Sabah maslaktan çıkışta tam İTÜ Kampüsünün oralarda oldukça sıkışık bir trafik vardı. Önümden giden 4-5 tane arkadaşı çevirmişlerdi. Önümdeki CBR125'e üzüldüm baya beraber gitmiştik baya. Ben o arada sağda olmadığım için yırttım sanırım.
D-100 karayolu Okmeydani-Ayvansaray istikametinde Halic koprusu girisinde manuel RADAR ile hiz kontrolu yapilmaktadir aman dikkat !
-----------------------------------
Maltepe sahil yolunda radar kontrolü yapılmaktadır DİKKAT !
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
ek olarak ataköy gallerianın önünde çift yönlü hız koridoru var.
bildiğim bir detay daha var..o bölgeye yaklaşırken bazı motorcular emniyet şeridinde polisin dibine kadar gelmeye ısrar etmekteler...yani hata ve suç kanıksanmış diyelim...biraz umarsızlık biraz gevşeklik Polisin tersine geldiğiniz de malum cezayı yemek veya çevrilmek içten bile değil...yahu polisi görmüşün 250 metreden...az çizgiye yaklaş dimi...sen geçiyorsun arkada trafikte sürten arac sahibi camı açıyor ve MEMUR BEY AZ ÖNCE YANINIZDAN EMNİYET ŞERİDİNDEN BİR MOTOR GEÇTİ NEDEN GÖREVİNİZİ YAPMIYORSUNUZ diye sitem ediyor...bence haklı...şu işi bi kılıfına UYDURAMADI bazı motorcu arkadaşlar...onların bu vurdumduymazlığı EMNİYET ŞERİDİ HAKKIMDIR::ZATEN BİŞEY DİYEN YOK diye antipati topluyorlar ve hedef odağına maalesef tüm motorcular istem dışı itiyorlar...
Konu dışı | Konu açamıyorum sitede sorun var!!!!! |
Mart sınavlarının son gününde 10 subat pazartesi kayit oldum, oradaki kayit eden abimize herangi birsey yatiriyormuyuz baska diye sordum yok bugunluk bu kadar ben arayacam dedi , bende tamam deyip ciktim eve gittim. Bugunde İlk sinav parasinin son gunu subat 18 oldugunu ogrendim, ve 3 gun kaldi ama malesef bijzim kyrstan ses seda yok, son gun mu arayacak bu adam bizi ? Ben mi yanlis biliyorum, ben bu mart sinava giremezsem o kursu dagitirim
ben şahsen ne çalıntı motorların bulunması için nede gürültülü araçların halk saglıgını bozdugu için denetleme yapılgını düşünmüyorum
hazinede para azalmıştır ceza kitlemeye yer ayırıyorlar.
şahsen marmariste bütün evraklarım ve koruma ekipmanlarım oldugu halde %0.51 promil alkol ( 2 bira o kadar ediyormuydu bilmiyorum ) ile ehliyetime 6 ay el koyup 700 tl ceza yedım.
o ölçüm yapılan cihazların teknik olarak % 10 hatalı çalışıtıgını ve ne zaman kalibre edildigini zaten düşünüp söylemeye gerek yok,herşeyi geçtim evim istanbul'da dedim bana polisin dedigi tamam böyle gidersin diye dalga geçti..!
hayır el koyuyorsun motoru niye veriyorsun o şekilde bunların yaptıgı trafik aşayişi değil vergi dairesi işletimi....
neyse ki 9 gün sonra alıcam ehliyeti
saygılar
Bununla ilgili bir prosedür vardı, halen değişmediyse kan testi yaptırıyorsunuz itiraz edip. Kandaki alkol oranı daha düşükse ceza vs kesilmiyor ehliyet geri veriliyor.
Ben; Başka bir vatandaşa üflettirip, o kişinin bakan çocuğu çıkınca şahinli elemana üflettirip kitlediğini duydum şahsen... Bu yüzden güvenmiyorum böyle şeylere pek Prosedürü araştırın, hakkınızı arayın. (o kişi alkol kullanmıyor)
Hatta fotoğrafsız eds cezalarına itirazda bile kazanabiliyorsunuz. Geç gelen cezalarada aynı şekilde...
Herşeyi geçin, sizin ilk göreviniz vatandaşlık haklarını öğrenmenizdir. Sonra vay ehliyetim gitti diye dövünürsünüz
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
@tr_Select Ayni gun kayit olanlar var forumda odeme tarihleri hakkinda bilgileri vardir diye sordum, Ayrica Sormak istediklerim var gecikmis sigorta ve muayene ile ilgili ama konu acarken sayfa bulunamadi diyor burdan site admin'nine sevgiler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)