Ağabeylerim bi bakar mısınız önemli
Reklamlar
-
Ne bu motor merakı 60 diyorsan al elektirikli bisiklet kullan bu yaşta çok erken o motorlu bir araç için mahalle diyorsun ama sen bir de bu yaşta anayola çıkıcan benzinliğe gidip yakıt alıcan arkana mahallenin çocukları binmek isticek o kadar çok felaket senaryosu yazılır ki. Elektiriklinin neyi var hem bu yaşta 50 60 yapanları var. Onunla dengeyi öğren 17 olunca al daha güzel motorlu bir şey.
Reklamlar
-
Kaliteli bi bisikletle kendini çok iyi şekilde geliştirirsin..Motordada denge olayını çözmene gerek kalmaz..hiç
değilse 3 sene kadar bisiklet kullansan..17 yaşına geldiğinde 125 cc bi motorla devam eder merdivenleri
tırmanırsın..
-
düşünceler güzel ama bisiklete binmeye devam etmeni tavsiye ederim. Biz senin yaşındayken 12 km yolu bisikletle gider denize girerdik. çok da keyif alırdık. Rüzgarsa rüzgar, özgürlükse özgürlük
-
Bizim koy 5000 nufuslu(bildiginiz koyleri unutun,merkeze yakin ve cok buyuk) ve cok genc agirlikli.ben 10 yasindan beri motosiklet kullaniyorum ilk vitesli motor tecrube yasim 14 idi.
Bu koyde her evde en az iki tane motosiklet bulunur.tarlaya ise ayri ,gezmeye tozmaya ayri.ve hic bir tanesinde bile koruma ekipmani yoktur.olumlu kaza koyumuzde hic olmadi.tabi kolunu bacagini kiranlar gani.neyse diyecegim su.nerede yasiyorsun bilmiyorum ama eger ki icin de motosiklete karsi bir heves varsa,bu hevesini koreltme.ustune git.ama bizim altimiza 5-6 yaslarindan itibaren bisiklet verdiler.dag tas gezdik.yeri geldi kolumuzu bacagimizi yaraladik.yeri geldi 14-15 ingiliz anahtari elde lastik soktuk.ama bu bahsettiklerim anadolu icin gecerli.istanbula bir geldim.sudan cikmis balik gibiyim.nerede o dere tepe guzelim bosluk sonsuzluk hissi,nerede burada ki kaos canavarlasmis insanlar.hayallerinin pesinden git,onun icin cabala.ama kaportanin bizzat kendin oldugunu ve bu hayatta kendinden kiymetli kimse oldugunu unutma.koruma ekipmanlarinin hepsini kullan.
-
ben 14 yaşındayken motor diye bi icatın oldugunu bile bilmiyordum. Ama motor Hevesini bilirim. Köyünüz varsa köyünüzde bin şehir merkezinden asla kullanma. Ben Kendi Adıma konuşayım. ilk motorumu babam aldıgında köyde yaklaşık 1 sene kadar bindim. Yaşım 16 idi. Trafige ilk kez 17 yaşımda çıktım ve şu an 18 yaşındayım. Sana da tavsiyem köyünüz varsa Köyde takıl biraz kendini geliştir. Değilise Biraz Daha bekle orta okulu bitirdiginde liseye geçince alırsın bi motor bakarsın dalgana :D
-
elektrikli scooter al, ehliyete gerek yok. dengeyide ögrenirsin, hevesinide bir nebze alırsın. yaşın tutuncada babalar gibi alırsın motorunu.
-
-
git al bi elektirikli skuter. 60 yapiyolar. ama 50 cc Skuter max hiz 45 cekiste iyi degil cok fazla E- Scooterlar 50 cc den dahi iyi hem ehliyette istemez
-
durumunuz uygunsa alırsınız bi cross/enduro dağlarda, ovalarda binersiniz. bu yaşta trafik denilen ömür törpüsünde ne işin var?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)