trafikte dikkatsiz suruculere yaptiklariniz
Reklamlar
-
Bolu dağından aşağıya inerken en son sola dönen bir viraj var, virajın devamı düzlüğe çıkıyor. Beyaz bi Clio benimle beraber iniyordu orayı son viraja gelince azcık yavaşladı arkamda kaldı. Bende istifi bozmadım sağdan sağdan gidiyorum. Baktım geçeceği yok önümdeki kamyonu geçmek için sol şeride geçtim. Geçerken adamla aramda 20 metre falan vardı ben kamyonu geçene kadar dibime gelip selektör yaptı. Sıkıntı etmedim kamyonu geçince yol verdim. Ben sağa geçince oda yanıma geldi, üstüme doğru yanaşmaya başladı, hafif gaz kestim geçsin diye oda gaz kesti. Aldık dedim başımıza belayı. Sonra çok abartınca bende ona yanaştım sağdaki aynasını kapattım. Adam tek başına olduğundan artık durup açsın aynasını bende hiç durmadım. Oda vazgeçti durdu zaten aynayı açıyodur kerkenez.
Reklamlar
-
Kendim de dikkatsiz oldugum için, dikkatimi çekmiyorlar.
-
korna çalarak dikkatsiz sürücü den dikkatli sürücü olmasını sağlarım. olmadı bir şekilde uzaklaşırım ya durup bekleyerek ya da hızlanarak.
-
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
En iyi yol bunlara korumalı eldivenle yumruk atmak kaskla camını indirmek falan heralde
-
Kendimi kaybetmişim yaa. boyna çakıyorumm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)