İstanbulda çevirmeler sıklaştı -DİKKAT-
Reklamlar
-
Dün saat 9 da ortaköyde bagladılar motoru 2 arkadaş geziyorduk 2 ninja . Şansızlık şöyle başladı tam ortaköyün orda otoparkın orda 2 tane gsxr6'yı cevırmısler plakasız ve abarthlılardı . Bizde abarthlıydık bizide gördüklerınde hemen takıldılar. Benım salaklıgım hızlıydık ıkımızde polıslerı gorunce ben yavasladım arkads gazladı . Keske bende gazlasaydım bir hışımızla geçer zaten yol musayıttı arkamıza takılacakları vakti onlara tanımamış olurduk böylece. Kısmet değilmiş tecrube oldu . Bunu bıle bıle halaa takarım . 60 tl parayı bayıldım . Egzozu eve geldım söktüm orjinali taktım . Yarın gayrettepeye gidip trafikten men'i kaldırtırcam. Eve gelip tekrar akrpovici takıcam .. Ama bende duydum bu aralar tuning den kitleme dönemleriymiş. Sanırım bi süre sustrucusu patlak 2. standart egzozumu takacam :D
Reklamlar
-
Bu olay hırsızlığı çözmez sadece devlete ek bir gelir kazandırır. Hırsızlar motoru sürerek mi çalıyor sanıyorsunuz? Adamlar atıyor kamyona götürüyorlar. Motoru tam da kadıköy yada üsküdara servise götürecektim egzoz yüzünden çekmezler umarım.
-
TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı
Bu olay hırsızlığı çözmez sadece devlete ek bir gelir kazandırır. Hırsızlar motoru sürerek mi çalıyor sanıyorsunuz? Adamlar atıyor kamyona götürüyorlar. Motoru tam da kadıköy yada üsküdara servise götürecektim egzoz yüzünden çekmezler umarım.
Valla hocam şöyle diyim bağlanmadan 2 gün once'de beşiktaşa inerken tam Atv binasının oraya gelirken o son ışıklara fena yapıştırdım yunus polisi bana baktı baktı onunden geçtim bi 100 metre ılersınde ışıklarda durdum adamla o an göz göze geldık yol kenarındaydı. İstese atlar peşime gelirdi gideceğim güzargah zaten belli. Gelmedi . Biraz insanın kanında ........... ........................ onların ............ Olunca bağlıyorlar anlata bildim umarım
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Valla hocam şöyle diyim bağlanmadan 2 gün once'de beşiktaşa inerken tam Atv binasının oraya gelirken o son ışıklara fena yapıştırdım yunus polisi bana baktı baktı onunden geçtim bi 100 metre ılersınde ışıklarda durdum adamla o an göz göze geldık yol kenarındaydı. İstese atlar peşime gelirdi gideceğim güzargah zaten belli. Gelmedi . Biraz insanın kanında ........... ........................ onların ............ Olunca bağlıyorlar anlata bildim umarım
Düşük devirli gitsek durdurunca egzozlara bakıp yine de bağlar mı çünkü çok önemli serviste uzun süre kalacak motor boşu boşuna yarı yıl tatililnde ıvır zıvırla uğraşmayalım. Zaten yüksek devirli gidemiyorum zincir çok kötü durumda hızlı gitmem imkansız.
-
Düşük devirli gitsek durdurunca egzozlara bakıp yine de bağlar mı çünkü çok önemli serviste uzun süre kalacak motor boşu boşuna yarı yıl tatililnde ıvır zıvırla uğraşmayalım. Zaten yüksek devirli gidemiyorum zincir çok kötü durumda hızlı gitmem imkansız.
Artik polislerde cakal, hemen anliyolar orjinal mi degil mi diye zaten cogu egsozun markasida ustunde kabak gibi yaziyo, ses cikarmasada orjinal degilse killigina baglayabilir.
Aslinda baglamasinda ne ...... yerse yesin cezaya raziyiz.
-
çevirmede motorun muayanesi varsa fakat sinyaller vs çalışmıyosa ne yapıyorlar ?
-
Valla sesden anlıyorlar ya çakallar abarth egzozlar onlar için böyle ayaklı ceza puanı olmuş bence gördükleri gibi ooh yakaladık diye seviniyorlardır gibime geliyor . Ama polisden polise değişiyor o dediğim gibi beşiktaşa giderken bi 10 bin devir fln dım 3. vitesde polis baktı gelmedi bile . Ama kulağıma küpe oldu birdaha yol kenarında böyle o an başka şeylerle meşgul olan polis görürsem direk uzarım abi biran bile düşünmem .
-
Yamaha yzf r125 aldim param da var akrapovic egzos opsiyonuyla.. Naapcam ben, her cevirmede taksit taksit para mi odeyecegim bi de?
Sacma sapan isler, orjinal egzos taraftarlarina selam, yamaha sizleri de dusundu ama yamaha da sorumlulugu atmis ustunden non street legal diyor
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Çok iyi yapıyorlar. Marka egsozlarla uğraşacaklarını sanmıyorum, onların derdi cub motoru boru gibi bağırtıp, kıçlarını selenin ucuna oturtanlarladır muhtemelen...
-
olay egzosta bağladığı için birşey karalayayım
çin işi motorların 100 lük ve 150 liklerini hepiniz biliyorsunuz
bir de bunların egzostunu matkapla delip gün içinde anasını kovalayanları korkutmaya çalışır gibi bağırtanları da biliyorsunuz
bir de benim mahallemde var bildiğiniz cup babasına şikayet ettim
babası bir tane şikayet eden getir alırım motoru dedi
lan kimse şikayetçi olmadı ama başka yerde bıdı bıdı konuşuyorlar
bende çozümü 155 te buldum arıyorsunuz geliyolar yakalıyorlar
ben diyim 2000 siz deyin 3000 tl cezayı yiyip rahat ediyorlar
-
ya ben bu hafta sürekli işe gidip geldim hiç görmedim çevirme. boğaz köprüsü, şile yolunu takip ediyorum.
yalnız iki hafta önce emniyet şeridinde sürekli polis vardı tuttuklarını öpüyorlardı. bize bir şey demediler.
-
abi motorun 600cc 4 silindir ise zaten bağırıyor orjinali ilede, mis gibi sesi var, iki veya tek silindirli ise neyi tatmin ediyorsunuz eksoz değişerek ya bence 4 silindir değilse motorun sessiz çalışması ama hızlı gitmesi çok daha güzel bana göre.
-
Sabah FSM gişeleri geçince beni de çevirdiler. Rezil durumdaki( kir pas içinde)orjinal bir cbf 150 den bile kıllandı adamlar. Ehliyet,trafik sigortası kontrolü yapıyorlar sanırım.
-
Ben her sabah kozyatağından bağlanıyorum ve Ümraniye - şile yolu sapağından çıkıyorum. Dün sabah 7.30 - 8.00 arası hiç polis yoktu. Daha doğrusu ümraniye sapağına 500M kala sağda bir polis arabası duruyordu ama çıkmamışlardı dışarı. Hafta boyunca hep polislerle karşılaştım emniyet şeridinde ama hiç durduran olmadı, bi tanesi tam arabaya biniyordu mecbur durdum çünkü şeritte ki araba yüzünden aradan geçicek yer yoktu, polis kapayı kapatıp bana yol verdi, sen geç ben öyle binim dedi güldü
-
galiba mesai giriş çıkışında yoğunluk olduğundan yapmıyorlar, gün içinde yapıyorlar. arakdaşlar saat de belirtirse iyi olur valla.
-
Linwelin adlı üyeden alıntı
Yamaha yzf r125 aldim param da var akrapovic egzos opsiyonuyla.. Naapcam ben, her cevirmede taksit taksit para mi odeyecegim bi de?
Sacma sapan isler, orjinal egzos taraftarlarina selam, yamaha sizleri de dusundu
ama yamaha da sorumlulugu atmis ustunden non street legal diyor
Oğuz abi bana kitlencen diyip duruyordu kitlendim :D Allah daha büyük bişey demedi adamın dediği çıkıyo ayağınızı denk alın hee :D . Şuan standart egzozu taktım . Gidip men i kaldırıcam eve gelip akrepee devam
-
hemen gidiyimde susturucumu takayım inşallah çalıntı motorları yakalarlarda bizim varaderoda çıkar piyasaya
-
galiba mesai giriş çıkışında yoğunluk olduğundan yapmıyorlar, gün içinde yapıyorlar. arakdaşlar saat de belirtirse iyi olur valla.
Mesai saatinden sonrada yapılıyor. 5 gibi geçtim dün avrupadan Anadolu yakasına 1.köprüde kim var kim yok
durduruyorlardı.
-
Linwelin adlı üyeden alıntı
izmir için twitter ve face adreslerini paslar mısın?
Dediğim isimle aratırsanız görebilirsiniz "İzmir'de çevirme radar"
-
Smyrna35 adlı üyeden alıntı
Dediğim isimle aratırsanız görebilirsiniz "İzmir'de çevirme radar"
Saolasın kardeşim
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)