Yaa çok kanıma giriosunuz yaaa :D ahh ahh :D npsam para mı arasam biraz daha hyosung için
Yaa çok kanıma giriosunuz yaaa :D ahh ahh :D npsam para mı arasam biraz daha hyosung için
cem kardeşim. az cok takip ediyorum seni biliyorum nasıl biri oldugunu
az cok da sende beni biliyorsun.
maddi engellere takılıyor malesef 2005 te a2 ehliyet aldım. o zamandan beri motosiklet üstündeyim
ama bu honda todayle oldu, pejoyla oldu, cbf ybr bora oldu şimdi tvsyle.
tvs gercekten yabana atılacak bir motosiklet değil.
oldum olası seviyorum hyosungları v motor sonuçta.
fakat 250 cc ile tapa gaz yaparsın. ama fazerle yapamıyorsun.
ben arkadaşım için bir fazer almaya gitmiştik 100 km kadar artcılı kullandım. tepkimesi touring motordan ve cogu naked den cok farklı.
ss den farksız aman diyim. sen gaza kapılma.
viraj olayı için ben motosiklete biniyorum. hızla kesinlikle işim yok.
sana şöyle söyliyim. virajı bol olan yerler var bizim bu egede altınoluktan-ayvacıga kadar 3 motosiklet
fazer 600f ve ben. virajlarda 2sini alıyorum düzlükte onlar beni alıyor =) mevzuyu anlamışsındır.
hyosung alacak arkadaş içinse tek tavsiyem gv 250 için bütceni artır 6 - 7 bin kadar. ve çinli chopperlara bulaşma. (kanuni bora hariç)
Aynen bende seninle aynı görüşteyim.
Touring bir motordan bambaşka bir ivmelenmesi var fakat bu gücü kontrol edebilmek çok kolay.
7bin devir altı fazerin torkunun çok düşük oldugundan yakınırlar ve sürekli vites düşür yükselt muhabbeti yaparlar duymussundur.
Fazer öyle güzel bir motorki resmen 2 farklı karaktere sahip.
Ben basmıcam diyorsan 7bin devir altı çok çok rahat yetebilecek seviyede ve tepkisimesi insanı korkutucak kadar degil.
Yani 7bin devir altı karakter geregi ölü oldugu için şehir içinde kullanması çok çok rahat.
Ben basıcam bune yahu böyle 600cc mi olur diyorsan 7bin devir üstüne çıkıyorsun fazer seni geriye artçı koltuguna dogru itiyor
Kendi motorumada öyle bir aşık oldumki anlatamam
Fakat 2 çift lastigi 1 milyar ve yag degişiminde 4lt 4lt alman gerekiyor.
Viraj mevzusunda karekterlerimiz aynı ozaman bende düzde basmam fakat virajda kendimi kaybediyorum
Sizin fazercan motoruna pek hakim olamamış anlaşılan ben pagleri eritmeye başladım bile
Bence en ucuzunu al çünki bir müddet sonra verdiğin paraya acıyacaksın.
Falcon crown 150. Bende bunu kullanıyorum. İlk motorum. Henüz rodajda. Daha önce motor kullanmış arkadaşlar gayet güçlü olduğunu söylüyor.İyi bakarsan yolda bırakmaz.Hem gayette rahat.Geriye kalan paranla ekipmanda alırsın...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)