronik ateşleme yapacağım ben bu sene ilgilenirsen şemalarını gönderebilirim. Yda forumda elektronik ateşleme diye teknik bilgiler kısmında bir topik var orada var.

Motosikleti
    Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arbetus Bende de 56 model BMW R26 var. Geçen sene komple bakımdan geçti bu sene inşallah bende boya kaportaya sokacağım motoru. Burdaki ustadan parça temini mümkün olabilir istersen sorarım. Ankarad da ünal usta var ostimde onda her parçası bulunur (tabi parasıyla!). Geçen sene parçaların bir kısmını tornada çektirdik. Eğer toplayacaksan motoruda indir bence iyi bir ustaya çünkü şanzıman diferansiyel ve motordaki keçelerin değişmesi gerekebilir. Aksi taktirde motor sürekli yağ kaçıracağı gibi içinede rutubet alabilir.
    Neyse bişeye ihtiyacın olursa haber ver. Elektronik ateşleme yapacağım ben bu sene ilgilenirsen şemalarını gönderebilirim. Yda forumda elektronik ateşleme diye teknik bilgiler kısmında bir topik var orada var.
    abi daha öncede konuşmuştuk bu konuyu seninle eski nickim freexander ben senin mobiletin ateşlemesi miydi neydi onu takmıştın motora o sistem için değerli bilgilerinden yararlanmak istiyordum. motor ve kaportayı paralel götürücez her halukarda motor inecek inmişken de iyi bir ustaya toplatıcam ustadan yana sıkıntım olmayacağını düşünüyorum. çünkü aynı motorden dedem ve dayımda da vardı. parça konusunda bir sıkıntım olursa seni rahatsız edicem izninle...

haa geçen seneden beri bu motorla ilgilendiğim için de o devrenin ilk halini yaptırmıştım evde duruyor. ama sanırım doğru çalışmadığı için değişiklik yapılmış. güncelini yapıcam.
    sağlıcakla.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bir resim görseydik iyi olurdu...Vaz mı geçtiniz ne?...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir resim görseydik iyi olurdu...Vaz mı geçtiniz ne?...
    yok dostum tekrar kaldığımız yerden devam edecez ama iade ettiğim sahibi geri vericek mi bilmiyorum. eğer verirse bahçeden garaja kadar geçen serüveni fotoğraflayıp yayınlarım
    sağlıcakla.

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Arbetus o mobilet ateşlemesi işnden benim ağzım yandı sen deneme. O zaman bana avans otomatiği yalam olmuş tamir olmaz demişlerdi ama tamir oluyomuş. Boşu boşuna mobilet dinamosu ve avansı taktık. Doğru üdrüst randıman vermediği gibi motorun performansınıda çok düşürdü. Eski otomatiği tamir ettirdim ve orijinal dinamoyu yeniden sardırdım. Şu anda motor çok güzel çalışıyo. Sadece şu elektronik konjektörle çalıştıramadım. Önümüzdeki ayın sonuna kadar taşınacağım için şu anda motora ellemiyorum. taşındıktan sonra bakıcam artık. Düzgün çalışıyo zaten mekanik konjektörle biner giderim yeni eve diye kurcalamıyorum. Depo da ve ön çamurlukta ufak tefek kaporta işleri var ondan sonra boya işinede gireceğim. Parça konusunda da elimden geldiğince yardımcı olurum sana. Aslında Ankara da Ünalda her parçası bulunuyor ama orijinal parça pahalı oluyo. Ünal kazıkçı falan demiyorum oda almanyadan getiriyor ve bende almanyadaki satıcıların da fiyat listeleri var ünal aynı fiyata veriyor. Birde ünalda ufak tefek burda yaptırdığı parçalar var. Onların fiyatları çok makul. Mesela farve stop lambasının krom çerçeveleri va yerli egzost var bunların fiyatları uygun oluyo. Ankaraya gittiğimde benimde bir uğramam lazım kısacası. Praktikerde 50 ytl civarında elktrikli boya tabancası var ondan alıp boyasını kendim yapmayı düşünüyorum. Bu tabancanın güzel yanı kompresöre ihtiyaç duymaması. Kısa mesafeden ve normalden biraz daha fazla inceltilmiş boya ile çok güzel boya atılıyo. Normal boyacılar motosiklet boyasına gereken özeni göstermiyolar. Tek kat yada iki kat kalın boya ile kapatıyolar. Neyse seninle irtibata devam ederiz nasılolsa!

Motosikleti
    @yucika yüreğime su serptin açıkcası kafamda sana sormak için hazırladığım tüm sorulara cevap vermişsin çok sağol arka stopun çerçevesi haşat. önünkini buldum MZ ya da jawanın kiydi ancak siyah olduğu için güzel gözükmemişti. o yüzden değiştirmek istiyordum. egzostu biraz değişik yapmak istiyordum açıkcası ancak bulamazsam yerli olanı da alabilirm. benim stop camım da kırık bunu da bulabiliir miyiz? boyamayı kendimiz yapmayı düşünüyorum şu tabancayı inceleyeceğim bir link var mı? bir de şu orijinal yedek parçaların fiyat listelerini inceleme imkanım var mı

çok teşekkürler.

Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Yucika seni allahmı yolladı?Kanka tatarada yaparız abi biz bu işi onlar motoru indirir bizde kaporta kıvır zıvır işlerini yaparız..
    MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler