Kasko 3 ay sonra paramı ödedi. Yeni motoruma kavuştum.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hem geçmiş olsun diyeyim hemde hayırlı olsun... Tüketim normal derecelerde zaten. Siz stock şekilde kullandığınız için garipsediniz sanırım. Egzoz-kayış-varyatör-debriyaj değişimi yapın bakalım tüketim ne durumlarda olucak
Bu arada 145 görmesi lazım... Hız biraz düşük.
-
Hayırlı olsun,
Böyle bi motor için kaskoya ne kadar ödüyordunuz?
-
Ölüborlu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben motor arayışına girdim. Fakat yine Runner nasip oldu. Çok temiz kullanılmış hatta fazla kullanılmamış. 6.300 km de aldım. Trafiğe 2009 çıkışlı yine aynı model 2001 Gilera Runner aldım.
Aldığın motor %90 ihtimalle çalıntı. Videoyu izle anlarsın. 2001 model bir motorun 2009 trafiğe çıkışlı olması beni çok kıllandırır.
https://www.youtube.com/watch?featur...CK8N4Yg#t=1838
-
boşver kardeşim ekmeğine bak
Antalya diyince bir başka oluyor zaten hem 2 zamanlı hemde runner yerinde olsaydim keşke :D ama bizde pazartesi king i cıkarıyoruz yüksekalanda Shell petrole uğrarsan motoru görmek isteriz sevgiler ..
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Benim ilk arabamda aynıydı 1994 modeldi. 2004 trafiğe çıkışlıydı. Fakat benim elimde motorun yedek anahtarından tutunda faturası hatta kullanma kılavuzu dahil mevcut ondan çalıntı olacağını pek zannetmiyorum. Ama çok güzel bilgi paylaşmışsın. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
cyberdanger adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,
Böyle bi motor için kaskoya ne kadar ödüyordunuz?
325 tl ödüyordum. Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
tr_select adlı üyeden alıntı
Hem geçmiş olsun diyeyim hemde hayırlı olsun... Tüketim normal derecelerde zaten. Siz stock şekilde kullandığınız için garipsediniz sanırım. Egzoz-kayış-varyatör-debriyaj değişimi yapın bakalım tüketim ne durumlarda olucak
Bu arada 145 görmesi lazım... Hız biraz düşük.
Teşekkürler Eski motorumla bir yere gidince arabayla aynı yakıyordu. Ama eklemediğim bişey vardı. o motorda bide Performans çipi (ecu) vardı. Hız olarak 170 km hıza çıkıyordu ama 7 litre civarı yakıt tüketimine sahipti
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Chikoo adlı üyeden alıntı
boşver kardeşim ekmeğine bak
Antalya diyince bir başka oluyor zaten hem 2 zamanlı hemde runner yerinde olsaydim keşke :D ama bizde pazartesi king i cıkarıyoruz yüksekalanda Shell petrole uğrarsan motoru görmek isteriz sevgiler ..
İnşallah bakalım Bu yakıt değerleriyle gezmeye çok hasret kalmışım eskisi beni bayağı sağdı. Yüksekalan ne tarafa kalıyordu. :D bu doğu garajından eski otogara gelirken sağda kalan H.Tatoğlu ilköğretim okulunun yanındaki petrol mü
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Kıllanacak bişey yok ki...
Trafikten çekilip 2009 da sokulmuş ta olabilir...
Ya da daha önce trafiğe çıkmamış da olabilir...
-
325 tl çok çok iyi bir rakam ben geçen yıl baya bir araştırma içine girmiştim 250 cc altı için kasko yapan bulamamistim ayrıca ninja 249 cc diye de kimse yapmamıştı..
Sigorta firması yada ismini yazabilir misiniz acaba?
-
geçmiş olsun...2001 model bi motor nasıl 2009 trafiğe çıkışlı oluyor çok ilginç doğrusu...güle güle kullan...
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bence yakıt tüketimi gayet iyi.
-
Ölüborlu adlı üyeden alıntı
İnşallah bakalım Bu yakıt değerleriyle gezmeye çok hasret kalmışım eskisi beni bayağı sağdı. Yüksekalan ne tarafa kalıyordu. :D bu doğu garajından eski otogara gelirken sağda kalan H.Tatoğlu ilköğretim okulunun yanındaki petrol mü
yok MarkAntalya yi geçiyosun mezarlıktan sonra sağında 75.YIL CUMHURİYET LİSESİ'ni gorursun ordan büyük kavşakdan sola dönüyosun 2 km sonra sağda Shell i görürsün :D
-
çok geçmiş olsun, bende iki gündür düşünüyorum kasko yaptırmsam mı diye. Malum motor hırsızlığı çok arttı. Kaskoda tanıdık varmı? ben bir kaç yerden fiyat aldım ama siz nasıl yardımcı olabilirisniz?
-
teknoali adlı üyeden alıntı
325 tl çok çok iyi bir rakam ben geçen yıl baya bir araştırma içine girmiştim 250 cc altı için kasko yapan bulamamistim ayrıca ninja 249 cc diye de kimse yapmamıştı..
Sigorta firması yada ismini yazabilir misiniz acaba?
koç allianz şirket çok memnun kaldım. iyi bir firma bence para konusunda ne zaman arasam yardımcı oldular mağdur etmediler.
Fiyat araştırması çok önemli Anadolu 650 tl fiyat çekti mesela
Her sigorta şirketi farklı rakam çıkarıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
2move adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun, bende iki gündür düşünüyorum kasko yaptırmsam mı diye. Malum motor hırsızlığı çok arttı. Kaskoda tanıdık varmı? ben bir kaç yerden fiyat aldım ama siz nasıl yardımcı olabilirisniz?
Elimden geleni yaparım. allianz sigortaya gitmenizi öneririm. Bide mesela atıyorum. motorunuz 5.000 lira işte soruyorlar üzerindeki şeyleride sigortalatmak istiyon mu mesela sen pahalı egzoz taktın ee allah korusun kaza olsa sen 5.000 liraya kurtulamıcan yüksek tutulması lazım rakamın
Bide koruma demiri muhabeti var. O lanet demiri takarsan %30 indirim.(Ben takmadan yaptım kaskoyu) Arkadaş tanıdıktı o halletti aslında 180 cc olunca pek yapmıyorlar.
Bide benim kasko sadece Çarpma Çarpılma Kaskosu Bide doğal Afet
Çalınma yok. Çalınırsa kasko ödemiyor. Düşük cc lerin taşıma kolaylığından dolayı çalınma için en az 300-400 lira ilave vermek lazım.
Ama şöyle güzel bişey var. 7/24 ücretsiz Çekici , Yerinde onarım hizmeti falan var.
Yakıt hariç herşeye ücretsiz çekici hizmeti. LAstik patlamasına falan geliyorlar işte max:30 dk bekletildim.
Dediğim gibi yardımcı olurum. Özelden mesaj at istersen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)