yani kazalik durumum olmaz heralde yani cunku haftada bir 6-7 kmlik mesafede binerim motora
yani kazalik durumum olmaz heralde yani cunku haftada bir 6-7 kmlik mesafede binerim motora
Geçenyaz sonu çevirme yapılıyor oturduğum yere yakın bir yerde Polis memuru arkadaşların cogunu tanıyorum akşam saatleri çevirdi durdum bir genç 19 20 yaşlarında yanında muhtemelen annesi ağlamaklı kadın çocuk ehliyetsiz poliste vicdan yapmış bana rica etti yahu şu motorun sürücü kaydını sana yapalım mı yoksa kesecegim cezayı dedi çocukta temiz yüzlü bi eleman anne ağlama modunda kıyamadım kabul ettim yanlız gence dedimki bu ilk ve Son olsun ehliyeti alınca ilk bana gostereceksin dedim 1 ay kadar önce almış ehliyeti geçen ışıklarla denk geldik abi çay içelim eyvallah oturduk masaya attı ehliyeti aldım abi felan mutlu oldum bende
Ne kadar bi ehliyet :D walla ehliyetim olsa bende çok rahat gezicem. gerçi ben dedeler gibi kullaniyorum kıra bayıra balığa giderim Bi gün polis beni durdurmuştu ehliyet haricinde herşeyim tamdı saatte 30 km hizla seyrettiğim için bisey yapmadı 10 -15 defa denk geldim yine bisey yapmadilar ehliyetszim ama apaci Asla 8)
Mahir aga aynen dogru diyon yazin boyle alip denize gideyim istiyorum rahatca korkmadan bineyim. ehliyet olmadigi icin yakinlara gidiyorum.
Ha şöyle al ehliyeti babalar gibi git denize pikniğe mangala kampa bi kere al sonra rahat rahat gez tabi efendi efendi kurallara uyarak
Bir atasözü derki yapmayacağın şeyleri asla söyleme umarım sen yapacağın şeyi söylüyorsundur
arkadaşlar ben bu ademoğlunu çözemedim ehliyet almanın maliyeti 750-800 tl ehliyetsiz moto kullanmanın cezası 1400 kullanana 1400 de ruhsat sahibine lan git al ehliyetini motoromı biniyon eşeğe mi biniyon napıyosan yap ne dur bu fantazi anlamadım....
Az once 8-9 motoru cevirdiler Camlica rampa cikisinda
Bende gecen ceza ziyenlerdenim arkadaşlar pilakam altda diye mecdiyekoy sisli taksim besiktas ciwarina dikkat edin!!!
dün araba ile çoruma gittim 250 km yol...tam 3 tane gezici radar 2 tanede çevirmeli radar vardı...aynı yolu geçen senede gittim sadece 1 tane radar görmüştüm...bu polisler çıldırmış olmalı
Arkadaşlar Çevirmeler çok sıklaştı, Arkadaşlardan ve etraftan Motor Hırsızlığını çok duymaya başladım ve ayrıca kuryeler aracılığı ile her iş yapılabilir onun tedbirini alıyor olabilirler ;) diğer teferrutları sizde biliyorsunuz muayene, ehliyet, ruhsat, plaka, kask, trafik kuralları vs kontrolü yapılıyor.
yeni gelen emniyet amiri emretmiş, bir iki hafta öyleymiş, yine bu sabah 3. cevrilmeye girdim bir hafta içinde boğaz köprüsü bağlamında tam...
anlaşılan operasyondan sonra baya zarar etti hükümet, para toplaması lazım yeni gelen emniyet müdürüne trafiğe yüklenmi dedi, ne dediyse artık.
en enteresan çevirmeye ben yakalandım galiba sıraselvilerde girdiğim çevirmede (20.45 civarı) kafamdaki nazi kaskına baktı ve gözlük sordu cebimden gözlüğü çıkartsamda kabul etmedi yazdı cezayı akşam akşam önümü nasıl görücem abi dedim beni ilgilendirmez dedi bazıları fazla anlayışsız galiba
O nazi kasklari kaza aninda hic bir ise yaramiyor hatta bazi ulkelerde satışı dahi yasak. Bence gozluk olsa bile kafanda nazi kaski var iken kask takmadigin icin ceza yazmalilar. Ben etrafimdakilere çeneden açilir kaski bile onermiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)