arkadaşlar ben bir cbr 125 r almayı dusuunuyorum bizim burda yani antakya hatayda bir arkadasın tanıdıgı varmıs senetle motor satıyormus ama kefıl istiyormuş benım 1 kefilim var kefilin sigortası maaşı olması zorunlumu bir yardım edebilirmisiniz
arkadaşlar ben bir cbr 125 r almayı dusuunuyorum bizim burda yani antakya hatayda bir arkadasın tanıdıgı varmıs senetle motor satıyormus ama kefıl istiyormuş benım 1 kefilim var kefilin sigortası maaşı olması zorunlumu bir yardım edebilirmisiniz
İmzayı attığı sürece bir şey olmaz... Ödemezseniz söke söke alır nasıl olsa.
Bir şeylerin zorunluluğu yok anlıyacağınız.
yani kefilin bir maaşı olması gerekmıyor değilmi
Senetle uğraşma. Tefeciden al daha temiz iş.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Sende birşey yok hani, kefil de de birşey yoksa nasıl kefil olsun ki sana??Anlatabildimmi Kefil dediğin adamın maaşı bodrosu ,iş yeri ise vergi tabelası olur.
valla hiç tefeci tanımıyorum ben çalısıyorum ama sigortam yok yanı gelırım gozukmuyor resmi olarak
Sen şimdi olur dememimizi istiyorsun. çünkü isteğin o yönde ama olmaz .ha nasıl olur tanıdıkdır olur yoksa olmaz mümkünatı yok ıhh.
hocam kefilde adam istediği şeyi arayabilir, isterse 18 yasnda öğrenci olsun, imza attıktan sonra sıkıntı yok, ödemezsenizde söke söke alır mı orası şüpheli...
kefilin sigortası maaşı olması zorunlu yoksa etmezler kefil kefilin amacı senin borcunu ödememen halinde borçtan birinci derece sorumlu olan kişidir.
Adamlar düzenli çalışan isteyeceklerdir sigortalı,memur vs.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Senetle Alacaksanız Seneti gözünüzün önunde doldursun ve alınacak fiyatın başına ve sonuna kare veyahut yıldız koyun. ve orada aylık faiz yazıyor. orayada tekrardan 0 yanına kare koyun. Senet işi sakat bence Bankaya filan satar senin senedi ugraş dur. en saglıklısı tıkır parayla almak
Senetin gününü gecirdinmi avukata verirler hemen
Dosya masrafı
Avukat vekalet ücreti
Posta pulu masrafını bile sen ödersin
Cbr ucuz degil paranın yettigini almaya calıs kafan rahat etsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Birikmis paran varmı
Faizini bir sor faiz durumu nasıl kac tl odemeli?
ARKADAŞLAR SENETLE VADEYLE MOTOR ALMAK ISTIYORUM HONDA CBR HATAY DA SENETLE MOTOR SATAN VAR SA 0 YADA 2.NCİ EL YENI KASA SATAN BİR MAGASZA BILIYORSANIZ YERINI SOYLEYEBILIRMISINIZ BANA
EVKUR satıyor diye hatırlıyorum.
Fakat senet'de çok fazla pahalıya gelir bilgin olsun.
YA FARKETMEZ DE EVKURDA CBR VARMIDIR KARDESIM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)