Görülen lüzum üzerine silinmiştir....
Görülen lüzum üzerine silinmiştir....
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
eyvah yaaa tüylerim diken diken oldu
oooffffffffff. cikkat arkadaşlar aman dikkat
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
"motosiklet sürücüsü ve artçısı ambulansa koyulurken yerde üstü gazete kağıtlarıyla kaplı biri yatmakta" demişsin yani bu motorcu arkadaşlar taşıt trafiğine yasak olan emniyet şeridinden giderken park halindeki aracının sol kapısını açan bir adama çarpıp ölmesine mi neden olmuşlar....ben okuduğum yazıdan bunu anladım doğru mu?chooper_08 adlı üyeden alıntı
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Değerli arkadaşlarım ya motosiklet kullanmanın aşırı dikkat gerektirdiğinin farkına varalım yada bu sevdadan vazgeçelim hiçbirşey hayatımızdan ve sevdiklerimizden değerli değil.Daha dün önüme aniden çıkan bir bisikletli gence çarpmamak için yaptığım fren yüzünden düştüm yaklaşık 30-40 km hızda olmama ragmen sağ bacağım ve kolum oldukça ağrıyor bu benim ilk düşüşümdü ve diyordumki ben bu motordan kolay kolay düşmem çünkü dikkatli kullanıyorum.
YOK ARKADAŞLAR HİÇDE ÖYLE DEĞİL BU DÜŞÜNCEDE OLANLAR KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN GEREKSİZ RİSKLER ALARAK KENDİLERİNİ VE YAKINLARINI LÜTFEN ÜZMESİN
BEN MOTOSİKLET KULLANMAYI VE ONU KULLANMANIN DOĞRULTUSUNDA EDİNİLEN YAŞAM FELSEFESİNE SAHİP İNSANLARI ÇOK SEVİYORUM LÜTFEN BİRBİRİMİZESAHİP ÇIKALIM HATALI KULLANIMLAR FARKETTİĞİMİZDE UYARALIM
Kızsam mı? Üzülsem mi? Bilemedim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Motosiklet kullanmanın altın kuralı trafikte görünmez olduğunu farzetmektir
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
akira+1000 bide su var ben oldum sendromu bu sabah 2 rısklı pozısyon a gırdım sonra kendıme kızdım daha bır ay once yenı basladıgımda abartıyorlar dıkkatlı olunca bısey olmuyo dıyodum ama bıraz alısınca yav ben yaparım ben ederım dıyo ınsan bu coookk tehlıkelı her zaman ılk gunku kadar dıkkatlı olmak lazım
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Ne yapıyorlar???
anlamadım anlayamadım. Niye emniyet seridinde duran aracın bu kadar yakınından gecilir. adam keyfinden durmamıs herhal... Hem kızıyorum hem üzülüyorum.......
cobalt adlı üyeden alıntı
Cobalta aynen katılıyorum.. "ben artık çözdüm olayı" rahatlığı çok tehlikeli.. çok üzüldüm
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Allah rahmet eylesinde geride bebek var ya! Yapmasaydılar keşke.
çok üzücü bir haber bu ya aman arkadaşlar dikkat edin motorcu olmak sadce hız değil öndeki aracın ne yaptığını bilmektir.
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)