Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

LÜTFEN...Ne olur dikkat

REKLAM ALANI
    akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Görülen lüzum üzerine silinmiştir....
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

eyvah yaaa tüylerim diken diken oldu
    oooffffffffff. cikkat arkadaşlar aman dikkat
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    Alıntı chooper_08 adlı üyeden alıntı
    İki arkadaştılar son zamandaki motosiklet furyasından isteristemez onlarda etkilendiler kısa bir araştırmadan sonra buyuk ihtimalle taksitle çin malı bir motor aldılar . Motoru aldılar almasınaya kışın ortası bi türlü dogru dürüst binmek nasip olmuyordu derken nisanın 23 üydü ve hava fena diildi şehir içindede gezmeye korkuyorlardı polis atını itini nallamış motorcuların peşine düşmüştü ehliyetsiz motorcu avı sürek halide devam etmekteydi ve tabiki en kısa surede ehlıyet alabıleceklerı tarıh 3 ay sonra ve eğer ilkokul mezunlarına verırseler. Bütün bu değerlendirmelerden sonra şehir dısında bir yere gıtmeye karar verdiler ve yola cıktılar buyukçekmece gölüne doğru giderken bahçeşehiri yeni geçtilerinde otobanın kenarında emnıyet şerıdınde bir araba park etmiştir yanında geçip gideceklerdir hafif sol yapar olmayacak yada hesapta olmayan olur arabanın sol kapısı acılır.
    motorsiklet sürücüsü ve artcısı ambulansa koyulurken tamamen kan revan içinde ve baygındır ve yerde üstü gazete kagıtlarıyla kaplı bırı yatmakta basında kucagındakı iki yaşlarında bir cocukla kadıncagız feryat etmektedir..

DÜN SAAT 5 SULARINDA TEM OTOYOLUNDA BAHÇEŞEHİR MEVKİİNDE BU MANZARA VARDI...

LÜTFEN
    "motosiklet sürücüsü ve artçısı ambulansa koyulurken yerde üstü gazete kağıtlarıyla kaplı biri yatmakta" demişsin yani bu motorcu arkadaşlar taşıt trafiğine yasak olan emniyet şeridinden giderken park halindeki aracının sol kapısını açan bir adama çarpıp ölmesine mi neden olmuşlar....ben okuduğum yazıdan bunu anladım doğru mu?
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

ilhandogru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 ZAT
    Değerli arkadaşlarım ya motosiklet kullanmanın aşırı dikkat gerektirdiğinin farkına varalım yada bu sevdadan vazgeçelim hiçbirşey hayatımızdan ve sevdiklerimizden değerli değil.Daha dün önüme aniden çıkan bir bisikletli gence çarpmamak için yaptığım fren yüzünden düştüm yaklaşık 30-40 km hızda olmama ragmen sağ bacağım ve kolum oldukça ağrıyor bu benim ilk düşüşümdü ve diyordumki ben bu motordan kolay kolay düşmem çünkü dikkatli kullanıyorum.
    YOK ARKADAŞLAR HİÇDE ÖYLE DEĞİL BU DÜŞÜNCEDE OLANLAR KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN GEREKSİZ RİSKLER ALARAK KENDİLERİNİ VE YAKINLARINI LÜTFEN ÜZMESİN
    BEN MOTOSİKLET KULLANMAYI VE ONU KULLANMANIN DOĞRULTUSUNDA EDİNİLEN YAŞAM FELSEFESİNE SAHİP İNSANLARI ÇOK SEVİYORUM LÜTFEN BİRBİRİMİZESAHİP ÇIKALIM HATALI KULLANIMLAR FARKETTİĞİMİZDE UYARALIM

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kızsam mı? Üzülsem mi? Bilemedim.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Motosiklet kullanmanın altın kuralı trafikte görünmez olduğunu farzetmektir
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    akira+1000 bide su var ben oldum sendromu bu sabah 2 rısklı pozısyon a gırdım sonra kendıme kızdım daha bır ay once yenı basladıgımda abartıyorlar dıkkatlı olunca bısey olmuyo dıyodum ama bıraz alısınca yav ben yaparım ben ederım dıyo ınsan bu coookk tehlıkelı her zaman ılk gunku kadar dıkkatlı olmak lazım
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

TysonPit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok yazık

ahmetist1181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne yapıyorlar???

anlamadım anlayamadım. Niye emniyet seridinde duran aracın bu kadar yakınından gecilir. adam keyfinden durmamıs herhal... Hem kızıyorum hem üzülüyorum.......

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Alıntı cobalt adlı üyeden alıntı
    akira+1000 bide su var ben oldum sendromu bu sabah 2 rısklı pozısyon a gırdım sonra kendıme kızdım daha bır ay once yenı basladıgımda abartıyorlar dıkkatlı olunca bısey olmuyo dıyodum ama bıraz alısınca yav ben yaparım ben ederım dıyo ınsan bu coookk tehlıkelı her zaman ılk gunku kadar dıkkatlı olmak lazım

Cobalta aynen katılıyorum.. "ben artık çözdüm olayı" rahatlığı çok tehlikeli.. çok üzüldüm
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesinde geride bebek var ya! Yapmasaydılar keşke.

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    çok üzücü bir haber bu ya aman arkadaşlar dikkat edin motorcu olmak sadce hız değil öndeki aracın ne yaptığını bilmektir.
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler